Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Endurance to przesada

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Endurance to przesada

LUDZISKA JADE JUZ 13-TA GODZINE W ENDURANCE WYSCIG 24 H!!!! I TAK JADE W TRYBIE B-SPEC BO SAM BYM NIE DAL RADY PRZYSPIESZYLEM TROCHE CZAS X3 ALE TO I TAK WYCHODZI OKOLO 7 GODZIN LEKKA PRZESADA
    zobacz naszą wyprawę na Świnicę

ja juz przejechalem jednego 24h na tej dłuuugiej niemickiej trasie i dostałem F1! sam zrobilem niewiele ponad 70 kółek a bylo ich chyba ze 208. czym jedziesz w tym wyscigu?
    Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Komentarz

JA JUZ TEZ SKONCZYLEM I WYGRALEM F1 POLYPHONY!!! JECHALEM TEN WYSCIG JAGUARM XJR9 SWIETNA BRYKA!!!
      zobacz naszą wyprawę na Świnicę

Komentarz

A ja Audi r8 Byłem chyba peirwsyzm w polsce, który ukońcyzł ten wyścig :>
        Da PlayStationŽ2
        Model :SCPH-50004 / v10
        Przerobiona ?Nie
        Network Adaptor:opcja w przyszlosci
        HDD : Po co ? To nie komputer :]
        Liczba gier pirackich: 0
        Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

Ja masakruję te wyścigi Toyotą Minoltą z '89 mającą ponad 1100 koni Tyle tylko, że przejechałem wszystkie wyścigi oprócz tych 24-godzinnych!! Ostatnio weekendy mam zajęte a tylko wtedy mam szanse przesiedzieć 8 godzin przed konsolą bez przerwy )
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

ja nurburding 24/h przejechalem minotla na b-specu jechalem od 8 do 17 i wygralem f1 na poczatku mi sie wydawalo ze taka dobra a teraz ona jest troche slaba nie to co minolta gt-one albo audi r8 i nissany i takie tam :wink:

Komentarz

Minolcie trzeba często olej zmieniać bo szybko słabnie

Komentarz

wiem tak samo ma gt-one

Komentarz

Wy to macie fajnie... Ja jechałem na Fuji 1000 Km i przy ostatnim okrążeniu "ucieli" prąd...

Po tej sytuacji odechciało mi się Endurance :

Komentarz

Shit happens.1000 kilo to nie dużo także nie wiele straciłeś :wink:

Komentarz

A ja tylko 2 Endurance przeszedłem, ale są wakacje wiec zaraz bedzie więcej
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Dlaczego przesada? Wg mnie zajebista sprawa, tylko żeby się jeszcze pogoda zmieniała
                        Kończysz po paru godzinach, i możesz się pochwalić: "ha, przejechałem tyyyyle kilometrów" :wink:

Ja Nurburgring 24h przejechałem w 11 godz.; 3 sam jechałem a reszta b-spec

Komentarz

A ja wziąłem Merca CLK-GTR, oponki Super Hard, Full Tune - odpaliłem B-Spec, przyśpieszyłem czas trzy razy... potem tylko przyśpieszałem po pit-stopach. Sam nie jechałem. A po co? Pomarańczowa formułka w garażu P

Komentarz

To jest przesada w stosunku do reszty wyścigów.

W ostatnich częściach Gran Turismo, poziom trudności polega tylko i wyłącznie na ilości okrążeń .
                            Honda

Komentarz

lepiej zeby coś takiego w grze było jak ma tego nie być wiec myśle ze nazekanie jest zbedne. Ja co najwyzej przechodze wyścigi do 4h i tak ostatnio udało mi sie zgarnąć 138 pkt na infenion 2.45h autkiem camaro w wyścigowej wersji (front reacing hard, tył super hard pit stopy co 8 okrązeń ). Szczerze to po 1.5 h odechcialo mi sie grać i reszta na mus

Komentarz

Pracuję...
                              X