Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gra na 100% - problem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gra na 100% - problem

Witam użytkowników.
    Jestem tu nowy ale w samo GT4 już trochę gram. Przeszedłem sporą część gry (ukończyłem Endurance Events, Extreme Hall, Professional Hall, Special Conditions, Japanese Events, European Events, American Events, zdobyłem licencje b, a, ia, ib, nie mam special, ukończyłem większość wyścigów producentów). Przy takim stanie mam procent ukończenia ok 85%. Wyścigów do przechodzenia prawie nie ma a procentów tak mało. Co jest grane? Czytałem na forum że nie trzeba mieć wszystkich licencji na złoto bądź srebro. Czy ktoś wie czemu tak albo co jeszcze mi zostało do zrobienia? Z góry dziękuję za pomoc. Michał 'mpower'

Na złoto i srebro nie trzeba mieć licencji, ale nie jestem pewien czy nie musisz mieć wszystkich zaliczonych, więc zalicz jeszcze tą Special License. I jeszcze pytanie: a Driving Missions zaliczyłeś?

Komentarz

Przeszedłem pierwsze Driving Missions tzn te do pierwszej nagrody i kilka pojedynczych. Rzeczywiście może Special License doda % ale nie sądzę żeby skoczyło do 90 wzwyż... Macie pomysł co mogłem przeoczyć?

Komentarz

Ja przeszedłem wszystko oprócz:
        - jednej driving mission (wiadomo jakiej),
        - 14 wyścigów endurance,
        - Formula GT,
        a mam 94.3%, tak więc driving mission powinno Ci dać troszke procentów.

Komentarz

PracujÄ™...
        X