Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytanie o % przejscia gry. . .

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytanie o % przejscia gry. . .

Mam pytanie jak można sprawdzic ile ma sie procent gry ukonczonej??I jeszcze jedno czy istnieje jakis sposób na licencje specjal i próbe w której jedzie się po torze suzuka takim przerobionym 350z Manson czy jakos tak??nie moge sobie z tym poradzić a juz najgorsze jest to że jak wyjade kołem za trasę to od razu FAILED. . . . .

Pozdrawiam i powoli zniechęcam się do GT. . . .

W garazu masz podane punkty a-spec, procent gry i dzien..
    maruda
    A-spec 17,839 km

Komentarz

Dzięki faktycznie tam to jest podane. . .
      A teraz czy ktos może mi wyjasnić dlaczego pokazuje 0% a ja kończe juz licencje specjal. . . . .

Komentarz

Zamieszczone przez lukasgt5
        A teraz czy ktos może mi wyjasnić dlaczego pokazuje 0% a ja kończe juz licencje specjal. . . . .
        bo licencje nsię nie zaliczają do procentu przejścia gry?

Komentarz

A jaki event polecacie robic po licencjach??

Komentarz

zaczynaj hopie od amator czy jak tam jest begginer league........proste :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
              Zaliczająsię, ale tylko zrobione w całości - za pojedyncze próby nie dostaje sie %%%

Robienie licencji Special na samym początku jest troche bez sensu. Na początek nei przyda Ci się, a auto za brąz raczej nie jest najlepszy do początkowych wyścigów. Bardziej radziłbym Ci siłować się z poprzednimi łatwiejszymi licencjami, aby poprawić je na lepszy medal i tym samym zdobyć całkiem dobre auta.
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja jeszcze tak na marginesie zapytam o jedna z licencji z B. hamowanie Viperem. mam juz 40 za złoto, ale tej nie umiem przejsc!! ma ktos jakas rade?? tak samo wyprowadza mnie z równowagi misja se starym skylinem na Trial mountain (licencja a albo IB) , slalomy Z4 z IB bodajze. nie mam naerwów na to poproostu......a i jeszcze Mrolem na El capitan z IB , tam to juz wogole,....nie umiem uciac 100 setnych poprostu.... rady jakies??

Komentarz

Hamowanie viperem... moze tracisz na samym starcie? Dlugo sie tam meczylem mimo ze zatrzymywalem sie idealnie.. Pomoglo "delikatne" ruszanie (jezdze na DFP)
                  maruda
                  A-spec 17,839 km

Komentarz

S.Carter napisał :
                    ja jeszcze tak na marginesie zapytam o jedna z licencji z B. hamowanie Viperem. mam juz 40 za złoto, ale tej nie umiem przejsc!! ma ktos jakas rade?? tak samo wyprowadza mnie z równowagi misja se starym skylinem na Trial mountain (licencja a albo IB) , slalomy Z4 z IB bodajze. nie mam naerwów na to poproostu......a i jeszcze Mrolem na El capitan z IB , tam to juz wogole,....nie umiem uciac 100 setnych poprostu.... rady jakies??
                    .

Co do licencji z Viperem...... Spróbuj ruszyć z 2-go biegu, ja tak zrobiłem i zaliczyłem "to" na gold.

Jeżeli chodzi o Z4-IB to prawdopodobnie za bardzo się rozpędzasz i masz problemy z kontrolą auta. Spróbuj rozpędzić auto do możliwie jak największej prędkości przy której będziesz w stanie omijać pachołki i trzymaj ta prędkość. Depnij maxymalnie dopiero przed przedostatnim pachołkiem.

W pozostałych testach ktore wymieniłeś raczej Ci nie pomogę, musisz poprostu depnąć :wink: . Ewentualnie na El Capitan tym Mercem możesz polecieć po bandzie na drugim zakręcie od star-mety. To powinno załatwić sprawę, ale i bez tego myślę że sobie poradzisz. Czekam na odzew - jak Ci poszło :wink:.

Komentarz

Re: Pytanie o % przejscia gry. . .

Mam pytanie jak można sprawdzic ile ma sie procent gry ukonczonej??I jeszcze jedno czy istnieje jakis sposób na licencje specjal i próbe w której jedzie się po torze suzuka takim przerobionym 350z Manson czy jakos tak??nie moge sobie z tym poradzić a juz najgorsze jest to że jak wyjade kołem za trasę to od razu FAILED. . . . .

Pozdrawiam i powoli zniechęcam się do GT. . . .
                      Nie zniechęcaj się, tylko cały czas ćwicz. Gt -zresztą nie tylko, zwyczajnie wymaga czasu, aby dojść może nie do perfekcji, ale do naprawdę niezłej jazdy. W innym temacie zostałeś wprowadzony w błąd.Jeśli zdasz wszystkie licencje powiedzmy na brąz dostajesz auto, a po kolejnym udaniu się do licence center możesz je poprawiać na srebro i dostaniesz kolejny wóz.

Co do licencji accelerating and breaking z dodge viperem..jedna z 5licencji, w której nigdy nie zdobyłem zlota ;P.

Życzę powodzenia w dalszej fazie rozgrywki.

Komentarz

Re: Pytanie o % przejscia gry. . .

dzieki dzisiaj nie jezzdziłem - nie miałem czasu....sa jeszcze chyba dwie paskudne licencje....Skyline z IA gdzie trzeba przejechac przez ta szykane na Fuji 90's no i S2000 na Autum ring'u tez IA....A co do Z4 to na nia własnie jest patent jechac na 2-3 ale nie max obroty, bo wtedy rzucac zaczyna....pobawie sie tym i zobaczymy co mi wyjdzie narazie mam 40/40 gold-silver aa no i mi została oczywiscie nieszczesna misja 34.....

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                          licencje sie nie zaliczaja?? co ty gadasz ja zanim zaczalem sie scigac zrobilem wszystkie licenje oprucz tej SUPER (na zloto) za to jest pare %,
                          SUPER License tez juz mam za soba i tez na zloto Ford T rzadzi xD,
                          potem sie wzialem za DRIVING MISSION.
                          ja tez sie meczylem na nissanie x(

Komentarz

Wg mnie przechodzenie licencji na złoto warto zostawić sobie na później, kiedy będziemy już bardziej doświadczeni. Wtedy nie są one aż tak trudne. To samo tyczy się Driving Missions.

Komentarz

Pracuję...
                            X