Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

POMOCY JESTEM NOWY!!! B-SPEC!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• POMOCY JESTEM NOWY!!! B-SPEC!!

Siemka Jestem nowy i ostatni raz grałem w gran turismo 1 i 2. 3 dni temu kupiłem sobie ps2 z gran turismo 4. Mój problem polega na tym ze w wyścigu na 24h nie wiem jak ustawic b-spec. w pitstopie odpalam b-spec i jest ok ale na gorze sa cyfry `1 2 3 4 5, A jak nacisne trójkąt to pisze overtake. Co oznaczają te cyfry na gore i te overtake ?? plizzz pomocy i jeszcze prosze o porade jak najszybciej zdobyc 25% i czy na b-spec auto samo wbija do pitstopu. THX

Ten post trzeba bylo napisac w dziale dla poczatkujacych ale nic. Te cyfry oznaczaja jak szybko ma jechac samochod od slow peace do pusch hard. Over take oznacza wyprzedzanie jak to ustawisz to samochod wyprzedza inne a jak nie to caly czas jedzie za poprzedzajacym autem. A 25 % zdobyc to trzeba jezdzic jezdzic i jeszcze raz jezdzic a w b-spec auto samo zjezdza do pitstopu.

Komentarz

Cyfry na górze oznaczają tempo w jakim ma jechać Twój kierowca (1-spokojne tempo, 5-agresywne tempo). Trzeba uważać bo przy agresywnym trybie jazdy nasz kierowca na niektórych zakrętach lubi wypadać z trasy. Trójkąt (overtake) to wyprzedzanie. Twój kierowca sam nie wjeżdża do pitstopu, trzeba nacisnąć kółko jeśli ma tam wjechać.

Komentarz

Co ty Pyrduch zjezdza sam jak mu sie opony skoncza i wszystko robi automatycznie. Myslisz ze jak ja robilem 24h nie siedzialem przy konsoli tylko wylaczalem TV a samochod sam jechal zjezdzal do pitu itd.

Komentarz

Nie wiedziałem o tym. Ja zawsze jak mój kierowca zaczynał się ślizgać bo przyczepności mu już brakowało to kazałem mu zjeżdżać do pitstopu. Człowiek cały czas się uczy Właściwie to zrobiłem tylko jeden albo dwa wyścigi endurance. Zainspirował mnie opisywany tutaj na forum wyścig Nurburgring 24H we dwóch i reszte wyścigów Endurance chciałbym właśnie przejechać w ten sposób, tylko na razie nie mam z kim.

Komentarz

Pracuję...
          X