Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 4 nie działa! Czemu?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Gran Turismo 4 nie działa! Czemu?

Mam psx2 SCPH-70004 model pal kupionego z dołożoną grą GRAN TURISMO 4,która nie jest na sprzedaż i nie ma kodu kreskowego.Play nie jest przerobiony.Czemu nie działa mi wersja platinum ani wersja normalna.Działa tylko moja stara skatowana płyta(niestety nie za pierwszym razem).Co mam zrobić?

Czemu nie działa ?

Z Twojego postu rozumiem, że GT masz z zestawu w którym PS2 i GT4 były sprzedawane razem tak ?
    Jeśli to nie działa to jest to problem gdyż seria GT4 sprzedawana razem z PS2 nie podlega żadnej wymianie ani reklamacji w sklepach, więc chyba dobrze by było jakoś skąbinować 49,99 pójśc do sklepu i kupić GT4 Pal :wink:
    Może i jestem jakiś dziwny, ale ja bym własnie tak zrobił
    Istnieją też tańsze sposoby na pozyskanie tej gry, ale o nich nie będe rozpisywał na publicznym forum

Pozdrawiam

Komentarz

Re: Gran Turismo 4 nie działa!Czemu?

Kupiłem wersję GT4 platinum pal i mi nie działa.Kupiłem też GT4 pal wersję normalną i mi nie działa.Działa mi tylko wersja dołożona do mojej konsoli.Czy to możliwe że mój psx2 czyta tylko tę wersję która była z nim w komplecie,a na inne wersje jest jakaś blokada?

Komentarz

Jak juz to blokada w postaci brudu, kurzu i/albo rozregulowanego lasera..
        maruda
        A-spec 17,839 km

Komentarz

To skoro chodziła ci wersja dołączona do zestawu to po co kupowałeś dodatkowo jeszcze dwa inne egzemplarze ?

Komentarz

Gra dołączona do zestawu uruchamia sie po 30min!

Komentarz

Wszystkie inne gry które posiadam(5 normalnych i 7 platinum) działają bez problemu.Tylko z GRAN TURISMO JEST PROBLEM!

Komentarz

Co mam zrobić???Kupiłem nawet TOURIST TROPHY...żeby pogra.......... na motorach.

Komentarz

spróbuj wyczyścić płytke a jak nadal nie będzie działac to przetrzyj laser spirytusem salicynowym u mnie jak nie chciało działac GTA san andreas to jak potraktowałem laser spirytusem to działalo bez problemu

Komentarz

A z grami innymi nie masz ZADNYCH problemow?
                    Mnie po 3 miesiacach przestalo odtwarzac filmy DVD, gry wtedy dzialaly. Poszedl do serwisu na regulacje lasera..

Moze i tobie laser sie przestawil i juz GT nie lapie..
                    maruda
                    A-spec 17,839 km

Komentarz

Wszystko działa!!!Kupiłem płyn do czyszczenia optyki , wyczyściłem i wszytko działa.

Komentarz

Sprawa rozwiazana.
                        Zamykam temat
                        Gram, bo lubię!

Komentarz

Pracuję...
                        X