Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ważne!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ważne!!!

Otóż zacząłem jeździć już w Gran Turismo 4 World Championship moim Subaru Impreza Super Touring Car...ale jest on za wolny :/. Jakie auto możecie mi polecić ??....aha mam bardzo mało kasy :-)

Re: Ważne !!!

No tym samochodem to faktycznie trudno będzie Ci wygrać tam cokolwiek, ale polecam przejśc sobie El Capitan 200 miles, dzięki temu wygrasz Toyotę Minoltę którą powinieneś dać radę, nie jest ona może najlepszym RC w grze, ale myślę, że jeśli się postarasz to Minoltą jesteś w stanie tam wygrać, a co do El Capitan 200 miles, to Swoim Subaru wygrasz bez problemu, bo przeciwnicy jadą tam autami typu: Lotus Motor Sport Elise, Proto Motors Spirra, Lotus Esprit V8, T350c, i tym podobne autka, więc Touring Carem wygrasz tam nawet na wstecznym :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Subaru Impreza Super Touring Car...ale jest on za wolny :/. Jakie auto możecie mi polecić ??....
      Myśle, że szybsze auto powinno załatwić sprawe...

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        No tym samochodem to faktycznie trudno będzie Ci wygrać tam cokolwiek, ale polecam przejśc sobie El Capitan 200 miles, dzięki temu wygrasz Toyotę Minoltę którą powinieneś dać radę, nie jest ona może najlepszym RC w grze, ale myślę, że jeśli się postarasz to Minoltą jesteś w stanie tam wygrać, a co do El Capitan 200 miles, to Swoim Subaru wygrasz bez problemu, bo przeciwnicy jadą tam autami typu: Lotus Motor Sport Elise, Proto Motors Spirra, Lotus Esprit V8, T350c, i tym podobne autka, więc Touring Carem wygrasz tam nawet na wstecznym :wink:

Pozdrawiam
        Moje Subaru Super Touring Car jest całkiem nieźle stuningowane...więc z tymi samochodami myslę, że dam sobie radę. Gdzie moge znaleźć El Capitan 200 miles ?? :-)

Komentarz

Zamieszczone przez Baxel
          Gdzie moge znaleźć El Capitan 200 miles ??
          Przedostatni Endurance Events :wink: Myślę, że dasz radę nawet na B-specu

Pozdrawiam

Komentarz

Endurance Events ?? ....nie mam jeszcze 25 % gry, mam 23 % i na razie nie mam dostępu do tego <lol>
            Ma ktoś pomysł jak szybko te 2 % zyskać ??

Komentarz

- Wyścigi u producentów aut które masz w garażu
              - Special Conditnions, jeśli nie masz żadnej "terenówki" to możesz przejśc te kilka asfaltów co tam jest
              - Driving Missions

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Baxel
                Otóż zacząłem jeździć już w Gran Turismo 4 World Championship moim ...
                Nie lubie nikogo karcić. Narazie daje UPOMNIENIE, tak sięTematów nie zakłada, a Przynajmniej tak się ich nie nazywa. To kompletny brak szacunku dla innych użytkowników forum. Jak zaczynasz nowy temat to napisz jaki masz problem co wstepnie nakieruje innych użytkowników
                A co do twojego problemu:

Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj, rozumiem że lenistwo jest przyjemne ale takie tematy były już wałkowane kilkanaście razy, a jak po ich przeczytaniu nie znalazłeś odpowiedzi to wal śmiało z nowym tematem(tylko dobrze nazwanym).
                Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

PracujÄ™...
                X