Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ustawienia Toyoty Minolty 88C-V

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ustawienia Toyoty Minolty 88C-V

Mam prośbę do wszystkich użytkowników Gran Turismo.pl.Jak macie ustawienia Minolty takie że wyciaga 500km/h i więcej to napiszcie mi plis. :wink: bo na moich ustawieniach jedzie tylko 455 i to z nitro.

Re: Ustawienia Toyoty Minolty 88C-V

dokladnie mi tak samo, jakie wy macie ustawienia ze wyciskacie 500km/h + ??

Komentarz

Mamy silne kciuki.
      Wyciskamy iksa, aż osiągniemy 500 km/h.
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
        Mamy silne kciuki.
        Wyciskamy iksa, aż osiągniemy 500 km/h.
        Słyszałem, że w tipsach na paznokciach da się nawet ponad 600 km/h . . . . .

A tak na poważnie, to przede wszystkim musisz go obniżyć, utwardzić, ale nie za bardzo, bo będzie skakał przy zmianach biegów, automatyczne sety skrzyni ustawiasz na 25, a przełożenie FINAL, zmniejszasz trochę, a potem coraz mocniej, ale trzeba to samemu wyczuć :wink: Każdy jedzie trochę inaczej . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

Dzięki za poważną odpowiedź Lukas spróbuje według twoich rad i zobaczymy co będzie.Pozdro.

Komentarz

Mały OT. Ostatnio miałem przyjemnośc przejechac sę tym cudem techniki(tego w podpisie szymońca) wersja deluxe z 1973 roku, wyróżniał się od zwykłych wersji lusterkiem z prawej strony i listwami po bokach. Zapach dwusuwa jest niezapomniany, wygoda lepsza niż w golfie V generacji. po przejażdżce miałem nogi z waty i ne mogłem spac...coś pięknego. Napisałem że posiadał oryginalny lakier i ani grama rdzy? Do kupienia za 3500zł z możliwością rejestracji na żółte tablice

Komentarz

http://www.gtplanet.net/forum/showthrea ... ost1961534
              http://najalternatywniej.blogspot.com/
              keep calm & carry on
              digart - lastfm
              ---
              REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Taaa Ale te ustawienia na GT PLANET to są ciekawe ale nie nadają się na każdy tor zwłaszcza jeżeli chodzi o Race Car'y. A co do prędkości minolty to trzeba ustawić dłuuugie przełożenie na skrzyni i siorbanie nitro na maxa.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Zamieszczone przez poindexter
                  Taaa Ale te ustawienia na GT PLANET to są ciekawe ale nie nadają się na każdy tor zwłaszcza jeżeli chodzi o Race Car'y. A co do prędkości minolty to trzeba ustawić dłuuugie przełożenie na skrzyni i siorbanie nitro na maxa.

Jeśli chodzi Ci o te ustawienia, do których ja podałem link to są one na prędkośc maksymalną
                  Raczej nie nadają się do wyścigów
                  http://najalternatywniej.blogspot.com/
                  keep calm & carry on
                  digart - lastfm
                  ---
                  REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Witam Was, jeśli chodzi o ten wózek to myślę że nie trzeba robić żadnych ustawień, po co kręcić coś w ustawieniach, samochód jedzie tyle ile wyciąga i kropka......no jeśli ktos ma takie zauroczenie że musi wyciągać nawet 1000km/h...Moim zdaniem to Super auto..........Pozdrawiam

Komentarz

A propos ustawień Minolty...wiem, wiem - pewnie będzie z dziesięć odpowiedzi, że to już było itd.

Czy ma ktoś jakieś optymalne ustawienia Minolty do wyścigów? Nie chodzi mi o max speed. Czytałem gdzieś, że zdzieranie opon można troszkę zmniejszyć majstrująć przy aerodynamice tylnego skrzydła, kosztem oczywiście docisku tylnej osi.

Z góry dziękuję za odpowiedź...

Komentarz

PracujÄ™...
                      X