Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Według was jakie najlepsze auto jest w gt4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• WedÅ‚ug was jakie najlepsze auto jest w gt4

Według was jakie najlepsze auto jest w gt4
    siema jestem tu nowy ale konsole mam odkąd pamiętam pozdrawiam

Re: [b]Według was jakie najlepsze auto jest w gt4

Zonda S12 S,po tuningu. Dla mnie optymalnie najtańszy sposób na szuflady Oraz BMW M3 GTR race car, auto stworzone nu Nuerburgring

Komentarz

kase ja mam ale jestem ciekaw jakie ciekawe auta podacie i bym je sprawdził sprawdze to co napisałeś i zobaczymy morzesz mi podać na jakich parametrach jest zonda he he

Komentarz

Do każdego rodzaju wyścigów jest jakieś najlepsze auto. A ogólnie w samej grze do większości wyścigów nadaja się:
        AUDI R8
        PLAYSTATION PESCAROLO C60
        TOYOTA MINOLTA
        FORMULA 1
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Cięzko mi się wypowiedzieć gdyż "najlepsze" może mieć wiele znaczeń, zależy do czego autko nam potrzebne
          Szuter - Lancia Delta S4/Suzuki Escudo
          Åšnieg - Subaru Impreza WRC
          Drifting - Nissan 240SX s14/270R od Nismo
          Wyścigi długodystansowe - Jaguar XJR-9 Race Car 1988
          Oprócz tego lubię wszystkie Muscle Cary jakie są w GT4
          Również Holden Monaro jest przeze mnie bardzo lubiany ostatnio
          Ale tego jedynego wskazać nie potrafię

Pozdrawiam

Komentarz

Szuter/Åšnieg - dowolna Subaru Impreza Rally Car
            Wyścigi długodystansowe - Mercedes Clk-Gtr Race Car (albo dowolny inny Race Car za 4 500 000)
            Drifting - Wszystko, co potrafi latać tyłem. Teraz zakochałem się w Mazdzie RX 7 Spirit... nie pamiętam, jaki model, sprawdzę... chyba Type A, taka czarna
            A ukochany wóz? Ulubiony? BMW M5 oczywiście Za to, że kosi Zondę, Cizetę, SLR'a i inny "sportowy" złom z gracją i elegancją. Prawdziwy gentleman wśród samochodów

Komentarz

dla mnie najlepsze są playstation - pascarlo i oczywiście f1 najmocniejsze ale jutro bende testować zonde zobaczymy co z tego wyniknie he he pozdro do maniakuw a tak ogulnie chodzi mi o najsilniejsze auto w gt4 w km

Komentarz

Jaki jest najlepszy błąd ortograficzny Maniak'a ?

Zamieszczone przez maniak
                bende
                BĘDE
                maniakuw
                MANIAKÓW
                ogulnie
                OGÓLNIE
                morzesz
                MOŻESZ

Człowieku opanuj się z tą ortografią
                W szkole piszesz tak samo ?
                Tego co piszesz nie można normalnie przeczytać tylko pierwsze 15minut zajmuje rozszyfrowanie 2 linijek tekstu ! ! !
                Jeśli potrzebujesz pomocy to moje GG.10279333, napisz, mam znajomego, który udziela korepetycji z j.polskiego i mógłby Ci w jakiś sposób pomóc :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

no może ortografia nie jest zbyt piękna ani zła he he ale za to dusza do grania w konsole ogromna jeśli tego nie rozumiesz to wiesz co to dysortografia jak nie wiesz to sprawdź na wikipedii jak się dowiesz to mi odpowiedz pozdrawiam i nie pisz postów nie na temat

Komentarz

Twója ortografa

nie pisz postów nie na temat
                    Dopże proshe płana . . . . . .

Człowieku to ty się zastanów !

Pozdrawiam

Komentarz

Kod:
                      5.        Styl. Ja akurat używam polskich znaków diakrytycznych, ale nie mam nic przeciwko ich nieużywaniu. Jeżeli nie chcesz ich używać - proszę bardzo, to wolny kraj. Jednak to, co mnie bardzo, ale to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Każdy popełnia czasem błędy, ale, do ku...y nędzy nie w każdym zdaniu po trzy razy!! Weźże przeczytaj przynajmniej raz, co ci się udało nabazgrać i dopiero potem poślij, jeżeli masz pewność, że jest dobrze. Mam gdzieś, czy masz dysleksję, dysortografię, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się, bo napi...alanie ortami jak gnojem po polu to zwykłe niedbalstwo!! Nie każę ci zostać Miodkiem, wystarczy mi maturzysta. A jak nie potrafisz to → wyp..dalaj, najlepiej do szkoły.
                      http://mr_god.republika.pl/
                      narancs alternativa

Komentarz

bez komentarza

Dysortografia - zaburzenie psychiczne, objawiające się na nieświadomym popełnianiu błędów ortograficznych pomimo znajomości zasad pisowni i odpowiedniej motywacji do poprawnego pisania. Dysortografia może być korygowana poprzez nauczenie, zasad ortografii jednak całkowite ustąpienie objawów występuje bardzo rzadko. Równie powszechnie wyolbrzymia się lenistwo i nieuwagę dziecka.
                        ---> I w 90% przypadkach to jest przyczyną, bo nie pojmuje jak można wiedzieć że na końcu wyrazów -ów jest "ó" zamknięte, a tego nie stosować ?! Jeżeli Twój mózg potrafi myśleć, to możesz przeczytać drugi raz napisany tekst, zwrócić uwagę na ortografie, i tym samym jeśli nie masz nieustannych zaników pamięci, stwierdzisz, że wg zasad pojawił się błąd.
                        Dysortografia czy inne dys- coś tam, to tylko naukowe określenie niemyślenia i lenistwa.

A czy jakby się wysrało i wstało bez podtarcia to tez by można było tłumaczyć "nieświadomym zachowaniem pomimo znajomości konsekwecji, że wstanie się z brudną dupą?

Wiadomo, że jedni to pojmują bardziej inni gorzej, ale bez przesady. Nie wierze, po obserwacji dzisiejszych uczniów, że to wada genetyczna...

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                          A czy jakby się wysrało i wstało bez podtarcia to tez by można było tłumaczyć "nieświadomym zachowaniem pomimo znajomości konsekwecji, że wstanie się z brudną dupą?
                          PP89 jesteÅ› The Best
                          Spadłem z krzesła normalnie . . . . .
                          Idealnie trafiłeś w problem naszego forumowego kolegi

Pozdrawiam

Komentarz

Teraz wszystko mozna naukowo wytłumaczyc, ale nie dobijajmy go już, bo jeszcze sbie coś chłopak zrobi.

Komentarz

Chaparral 2J po max tuningu .
                              Sauber-Mercedes
                              Nissan 92CP (czy jak to tam, już nie pamiętam)

Po prostu trzeba się przejechać;p.

F1 to wiadomo.
                              Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                              X