Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

bede nowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• bede nowy

chcialbym zebyscie w "maniacy GT4" powiedzieli mi czy macie Gt4 po polsku czy po angielsku ?? wogle jaką fure byscie mi zalecili jak bede gral
    w GT4 o ile na moim pleju bedzie chodzic
    English GT4 : na allegro 120zł
    Polska wersja GT4: 160 zł LOL ;(

Podaj link do English, na amerykański system NTSC. Bo ja mam PlayStation z USA które nie jest jeszcze przerobione.

Komentarz

Polska wersja, chodiz ci o Polskie okladki i instukcje ? Bo jezyka chyab nei ma. Ja mam z ultimy wersje za 250 i nei narzekam!!!
      Dla takeij gry jestem gotów wydac kazde pieniądze ;]
      Da PlayStationŽ2
      Model :SCPH-50004 / v10
      Przerobiona ?Nie
      Network Adaptor:opcja w przyszlosci
      HDD : Po co ? To nie komputer :]
      Liczba gier pirackich: 0
      Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

a to jest w ogole polska wersja gt4? tak calkowicie spolszczona czy tylko ksiazeczka wpudelku?

Komentarz

Polskiej wersji GRY poprostu nie ma.
          __________________________________________________ ____________________________

The Drive Of Your LIFE

__________________________________________________ ____________________________

Komentarz

No właśnie o to mi chodizlo A juz myslalem, ze jest Z ultimy dostałem 1xA i 2xPL (gra Ang, instrukcja i pudlo PL)
            Da PlayStationŽ2
            Model :SCPH-50004 / v10
            Przerobiona ?Nie
            Network Adaptor:opcja w przyszlosci
            HDD : Po co ? To nie komputer :]
            Liczba gier pirackich: 0
            Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

U mnie dokładnie jak u Yacolka (również zakupy w Ultimie) - polskie pudełko i instrukcja ale gra jest po angielsku! Spolszczonej gry na PS2 jeszcze nie widziałem... A auto? Polecam Audi A4 w wersji turystycznej (ponad 800 koni) i wyścigową Toyotę Minoltę (bodajże 1126 KM)... Więcej nie trzeba!!
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Re: bede nowy

Witam,
                Dopiero raczkuje odnośnie PS2, interesuje mnie zakup gry używanej Gran Turismo 4 wersja polska i mam pytania
                Czy wersja polska oznacza że gra jest w polskiej wersji jeżykowej czy tylko ma okładke i instrukcje po polsku - może coś się zmieniło na przestrzeni kilku lat od 2005 roku ?
                Czy poza Allegor można gdzie kupić używane plyty na PS2 na terenie Warszawy ?

Pozdr

Komentarz

Pudełko i książeczkę masz po Polsku, gra jest w języku angielskim. Czy w Wawie znajdziesz nie mam pojęcia ale na Allegro można kupić oryginałkę w świetnej cenie, poszukaj. Ja miesiąc temu nabyłem GT4 w idealnym stanie za ok.20Pln co z przesyłką wyszło mi 30zł z haczykiem.

Komentarz

Dzięki DreadLock

a czy to ma znaczenie czy pudełko jest białe albo szare danej gry PS2 ?
                    na Allegro ktoś sugerował że GT4 w białym pudełku to jest lepsza niż w szarym
                    http://allegro.pl/gran-turismo-4-biale- ... 46752.html

widze że np. niektóre pudełka mają górną część szarą a niektóre białą

Komentarz

W grze niczym się to nie różni - raczej sprawia to różnice kolekcjonerom.. Różni się tylko okładką, no i chyba tylko tyle, chyba że instrukcja się jakoś różni, ale w grze nie ma to żadnego znaczenia.
                      http://najalternatywniej.blogspot.com/
                      keep calm & carry on
                      digart - lastfm
                      ---
                      REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Cholera jasna zapomniałem kupić Tourist Trophy zanim sprzedam PS2 a tu bam sprzedałem i nie zagrałem mam nadzieję, że TT wyszło na PS3.

Odnośnie aut polecam Minoltę wspaniały samochód postawiony na dwóch kołach wyciągał u mnie prawie 500 km/h szkoda tylko, że w GT5 zabrali ,,jajko''.

Auto również dobre to TommyKaira ZZII, świetne auto.

Komentarz

Pracuję...
                        X