Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przekonajcie mnie do GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Nurburgring Nodshleife to ze ma 20.8 Km długości,172 zakręty, jest to bardzo stary tor o ile sie nie myle to powstał w 1918r. Liczba ofiar toru to ~200.

Komentarz

GT 4 jest the best gram w to juz z kilka lat i mi sie nie nudzi
      Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Re: Przekonajcie mnie do GT4

stary temat ale mam ochote cos napisac. Moim zdaniem gra ma bardzo wiele wad, które były wymienione i zgadzam sie z prawie wszystkimi. juz miesiąc nie "gram w wyscigi". Sa DLA MNIE nudne, mało samochodów, przeciwnicy-idioci... Licencje i halle są za DLA MNIE trudne. Nawet nie mam licencji A. Ale to wszystko jest nieważne. Kiedy włączam konsole zawsze jest tam GT4 i zawsze będzie, i zawsze bedę klikał w lewo na world circut i zawsze bede wybierał nurburgring nordschleife i bede jezdził, jezdził i jezdził... Prawdziwa pętla (kto nie wierzy polecam filmy z youtube), realistyczne prowadzenie samochodów i (mega ważna rzecz) realistyczne czasy tych samochodów. Jeśli ktoś uwarza, ze gra jest łatwa to niech przejedzie CZYSTO! (bez tłuczenia sie po kraweznikach i driftu na trawie i obijania sie o bandy) całą północną pętlę na oponach standard jakimkolwiek samochodem i spróbuje pojechać szybciej niz w realu. 7:50 na M3 CSL na przykład...
        To nie jest gra do scigania sie, to gra dla tych co po prostu lubiÄ… jezdzic samochodem

Komentarz

Zamieszczone przez lobuz52
          mało samochodów
          Fakt, tylko 700 :wink: Dla mnie to nie jest mało :wink:
          i (mega ważna rzecz) realistyczne czasy tych samochodów
          Wiesz, osiągi samochodów w GT4 i ich moc jest realistycznie odwzorowana, więc gra może być bardzo fajną namiastką realnego prowadzenia na danym torze, dajmy na ten przykład Clarksona grającego w GT4 a potem w realu na tej samej trasie tym samym samochodem, przecież to też o czymś świadczy, ........ Jeremy nie zrobił tego w NFS'ie :wink:
          niech przejedzie CZYSTO! (bez tłuczenia sie po kraweznikach i driftu na trawie i obijania sie o bandy) całą północną pętlę na oponach standard jakimkolwiek samochodem i spróbuje pojechać szybciej niz w realu. 7:50 na M3 CSL na przykład...
          Dla mnie jest właśnie odwrotnie, dla mnie prawdziwym wyczynem jest przejechać północną pętlę M3 GT4 na oponach N1 bokami, ale jadąc cały czas po torze bez wypadania, to dopiero sztuka, prowadzić auto w drifcie, to jest dopiero trudnośc, którą od początku gry staram się doskonalić :wink: Efekty wrzucę na filmiku niebawem :wink:
          To nie jest gra do scigania sie, to gra dla tych co po prostu lubiÄ… jezdzic samochodem
          A przede wszystkim umieją i mają o tym jakieś pojęcie

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
            mało samochodów
            Fakt, tylko 700 Dla mnie to nie jest mało
            Zaloze sie ze chodzilo o ilosc przeciwnikow na torze
            maruda
            A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
              Zamieszczone przez Lukas
              mało samochodów
              Jeśli to miałeś na myśli, to zwracam honor :wink:
              No, i faktycznie samochodów na torze jest zdecydowanie za mało, ale dobrze, że w GT5 juz zostanie to poprawione

Pozdrawiam

Komentarz

Tak, wyścigi w gt4 są po to by za zdobytą kasę kupowac nowe auta i je testowac, robic fotki. szkoda że nie ma więcej driving missions i licencji.

Komentarz

Mogliby płacić mniej za wyścigi, albo zrobili droższe auta. Po kilku wyścigach stać nas na sensowne auto i już traci klimat bo mamy taki samochód, który daje radę z innymi i nie ma takiej satysfakcji jak kupowanie części pojedynczo na przykład.

Moderator Serwer

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
                    Zamieszczone przez Lukas
                    mało samochodów
                    no właśnie o to chodziło ze tyklo 6, jak na "tsukuba battle"made in japan. A jeśli chodzi o północną pętlę to jest jedna rzecz która sie nie zgadza z realem. Chodzi o to, że jak w realu testują auta, to kończą mierzyć czas na tej linii zaraz za ostatnim zakrętem a nie tam gdzie zegar startuje. nie wiem dlaczego bo to trochę bez sensu. może dlatego Nissan GT-R(w realu) pokonał 911 Turbo o 2 sekundy
                    ...a jeszcze jedno. czytałem, ze jak sie pojedzie pojezdzic na nordschleife i nie zna sie toru to dają ps2 i gran turismo żeby sie zapoznać z torem. Ja już nie bede musiał tego przechodzić

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                      Mogliby płacić mniej za wyścigi, albo zrobili droższe auta. Po kilku wyścigach stać nas na sensowne auto i już traci klimat bo mamy taki samochód, który daje radę z innymi i nie ma takiej satysfakcji jak kupowanie części pojedynczo na przykład.
                      Albo opony zuzyte do smieci i placic za nowy komplet. Bo teraz to malo sensowne jest... kupujesz opony i jezdzisz na nich do smierci..
                      Cala gra dla mnie konczy sie na modelu jazdy. Reszta jest hm.. niezmieniona od 1 czesci i mozna bylo tu wieeeele zrobic.
                      maruda
                      A-spec 17,839 km

Komentarz

PracujÄ™...
                      X