Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kwalifikacje

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kwalifikacje

Witam, przeszukałem forum, ale nie znalazłem tekiego tematu. Pytanie moje brzmi: jak włączyć kwalifikacje przed wyścigami?? bo ja tego nie mam i cały czas startuję z ostatniej pozycji, w gt1 były kwalifikacje a tu nie ma????

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich.

Kwalifikacje sa tylko w turniejach
    maruda
    A-spec 17,839 km

Komentarz

Czyli, jak tylko w sieci bym gral to sa kwalifikacje? szkoda....

Komentarz

Nie. Piszac "turniej" mialem na mysli sytyacje gdy jedziesz kila wyscigow jako calosc. Oczywiscie gdy jest taka mozliwosc..
        maruda
        A-spec 17,839 km

Komentarz

mam 25 % gry zrobionej i jakoś nigdy nie trafiłem na turniej, gdzie byłyby kwalifikacje, a mam japońskie eventy zaliczone, begginer i prawie wszystkie proffesional, oprócz supercar festival i gran turismo world championship...

Komentarz

Akurat jechalem 24h wyscig i z pamieci dalem te "turnieje".
            Sa dwa rodzaje wyscigow. Single Race i Championship Race.. Mialem na mysli Championship Race. Gdy jedziesz wszystkie wyscigi jako calosc, miedzy B-spec a Settings pojawia sie dodatkowa ikonka w ksztalcie tablicy swietlnej podpisana Practice.. To sa wlasnie kwalifikacje. Przy pojedynczych wyscigach tego nie ma (nawet jesli sa to wyscigi z Championship)
            maruda
            A-spec 17,839 km

Komentarz

AHA , dzięki, zawsze myślałem ze practice to praktyka i nigdy tego nie jechałem

Komentarz

jedyny minus to ze musisz najpierw 1 kolko przejechac byle jak a drugie juz starac sie o podium plusem jest to ze w poprzednich czesciach (chodzi o 1,2) bylo tylko jedno kólko tutaj masz ich do woli i mozesz poprawiac swoj czas i pozycje
                ludzie nauczcie się pisac orYginałów a nie orginałow....

Komentarz

Pierwszy lap jest do "zapoznania" z torem a drugi to czasowka tak zwana.

Komentarz

Pracuję...
                  X