Nurburgring Nodshleife to ze ma 20.8 Km długości,172 zakręty, jest to bardzo stary tor o ile sie nie myle to powstał w 1918r. Liczba ofiar toru to ~200.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Przekonajcie mnie do GT4
Zwiń
X
-
Re: Przekonajcie mnie do GT4
stary temat ale mam ochote cos napisac. Moim zdaniem gra ma bardzo wiele wad, które były wymienione i zgadzam sie z prawie wszystkimi. juz miesiąc nie "gram w wyscigi". Sa DLA MNIE nudne, mało samochodów, przeciwnicy-idioci... Licencje i halle są za DLA MNIE trudne. Nawet nie mam licencji A. Ale to wszystko jest nieważne. Kiedy włączam konsole zawsze jest tam GT4 i zawsze będzie, i zawsze bedę klikał w lewo na world circut i zawsze bede wybierał nurburgring nordschleife i bede jezdził, jezdził i jezdził... Prawdziwa pętla (kto nie wierzy polecam filmy z youtube), realistyczne prowadzenie samochodów i (mega ważna rzecz) realistyczne czasy tych samochodów. Jeśli ktoś uwarza, ze gra jest łatwa to niech przejedzie CZYSTO! (bez tłuczenia sie po kraweznikach i driftu na trawie i obijania sie o bandy) całą północną pętlę na oponach standard jakimkolwiek samochodem i spróbuje pojechać szybciej niz w realu. 7:50 na M3 CSL na przykład...
To nie jest gra do scigania sie, to gra dla tych co po prostu lubiÄ… jezdzic samochodem
Komentarz
-
Zamieszczone przez lobuz52mało samochodów
Zamieszczone przez lobuz52i (mega ważna rzecz) realistyczne czasy tych samochodów
Zamieszczone przez lobuz52niech przejedzie CZYSTO! (bez tłuczenia sie po kraweznikach i driftu na trawie i obijania sie o bandy) całą północną pętlę na oponach standard jakimkolwiek samochodem i spróbuje pojechać szybciej niz w realu. 7:50 na M3 CSL na przykład...
Zamieszczone przez lobuz52To nie jest gra do scigania sie, to gra dla tych co po prostu lubiÄ… jezdzic samochodem
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez KaurisZamieszczone przez LukasZamieszczone przez lobuz52mało samochodów
No, i faktycznie samochodów na torze jest zdecydowanie za mało, ale dobrze, że w GT5 juz zostanie to poprawione
Pozdrawiam
Komentarz
-
Mogliby płacić mniej za wyścigi, albo zrobili droższe auta. Po kilku wyścigach stać nas na sensowne auto i już traci klimat bo mamy taki samochód, który daje radę z innymi i nie ma takiej satysfakcji jak kupowanie części pojedynczo na przykład.
Moderator Serwer
Komentarz
-
Zamieszczone przez KaurisZamieszczone przez LukasZamieszczone przez lobuz52mało samochodówze tyklo 6, jak na "tsukuba battle"made in japan. A jeśli chodzi o północną pętlę to jest jedna rzecz która sie nie zgadza z realem. Chodzi o to, że jak w realu testują auta, to kończą mierzyć czas na tej linii zaraz za ostatnim zakrętem a nie tam gdzie zegar startuje. nie wiem dlaczego bo to trochę bez sensu. może dlatego Nissan GT-R(w realu) pokonał 911 Turbo o 2 sekundy
...a jeszcze jedno. czytałem, ze jak sie pojedzie pojezdzic na nordschleife i nie zna sie toru to dają ps2 i gran turismo żeby sie zapoznać z torem. Ja już nie bede musiał tego przechodzić
Komentarz
-
Zamieszczone przez SerwerMogliby płacić mniej za wyścigi, albo zrobili droższe auta. Po kilku wyścigach stać nas na sensowne auto i już traci klimat bo mamy taki samochód, który daje radę z innymi i nie ma takiej satysfakcji jak kupowanie części pojedynczo na przykład.
Cala gra dla mnie konczy sie na modelu jazdy. Reszta jest hm.. niezmieniona od 1 czesci i mozna bylo tu wieeeele zrobic.maruda
A-spec 17,839 km
Komentarz
Komentarz