Otóż zacząłem jeździć już w Gran Turismo 4 World Championship moim Subaru Impreza Super Touring Car...ale jest on za wolny :/. Jakie auto możecie mi polecić ??....aha mam bardzo mało kasy :-)
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ważne!!!
Zwiń
X
-
Re: Ważne !!!
No tym samochodem to faktycznie trudno będzie Ci wygrać tam cokolwiek, ale polecam przejśc sobie El Capitan 200 miles, dzięki temu wygrasz Toyotę Minoltę którą powinieneś dać radę, nie jest ona może najlepszym RC w grze, ale myślę, że jeśli się postarasz to Minoltą jesteś w stanie tam wygrać, a co do El Capitan 200 miles, to Swoim Subaru wygrasz bez problemu, bo przeciwnicy jadą tam autami typu: Lotus Motor Sport Elise, Proto Motors Spirra, Lotus Esprit V8, T350c, i tym podobne autka, więc Touring Carem wygrasz tam nawet na wstecznym :wink:
Pozdrawiam
-
Zamieszczone przez LukasNo tym samochodem to faktycznie trudno będzie Ci wygrać tam cokolwiek, ale polecam przejśc sobie El Capitan 200 miles, dzięki temu wygrasz Toyotę Minoltę którą powinieneś dać radę, nie jest ona może najlepszym RC w grze, ale myślę, że jeśli się postarasz to Minoltą jesteś w stanie tam wygrać, a co do El Capitan 200 miles, to Swoim Subaru wygrasz bez problemu, bo przeciwnicy jadą tam autami typu: Lotus Motor Sport Elise, Proto Motors Spirra, Lotus Esprit V8, T350c, i tym podobne autka, więc Touring Carem wygrasz tam nawet na wstecznym :wink:
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez BaxelOtóż zacząłem jeździć już w Gran Turismo 4 World Championship moim ...
A co do twojego problemu:
Szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj, rozumiem że lenistwo jest przyjemne ale takie tematy były już wałkowane kilkanaście razy, a jak po ich przeczytaniu nie znalazłeś odpowiedzi to wal śmiało z nowym tematem(tylko dobrze nazwanym).Gram, bo lubię!
Komentarz
Komentarz