Przecież wyścig 24h musi trwac conajmniej 24h, Szymońcowi chodziło chyba o to, że 10 godzin wyścigu przebył w 5 dni Musze tego spróbowac :mrgreen:
Tak.
Chodziło mi w sumie tylko o to, żeby dostać się do 24 hour A-Spec club na gtplanet. Może i mógłbym zrobić to w 24h ale prawie 3 tygodnie tez jest ok
Przecież wyścig 24h musi trwac conajmniej 24h, Szymońcowi chodziło chyba o to, że 10 godzin wyścigu przebył w 5 dni Musze tego spróbowac :mrgreen:
Tak.
Chodziło mi w sumie tylko o to, żeby dostać się do 24 hour A-Spec club na gtplanet. Może i mógłbym zrobić to w 24h ale prawie 3 tygodnie tez jest ok
Nie było problemów z konsolą? Jechałeś na PS2 w wersji slim?
Jak to czasem dobrze poczytac, ze sa wieksze swiry ode mnie na swiecie ;D
Dawno nie bylo zadnego turnieju.. Ktos bedzie chetny na 20 okrazen zamiast best lap? W trybie GT? Albo 40.. z wymiana gum z N3 na N3 ;P
Jak to czasem dobrze poczytac, ze sa wieksze swiry ode mnie na swiecie ;D
Dawno nie bylo zadnego turnieju.. Ktos bedzie chetny na 20 okrazen zamiast best lap? W trybie GT? Albo 40.. z wymiana gum z N3 na N3 ;P
Możemy zrobić wyścigi na skilla - 10 lapów po Cathedral Rocks Lancią Stratos, Deltą S4 albo R5 Turbo Szkoda, że nie ma w GT4 MG Metro 6R4, Quattro S1 i Lancii 037
Mam pytanie dotyczące Formuły GT w extreme event, otóż przeszedłem minoltą( nietuningowaną)GT World Champ. w professional event, mam pytanie gdzie można kupić albo wygrać Formułę GT??????????????? Pozdrawiam Fanów
Komentarz