Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Filmik końcowy GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Filmik koÅ„cowy GT4

Siemka Wszystkim! ---> Jestem nowy na tym forum, ale w seriÄ™ gran turismo gram od poczÄ…tku.
    Mój problem polega na tym, że nie widze filmików w grze.
    Mam przerobioną konsolke; gt4 to kopia zapasowa (niestety jestem przeciętnie zarabiającym Polakiem i na oryginały nie moge sobie pozwolić).

Moja pytanie brzmi czy ktoś spotkał sie z takim problemem ,grajac na kopi zapasowej, ze nie widać filmików, mocy niekorych samochodów,ceny niektórych samochodów itp?

Jeszcze jedno pytanko nie związane z tym co powyżej:
    Jak ustawic Formule Gran Turismo na wyścigi długo-dystansowe , żeby nie zużywały się tak szybko opony?

A skąd masz kopię zapasową?Jeśli z internetu to ściągnij inną o większym rozmiarze, niektóre wersje w necie są "obcięte", czyt. brak filmików,niekiedy muzyki...Albo pożycz od kumpla oryginalne GT4 i przegraj z niską prędkością.
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Pewnie masz zripowaną wersję. GT4 nie jest teraz takie drogie, warto na nią wydać te 50zł.

Komentarz

Zamieszczone przez Pyrduch
        GT4 nie jest teraz takie drogie, warto na nią wydać te 50zł.
        Jak takie tanie to sam bym wziął orginała I jak kupisz orginalną wersję to nie będziesz mieć problemu :wink:
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja kupiłem za 99 i czuję się wydymany bez mydła, co mam zrobić?
          Najprawdopodobniej masz wersję RIP (na DVD jednowarstwowej, oryginały były na dwuwarstwówkach) Pewnie można dostać gdzieś ISO wersji double-layer, ale nigdy nie szukałem.
          To, że nie widzisz ceny lub mocy aut, zależy od typu auta. Większość aut specjalnych i conceptów ma je ukryte. Można jednak sprawdzić te dane (oprócz ceny, niektóre auta są tylko do wygrania lub kupienia w używanych) w garażu lub przed wyścigiem.
          Formuła ma tylko jeden typ opon, ich zużycie można ponoć zmniejszyć poprzez zwiększenie negatywu (camber, przód i tył, kilka stopni na - )
          narancs alternativa

Komentarz

Może masz racje z tą wersją gt4 ,moja miała ~4,3GB! Tylko skąd tu ściągnąć inną ?

Gdzie ty widziałes gt4 za 50 zł

Szymoniec i Kamil 12 - bardzo dziękuje za info....

Komentarz

GT4 jest teraz w serii Platinum, każda taka gra kosztuje ~50 zł. Jest chociażby na allegro, powinny być w MediaMarkt, Saturnie itp.
              narancs alternativa

Komentarz

Ja kupiłem w Empiku. 49,90 dokładnie. Myśląc racjonalnie przy takiej cenie gry piracenie nie ma sensu bo:
                - ściągnięcie obrazu płyty dwuwarstwowej zajmie troche czasu (chyba że mamy mega szybkie łącze),
                - dobre nośniki DL kosztują około 10zł, jeśli nie uda się wypalić za pierwszym razem to mamy kolejny wydatek.
                A tak idziemy do sklepu, kupujemy oryginał, sprzedawca pokazuje nam płytke aby nas upewnić że nie jest porysowana, czym prędzej biegniemy do domu, otwieramy pudelko, czytamy dołączoną książeczkę, odpalamy GT4 i delektujemy się filmikiem początkowym

Komentarz

ten problem wzioł sie zapewne z tego ze Gran Turismo 4 jest na płycie dwuwarstwowej gdyż zajmuje wiecej jak na jednowarstwowej, czyli oczywiste ze trzeba było coś uciąć, moze ktos nie był w tym zabardzo dobry i nie najlepiej mi to wyszło. Na allegro GT4 na wielu aukcjach nówki po 47 zł.
                  Dziwie sie ze skoro tyle już grasz to nie kupisz sobie oryginała, bo drogi jak na gry ps2 to nie jest. A po drugie nie ma co narzekać na gry które ma sie praktycznie za darmo !

