Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

nurburgring 24h live!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• nurburgring 24h live!!!

witam was,nie tak dawno czytałem recenzję jakiegoś gracza na forum jak to z kolega jechali na tej trasie ten wyścig, bardzo mi się to podobało jak i wielu innym, a w związku z tym że nie jechałem żadnego wyścigu 24h to postanowiłem wreszcie zdobyć formułę. Rozpocząłem jakieś 20min temu BMW M3 GTR Race Car, tuning na maksa. Można by powiedzieć że no problem wygrać i niema frajdy z jazdy, ale tu jest drugi gracz czyli moja mama, ostatnio zapalony gracz,(wciągnęło ją od oglądania jak ja gram), która swoim talentem opóżnia mi wyścig od paru minut. Przeciwnicy, nie pamiętam za bardzo: Audi TT Race Car, Mercedes EVO II bodajże (ten stary podrasowany, silnik 2,5l), i nie pamiętam co dalej, w czasie wyścigu podam. Ja narazie idę spać bo jestem wymęczony po pracy i dotego deko wypiłem i spaliłem ciut stuffu. W tym czasie jeżdzi moja mama, zerkam jak jej idzie i widzę: 3 lap
    strata do pierwszego 3.08.xxx i oczywiście jest ostatnia, czas 20 minut wyścigu. Ja się troche prześpie i siądę za pada. pozdro

to się nazywa byc mistrzem kółka,
    pozostawiona mama sama sobie wykręciła 2:14xx 13 lap i 4 lap straty do pierwszego, dobrze że przespałem to co ona wyjeżdziła. Mnie i tak zmęczenie łapie więc i tak pewnie będzie cięzko dojechać, ale cóż... formuła
    pochwaliła mi się że jedno okrążenie jechała bez benzyny bo "minełam" pita
    ohhh, zaraz przejmę pada i nadrobie troche a jeszcze tyle czasu, niewiem ile będe siedział w nocy ale przewiduje że sie wydłuży bardziej niż zwykle
    normalnie zamułkę mam po paleniu, będzie trudno

Komentarz

temat kosz

Komentarz

Pracuję...
      X