Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wersje Supry

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wersje Supry

Witam. chcialbym sie dowiedziec jakie WASZYM zdaniem jest najlepsza wersja supry(chodzi mi o takie typu: au cerumo, woodone, castrol tom''s supra gt 00 itd itd......)czy moze niczym w jezdzie i szybkosci sie nie roznia.

Re: Wersje Supry

Najlepsza jest Castrol pod względem sterowania a moc taka sama jak reszta wersji

Komentarz

a woodone?? bardzo mi sie podoba. Jak jest z tym samochodzikiem (lepszy jest np. od jakiegos nissana 350Z??)

Komentarz

Pamiętam, że któraś z nich ma znacznie więcej koni od innych... ale nie pamiętam, która. Sprawdź

Komentarz

a lepsza jest woodone od 350Z?? chodzi mi o vmax i o sterownosc i przyczepnosc

Komentarz

tak
            chłopie, jest taka zaje,bista że na księżyc nią polecisz. wypas totalny milion na godzinę robi, le sarthe w 40 sekund.
            narancs alternativa

Komentarz

Szymoniec napisał:
              tak chłopie, jest taka zaje,bista że na księżyc nią polecisz. wypas totalny milion na godzinę robi, le sarthe w 40 sekund.
              Cud miód maszyna, prawie jak prom kosmiczny :wink:

TratsOK napisał:
              a lepsza jest woodone od 350Z?? chodzi mi o vmax i o sterownosc i przyczepnosc
              Zgadza się, najszybszą Suprą jest ta do Woodone'a...
              Domyśłam się, że chodzi Ci o 350Z LM Race Car ? Jeśli tak, to jest on technicznie lepszy i mocniejszy (szybszy) od każdej Supry.

Komentarz

o kurde!! tak nie moze byc by supra byla gorsza od jakiegos malego gowna za przeproszenioem

Komentarz

O, kurde, kurde - TratsOK

Zamieszczone przez TratsOK
                  o kurde!! tak nie moze byc by supra byla gorsza od jakiegos malego gowna za przeproszenioem
                  Hmmm, Ale tak, jest i jeśli nie stanowi to dla Ciebie kłopotu nie zaczynaj tematu Supra vs. 350z bo takie tematy tutaj kończą się zazwyczaj tym czym się zaczęły, Supra jest trochę innym samochodem, starszym inaczej się prowadzi, niż 350z i najlepiej gdybyś się przejechał jednym i drugim :wink: Bo każdemu z Nas jeździ się trochę inaczej, i nikt nie jest w stanie napisać Ci dokładnie jak jeździ dane auto, trzeba po prostu się nim przejechać, zobaczyć jak "idzie" na prostej, jak "lata" po zakrętach, trzeba je po prostu poczuć . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Danymi na papierku wyścigów się nie wygrywa ;]
                    narancs alternativa

Komentarz

hmmmm musze se kupic ps2 i pograc(pamietam ze supra zawsze mi sie dobrze jezdzilo w poprzednuich wersjach gry)

Komentarz

musze se kupic ps2
                        No fakt, przydało by się, żeby pośmigać :wink:

Komentarz

Pracuję...
                        X