Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakim samochodem wygrac GT World Championship?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakim samochodem wygrac GT World Championship?

Wielokrotnie probowalem jechac roznymi samochodami: Toyota GT-One, Toyota Minolta, pre...precraso...prescaloro... i nawet wyscigowka F1
    mimo to przegrywam... poradzcie czym jechac

Aha czym zdobyc Escudo (w GT2 nie mial sobie równych)
    Więc moze nim sobie poradze
    Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Mój kolega przeszedł większość wyścigó 350Z LM. Uważam że powinieneś nie nauczyć najpierw jeździć, niestety to nie NFSU że przyłożysz w ściane i dalej jedziesz 200 km/h. Ta gra wymaga techniki i wprawy . Uważam że powinieneś potrenować troche...

Escudo? Człowieku czy ty wiesz co to za samochód? Tym nie dało sie jeździć po asfaltowych drogach - 0 zwrotności w GT3 (nie sądze żeby było inaczej w GT4). Ten pojazd tylko się nadaje na trasy rajdowe.

Powodzenia...

Komentarz

Hmmm mając takie fury nie dałeś sobie rady to trochę dziwne moim zdaniem powinieneś to wygrać. Trochę się natrudzić ale wygrać ja się dopiero przymierzam do GT World Championship ale jak się trochę pocwiczy odpowiedznim samoochodem to dasz rade

Aha i całkowicie się zgadzam z piotrem escudo jest bezsenoswe że tak powiem na asfalt a mnie osobiscie to nawet na trasach rajdowych się żle jeżdziło. Jak dla mnie troche za duzó mocy ...
      NSX rulezz :]

Komentarz

Przejechałem GT World Championchip wyscigówką F1 i zdobyłem 90 punktów FORMULA GT RULES! bajerancka bryka!!! mówie wam miodzio

Komentarz

a ja mam takie pytanie, gdzie wogole mozna sobie "ogladnac " ta formułe ?? w jakim panstwie ona jest i jaka marka ... czy wogole gdzie indziej ja szukac trzeba

Komentarz

Nie zobaczysz jej w sklepach jest specjalną nagrodą za wyścig 24h na... tej najdłuższej trasie w niemczech Jej wartość sprzedaży to ok 1,2 miliona (chyba najcenniejszy pojazd w grze) ale za to nie da się jej nic zrobić... co innego w Arcade Mode...
            Tam mozna dokonać tiuningu i zmiany opon (904hp->1158hp! /520kg->460!) wo jest maszynka
            Po prostu niesamowita moc, niska masa, pzryczepność i przyśpiesenie 1-100km/h ok 2s.
            Wyścig w którym sie ją zdobywa jest piekielnie długi... ale za to rywale są na poniomie Pennzoil'a Nismo GT-R, przejechałóem go Toyotą Minoltą.
            Sam zrobiłem chyba z 70 kółek bo wymiękam siedząc przed telewizorem przez ok 7h (reszta na B-Specu )
            Ale warto bo F1 jest "FULL WYPAS"

Komentarz

Tak samo było z formułą w GT3. Tam były chyba dwie formułki Polyphon 001 i Polyphon 002. Fury niesamowite tez nie dalo sie ich tuningować ale to nie bylo raczej potrzebne prawie kazdy wyscig wygrywałeś z tą bryką bez problemu (ale co to za frajda jak bez problemu ;] )
              NSX rulezz :]

Komentarz

Audi R8 i wszystko jasne
                Zaraz napsize kilka tematów jak zdobyć kasy dużo i inne Stay Tuned ;]
                Da PlayStationŽ2
                Model :SCPH-50004 / v10
                Przerobiona ?Nie
                Network Adaptor:opcja w przyszlosci
                HDD : Po co ? To nie komputer :]
                Liczba gier pirackich: 0
                Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

A co myślicie o Belgijskim GILLET Vertigo race car, waży zaledwie 780kg i ma 897koni i kosztuje milion. Zastanawiam się właśnie czy zbierac na toyote
                  gt-one czy zaryzykować i kupić tego

Komentarz

Vertigo to ta sama klasa co McLaren F1 gtr i Mesio CLK-GTR. Stopien nizej niz szuflady. Ale przy duzych umiejetnosciach mozesz wklepac nawet nissanom 89 92 czy toyocie GT One. Calkiem dobry woz, ale do jak wsiadziesz do ktorejkolwiek szuflady to od razu poczujesz ze jednak trzeba bylo zbierac a jazda Giletem to taka rzezba w hownie
                    All Gold Boy

Komentarz

W dniach 693 do 700 mozna zakupic uzywane szuflady w sklepach z uzywkami, sa to wersje o specjalnycm czornym laku, troche przechodzone czytaj nie tak mocne jak nowki (troche konikow mniej ok 30 do 50, zalezy od wozu) i trzeba je usztywniac u tunera. Ale ceny sa bajecznie niskie. np 1.3mln credytow za nismo 92 cp albo 787B, toyota GT-One za chyba 3.2mln
                      All Gold Boy

Komentarz

Na GT World Championship polecam Toyotę MINOLTA, Nissana R92 i Mercedes CLK GTR. Każde z tych fur możesz stuningować i musowo należy założyć opony Super Hard lub Hard.

Komentarz

Jak wy to robicie że nie przejechaliscie GT World Championship, a macie odblokowane endurance i macie Toyote Minolte??

Aha i prosiłbym o szybką odpowiedż. Dzienx.

Komentarz

Wyścigi endurance są odblokowane po ukończeniu gry na 25%. A możesz go wygrać na El Capitan 200 Miles

Komentarz

No spoko. Ale mam 17% a nie 25% to niby jak mam sie dostac do Extreme Events.Coooo??

AHA . Nie kupujcie Gillet Vertigo bo to G...o. Niby ma taki dobry stosunek mocy do masy. A mnie wszyscy odsadzają

Komentarz

Pracuję...
                              X