Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Nagrody...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Nagrody...

Witam. GT4 to moj pierwszy kontakt z ta seria, w zwiazku z tym mam kilka watpliwosci, jedna z nich sa samochody ktore wygrywam po ukonczeniu rajdow, dlaczego nie mozna ich wycenic a co za tym idzie sprzedac? Moze jest na to sposob a ja go nie znam Prosze o rade.

Jeszcze nie gram w GT4, ale w trojce tylko niektore samochody byly nie do sprzedania np. po ukonczeniu 50% gry dostalem Vipera, ktorego nie moglem sprzedac. Jesli nie mozna sprzedac w czwroce zadnego, to jest to mala nowosc - nie wiem czy na lepsze

Komentarz

niektóre samochody są bezcenne i przez to nie idzie ich sprzedać. Jest jednak większość, które mają swoją cenę i można je sprzedać tak jak np. wspominałem w topiku Jak ułatwić sobie życie w GT4 - za mistrzostwa turystyczne Niemiec można wygrać Mercedesa CLK-GTR wartego 750.000 albo np. w Special Event Condition Hall wygrać drugi 2-etapowy rajd i dostać Toyotę RSC Rally Car i zarobić ponad 250.000. Spredzajesz te dwa autka i... dostajesz lekko ponad 1.000.000 kredytów!! Takich aut i wyścigów jesr znacznie więcej!
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

elo
        zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Zamieszczone przez zxl
          elo
          ziom
          top gear and gran turismo ist the best