Według was jakie najlepsze auto jest w gt4
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Według was jakie najlepsze auto jest w gt4
Zwiń
X
-
Re: [b]Według was jakie najlepsze auto jest w gt4
kase ja mam ale jestem ciekaw jakie ciekawe auta podacie i bym je sprawdził sprawdze to co napisałeśi zobaczymy morzesz mi podać na jakich parametrach jest zonda he he
siema jestem tu nowy ale konsole mam odkąd pamiętam pozdrawiam
Komentarz
-
Do każdego rodzaju wyścigów jest jakieś najlepsze auto. A ogólnie w samej grze do większości wyścigów nadaja się:
AUDI R8
PLAYSTATION PESCAROLO C60
TOYOTA MINOLTA
FORMULA 1Gram w GT już 15 lat
Komentarz
-
Cięzko mi się wypowiedzieć gdyż "najlepsze" może mieć wiele znaczeń, zależy do czego autko nam potrzebne
Szuter - Lancia Delta S4/Suzuki Escudo
Åšnieg - Subaru Impreza WRC
Drifting - Nissan 240SX s14/270R od Nismo
Wyścigi długodystansowe - Jaguar XJR-9 Race Car 1988
Oprócz tego lubię wszystkie Muscle Cary jakie są w GT4
Również Holden Monaro jest przeze mnie bardzo lubiany ostatnio
Ale tego jedynego wskazać nie potrafię
Pozdrawiam
Komentarz
-
Szuter/Åšnieg - dowolna Subaru Impreza Rally Car
Wyścigi długodystansowe - Mercedes Clk-Gtr Race Car (albo dowolny inny Race Car za 4 500 000)
Drifting - Wszystko, co potrafi latać tyłem. Teraz zakochałem się w Mazdzie RX 7 Spirit... nie pamiętam, jaki model, sprawdzę... chyba Type A, taka czarna
A ukochany wóz? Ulubiony? BMW M5 oczywiścieZa to, że kosi Zondę, Cizetę, SLR'a i inny "sportowy" złom z gracją i elegancją. Prawdziwy gentleman wśród samochodów
Komentarz
-
dla mnie najlepsze są playstation - pascarlo i oczywiście f1 najmocniejsze ale jutro bende testować zonde zobaczymy co z tego wynikniehe he pozdro do maniakuw a tak ogulnie chodzi mi o najsilniejsze auto w gt4 w km
Komentarz
-
Jaki jest najlepszy błąd ortograficzny Maniak'a ?
Zamieszczone przez maniakbende
Zamieszczone przez maniakmaniakuw
Zamieszczone przez maniakogulnie
Zamieszczone przez maniakmorzesz
Człowieku opanuj się z tą ortografią
W szkole piszesz tak samo ?
Tego co piszesz nie można normalnie przeczytać tylko pierwsze 15minut zajmuje rozszyfrowanie 2 linijek tekstu ! ! !
Jeśli potrzebujesz pomocy to moje GG.10279333, napisz, mam znajomego, który udziela korepetycji z j.polskiego i mógłby Ci w jakiś sposób pomóc :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
no może ortografia nie jest zbyt piękna ani zła he he ale za to dusza do grania w konsole ogromna jeśli tego nie rozumiesz to wiesz co to dysortografia jak nie wiesz to sprawdź na wikipedii jak się dowiesz to mi odpowiedz pozdrawiami nie pisz postów nie na temat
Komentarz
-
Kod:5. Styl. Ja akurat używam polskich znaków diakrytycznych, ale nie mam nic przeciwko ich nieużywaniu. Jeżeli nie chcesz ich używać - proszę bardzo, to wolny kraj. Jednak to, co mnie bardzo, ale to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Każdy popełnia czasem błędy, ale, do ku...y nędzy nie w każdym zdaniu po trzy razy!! Weźże przeczytaj przynajmniej raz, co ci się udało nabazgrać i dopiero potem poślij, jeżeli masz pewność, że jest dobrze. Mam gdzieś, czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napi...alanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!! Nie każę ci zostać Miodkiem, wystarczy mi maturzysta. A jak nie potrafisz to → wyp..dalaj, najlepiej do szkoły.
narancs alternativa
Komentarz
-
bez komentarza
Dysortografia - zaburzenie psychiczne, objawiające się na nieświadomym popełnianiu błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana poprzez nauczenie, zasad ortografii jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko. Równie powszechnie wyolbrzymia się lenistwo i nieuwagę dziecka.
Dysortografia czy inne dys- coś tam, to tylko naukowe określenie niemyślenia i lenistwa.
A czy jakby się wysrało i wstało bez podtarcia to tez by można było tłumaczyć "nieświadomym zachowaniem pomimo znajomości konsekwecji, że wstanie się z brudną dupą?
Wiadomo, że jedni to pojmują bardziej inni gorzej, ale bez przesady. Nie wierze, po obserwacji dzisiejszych uczniów, że to wada genetyczna...
Komentarz
-
Zamieszczone przez PP89A czy jakby się wysrało i wstało bez podtarcia to tez by można było tłumaczyć "nieświadomym zachowaniem pomimo znajomości konsekwecji, że wstanie się z brudną dupą?
Spadłem z krzesła normalnie . . . . .
Idealnie trafiłeś w problem naszego forumowego kolegi
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz