Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nie daje rady

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nie daje rady

Witajcie może dacie mi jakąś rade co mam zrobić a mianowicie mam
    taki problem chcę przejechać dwa wyścigi 24h są to Sarthe Circuit I i Sarthe Circuit II różnica między nimi jest taka że w I nie ma szykan jest cały czas prosta droga w II wersji są dwie szykany jedna w prawo druga w lewo i problem mam taki dotyczy się I wersji że jak zaczynam jechac i robie sobie przewage np.2 okrążeń to podczas zmian opon przechodzę na B-Spec i gdy auto dojeżdza do miejsca gdzie znajduje się zjazd w prawo oczywiście jest on zamknięty to poprostu uderza w bande jakby chciało tamtędy pojechać i po baru takich udzerzeniach trace całą przewagę.
    Jeżeli chodzi o II wersje to sprawa ma się inaczej gdy auto tylko wyskakuje na prostą droge odrazu uderza w lewą strone toru i tam troche się zawiesza na tej bandzie w pewnym momęcie prostuje koła i wiksa do przodu ale po takich uderzeniach znów trace przewagę i spadam na 3-4 miejsce. co mam zrobić

Opcja Szukaj nie gryzie, kolego, ten temat był już wałkowany wiele razy...

Jest to jeden z błędów w grze. Polyphony Digital tworząc GT4 musiało popełnić błąd i pomylić "trasy" kierowcy B-Spec na Sarthe (podmienili I za II i odwrotnie). Rozwiązaniem jest - podobno - po zdobyciu I miejsca zmienić na Medium Peace. Jesli nie pomoże - poszukaj na forum, gdzieś chyba było rozwiązanie...

Komentarz

100% pewnym jest a-spec.
      90% pewnym jest użycie aut Pescarolo (podobno one nie skręcaja tam gdzie nie powinny)
      narancs alternativa

Komentarz

Ja na przykład nie miałem tego problemu, a grzałem obie trasy Minoltą, na różnych ustawieniach tempa i jakoś nie było problemu. Może dlatego, że startowałem od razu z B-spec'a, nie robiłem przewagi okrążeń, bo z tego co czytam to każdy robi przewagę kilku okrążeń na A-spec i dopiero zmienia na B-spec.

Komentarz

PracujÄ™...
        X