Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Filmik końcowy GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

No widze temat odszedł od meritum sprawy.
    Ja rónież mam sporo piratów, jak i również oryginały. I widze tu sporą zależność, mianowicie gry które kupiłem zostały sporo męczone a wszystkie piraty sa ruszane rzadko. Wiem też ze jak kupię grę a wybór trafia zawsze na lepsze tytułu gdyż ograniczają mnie fundusze, to jest ona szanowana a do piratów mam takie podejście psychiczne ze widac po ich stanie jaka mają wartość .

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
      Poza tym na PC nie gram, tylko brat. Granie na PC to wg mnie po prostu tandeta. Trzeba instalować, grafa chujowa i w ogóle...
      Lol.Grafa kijowa?Człowieku!Wystarczy kupić dobry komputer i grafa będzie fajna.A instalacja gier jest trudna?Gra się fajnie :wink: Np. na konsoli nie zagram w Medal of Honor dlatego, że myszka w takich grach jest niezbędna...
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
        Lol.Grafa kijowa?Człowieku!Wystarczy kupić dobry komputer i grafa będzie fajna.
        Kupisz dobry komputer, a za rok czy półtora wyjdą nowe, "lepsze" gry i niestety wracasz do punktu wyjścia. :f
        narancs alternativa

Komentarz

Chyba się w końcu dogadalismi
          Można wreście zacząć rozmawiać tylko o sprawach związanych z GT! :wink:

Komentarz

Ja naprzykład na kompie gram w Call of Duty 2 na najwyższych ustawieniach i rozdzielczości ok 1800 x ...... . Różnica w grafie między pesowym COD jest kolosalna. Ale nie wyobrażam sobie grać w inne gry na kompie. PORAŻKA. Jest prawdą że w najnowszą COD (o ile na kompa będzie bo na ps jest zawsze) to już na najwyższych nie uciągnie. A tak pozatym to fajnie że umiecie dyskutować .
            PawelMitsu

GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = CoÅ› cudownego

Mitsubishi Evolution VIII

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

Jakbym miał PS2, to podejrzewałbym, że najwięcej na nim bym właśnie grał,ale:
              -NA PS2 nie zagrasz w strzelanki (myszka + klawia sÄ… niezastÄ…pione w takich grach).
              -Na PS2 nie pogram przez neta.
              Jakbym miał ps2, to komputera bym używał do grania właśnie w przypadkach powyżej :wink: A tak na kompie muszę wszystko...
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

-NA PS2 nie zagrasz w strzelanki (myszka + klawia sÄ… niezastÄ…pione w takich grach).
                Można się przyzwyczaić.
                -Na PS2 nie pogram przez neta.
                Można grać przez neta, nawet w gry które takiej opcji nie posiadają (np. GT4).

Komentarz

Kamil 12 napisał:

Można się przyzwyczaić.
                  Właśnie. Troszke jest problemu z nacelowaniem, ale np. w MGS świetnie się gra na padzie.

Można grać przez neta, nawet w gry które takiej opcji nie posiadają (np. GT4).
                  Czy mógłbyś rozwinąć ten wątek?

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                    Kamil 12 napisał:

Można się przyzwyczaić.
                    Właśnie. Troszke jest problemu z nacelowaniem, ale np. w MGS świetnie się gra na padzie.

[quote:1pu3vlxq]Można grać przez neta, nawet w gry które takiej opcji nie posiadają (np. GT4).
                    Czy mógłbyś rozwinąć ten wątek? [/quote:1pu3vlxq]
                    1.Ja jakoś nie umiem (chciałem grać na PSX w Medal of honor i nie umiałem).
                    2.Przez neta idzie grać, ale trzeba zrobić cholernie dużo kombinowania
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

W grach które posiadają opcję online aby pograć przez neta trzeba podłaczyć konsole do internetu (poprzez router lub udostępnić internet poprzez PC). Można nawet grać online na kopiach zapasowych. A w GT4, które nie posiada opcji online ale pozwala na grę po lanie, można pograć poprzez program Xlink Kai - trzeba udostępnić konsoli internet przez PC i troche pobawić się z ustawieniami żeby wszystko zadziałało.

Komentarz

PracujÄ™...
                      X