Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z Condition Hall

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z Condition Hall

Witam mam taki problem z tym trybem wyścigów ponieważ jak wygram pierwszy z wyścigów a jak wchodze na drugi to nie chce mi sie załączyć. Loaduje się a potem te kółeczko co się kreci na dole pod napisem GT robi sie z białego czerwony i zaóważylem wtedy że płyta przestaje się krecic w konsoli i tak z kazdym wyścigiem w Condition Hall ale tylko 2 wyścig sprawia taki psikus. Z góry dziekuje za odpowiedzi oraz pomoc

Re: Problem z Condition Hall

Hmm, może to przypadek, ale też miewam takie problemy, zazwyczaj wystarczy ze średnią siłą uderzyć od góry w napęd tak, żeby płyta się "docisnęła" w napędzie, u mnie po takim ruchu jest okej :wink:

Komentarz

Tylko lepiej nie w napęd jak pokrywka jest zamknięta (wersja slim), bo wtedy może się porysowac płyta, ja tak swoją lekko porsysowałem, bo przypadkowo przycisnąłem tą przykrywkę przy wyłączaniu konsoli.
      Najlepiej gdy PS2 jest wyłączone docisnąc płyte.

Moim zdaniem problem może byc taki, że płyta jest porysowana lub trzeba będzie przeczyścic laser, ale ja od tego expertem nie jestem.

Swoją drogą była już kiedyś taka sytuacja na forum.
      http://najalternatywniej.blogspot.com/
      keep calm & carry on
      digart - lastfm
      ---
      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Jak zwykle nie zastąpione przeczyszczenie lasera patyczkiem do uszu i spirytusem salicynowym tylko nie przesadz z tym spirytusem

Komentarz

Pracuję...
        X