Komentarz

Ja nie narzekam...?
                    Pytałem tylko czy ktoś ma ten sam problem
                    A tak swoją drogą co byś wybrał?
                    Oryginał GT4 czy 20 pirackich gier (w tym gran turismo 3 i 4) niczym sie nie rożniących od oryginałów (pomijając te ucięte filmiki...)?
                    Zastanów się! Trzeba myśleć ekonomicznie....

Komentarz

Ja wybralem jedna dobra gre zamiast stosu kiepskich.
                      Jednej rzeczy ktorej zaluje to pirat GT2, ktorego nie odpale na mojej nieprzerobionej PS2. Rozumiem ze nie wszystkich stac na oryginaly ale ilosc nie powinna wygrywac z jakoscia.

1300zl za PS2 + 400zl za DFPro + 50 za GT4
                      ..i wcale nie cierpie z tego powodu, ze za te pieniadze moglbym miec 6 kartonow pirackich gier.. Moglbym, ale miec je tylko dlatego, ze moglbym?
                      maruda
                      A-spec 17,839 km

Komentarz

Kauris - przecież można za darmo z neta ściągnąć DOBRą grę.ściąganie wcale nie znaczy, że gra kiepska.Na emunifo.pl za 3.66 możesz ściągać gry przez tydzień, a za 11 - miesiąc.Jest tam pełno DOBRYCH gier na Ps2 ,np. takie Gran Turismo 3 A-Spec np.
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja tylko wyrazilem swoje zdanie
                          To czy gra jest DOBRA czy tez nie, jest subiektywne. Osobiscie mialem przerobionego PSXa i karton piratow ktore nie zatrzynaly mnie na dluzej. O przerobieniu PS2 nawet nie pomyslalem.. Moze mam wieksze wymagania, nie wiem. Zupelnie nie czuje potrzeby grania we wszystko w co mozna zagrac. Procz GT nie znalazlem rownie ciekawej pozycji. Probowalem ale juz dawno przestalem

Moj post byl odpowiedzia na wybor: oryginalne GT czy 20 piratow. Na PSXa jedyna oryginalna gra bylo wlasnie GT1 a wszystkie piraty do kupy (wylaczajac z tego GT2) nie daly mi tyle radosci co GT. Stad moje nastawienie. Osobiste. Prywatne

Jestem zdania ze co za duzo to niezdrowo
                          maruda
                          A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
                            Osobiscie mialem przerobionego PSXa i karton piratow ktore nie zatrzynaly mnie na dluzej.Zupelnie nie czuje potrzeby grania we wszystko w co mozna zagrac. Procz GT nie znalazlem rownie ciekawej pozycji. Probowalem ale juz dawno przestalem

Moj post byl odpowiedzia na wybor: oryginalne GT czy 20 piratow. Na PSXa jedyna oryginalna gra bylo wlasnie GT1 a wszystkie piraty do kupy (wylaczajac z tego GT2) nie daly mi tyle radosci co GT.
                            Ja mam dużo piratów na PSX, które mnie wciągnęły.Przykłady:
                            -Gran Turismo
                            -Gran Turismo 2
                            -Colin Mcrae Rally 2.0
                            -Tekken 3
                            -Need Ford Speed Porsche
                            -Oddworld Abes Odysee
                            -100 NES Games
                            Mam jeszcze inne fajne gry, ale na razie w nie nie gram, bo skończyło mi się miejsce na memorce Niedługo sobię sprawię drugą.
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja od zawsze jade na piratach!
                              Nie widze potrzeby wydawania kasy na oryginały skoro mozna przerobic i ściagać gry za darmo!
                              Te 20 pirackich gier to:
                              GT3
                              GT4
                              Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex
                              Crash Nitro Kart
                              Crash Twinsanity
                              Crash Tag Team Racing
                              Spyro 4: Enter the Dragonfly
                              Spyro 5: A Hero's Tail
                              Spyro 6: A New Beginning
                              Call of Duty 2 The big red one
                              Call of duty 3
                              Wszystkie częsci FIFY (03-07)
                              Pro evolution socer 5 i 6
                              GTA san andreas
                              Midnight Club 3

Tyle gier w cenie oryginału gran turismo 4!

Komentarz

PracujÄ™...
                              X