Ktoś tam napisał , że mu f1 osłabła. Ja mam blisko 8 tyś i nic dalej ma 904 konie , ile miałeś km przejechane , że ci spadły. Normalnie po przejechaniu około 2000 km w bolidach (np. r92cp) już spadały nieco konie , a w tej formule nie.Jak to z tym naprawdę jest bo niestety oleju się w f1 nie da zmienić a to mnie trochę martwi.
ty ja nissanem R92cp po przejechaniu nurba 24h musiałem wymienić olej bo mi się kontrolka zaświeciłą
albo po sarthe 2 mercem c9 po 6500 km też musiałem z tego samego powodu wymienić olej
a taka formula gt ma prawie 18000km i nic ani moc nie spadła ani kontrolka się nie zaświeciła
ja narobiłem tych kilometrów w kilku wyścigach np. Sarthe 24h oraz f1 i się nazbierało kilometrów i wciąż nic fajnie bo niechciło by mi się jechać drugi raz nurburging 24h żeby zdobyć poraz drugi f1
No wiadome 24h to jednak dużo czasu , a co do wymiany oleju to wydaje mi się że nie trzeba go wymieniać bo i tak nie można nic w niej zmienić ani nawet opon na gt auto też nie można wejść więc jak nie można wymienić to też nie może się zużywać .
Tak to nie Bug . HP ci mogą spaść , ale kontrolka się nie zaświeci jeżeli nie przejechaleś wystarczającej ilości km ja tak też miałem tylko że w nissanie r92 cp
Komentarz