Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wymiana oleju w GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

oh mistrzu moj wszechwiedzacy klaniem sie do twoich stop i oddaje hold

Komentarz

Zamieszczone przez ictus
      oh mistrzu moj wszechwiedzacy klaniem sie do twoich stop i oddaje hold
      Kyjgiel, jak fajnie, masz sługusa

Komentarz

Re: Wymiana oleju w GT4

Ktoś tam napisał , że mu f1 osłabła. Ja mam blisko 8 tyś i nic dalej ma 904 konie , ile miałeś km przejechane , że ci spadły. Normalnie po przejechaniu około 2000 km w bolidach (np. r92cp) już spadały nieco konie , a w tej formule nie.Jak to z tym naprawdę jest bo niestety oleju się w f1 nie da zmienić a to mnie trochę martwi.

Komentarz

ty ja nissanem R92cp po przejechaniu nurba 24h musiałem wymienić olej bo mi się kontrolka zaświeciłą
          albo po sarthe 2 mercem c9 po 6500 km też musiałem z tego samego powodu wymienić olej
          a taka formula gt ma prawie 18000km i nic ani moc nie spadła ani kontrolka się nie zaświeciła

Komentarz

No właśnie ja też tak mam , znaczy nie mam w f1 aż 18000 , ale też ma już ładnie przejechane i nic dalej 904 koni

Komentarz

ja narobiłem tych kilometrów w kilku wyścigach np. Sarthe 24h oraz f1 i się nazbierało kilometrów i wciąż nic fajnie bo niechciło by mi się jechać drugi raz nurburging 24h żeby zdobyć poraz drugi f1

Komentarz

No wiadome 24h to jednak dużo czasu , a co do wymiany oleju to wydaje mi się że nie trzeba go wymieniać bo i tak nie można nic w niej zmienić ani nawet opon na gt auto też nie można wejść więc jak nie można wymienić to też nie może się zużywać .

Komentarz

Ja zauważyłem dziwne zjawisko odnośnie Oleju. Mimo, że moc mojej GT-One spadła o 12 HP, to lampeczka się nie świeci. Bug?
                  Mission 20
                  Czas: 3.38.602
                  Przewaga: 0.03.089

Komentarz

Nie,raczej to nie BUG.Pewnie lampka zapala się po przejechaniu większej ilości kilometrów...

Komentarz

Tak to nie Bug . HP ci mogą spaść , ale kontrolka się nie zaświeci jeżeli nie przejechaleś wystarczającej ilości km ja tak też miałem tylko że w nissanie r92 cp

Komentarz

moja minolta ma przebieg niecały niż 1000km i już musiałem 2 razy olej bo enduranach wymieniać

Komentarz

PracujÄ™...
                        X