Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

miejsca startowe w wyścigach...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• miejsca startowe w wyÅ›cigach...

Mam pytanie do Was - bardziej doświadczonych graczy i forumowiczów - choć nie wiem, czy już ktoś kiedyś o to nie pytał.

Zastanawia mnie dlaczego do każdego wyścigu startuje się z ostatniego miejsca. Pojedynczy wyścig - jeszcze zrozumiem, ale jadę jakiś event który składa się np. z 5 wyścigów, wygrywam np. 4 z rzędu, mam max punktów (40) i do ostatniego - piątego wyścigu - i tak startuję z ostatniego miejsca. Ma to jakieś logiczne uzasadnienie?

Z góry dziękuję za rzetelne odpowiedzi.

Pozdrawiam

Re: miejsca startowe w wyścigach...

W mistrzostwach masz w menu przed wyścigiem opcję Practice, tzw. czasówka i im lepszy czas wykręcisz tym masz lepsze pole startowe.

Komentarz

Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Faktycznie - jadąc mistrzostwa jest coś takiego...tylko ja myślałem, że to jest trening i zapoznanie się z torem...a tu taka niespodzianka

A jak to wygląda w wypadku pojedynczego wyścigu? Też jest jakaś możliwość pojechania kwalifikacji?

Mam jeszcze jedno pytanie - tak na marginesie i troszkÄ™ odbiegajÄ…c od tematu - dlaczego pod moim avatarem jest Licencja B, skoro mam w profilu wpisane licencja iB ??

Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i liczę na kolejne

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez sunny
        Mam jeszcze jedno pytanie - tak na marginesie i troszkÄ™ odbiegajÄ…c od tematu - dlaczego w moim avatarze jest Licencja B, skoro mam w profilu wpisane licencja iB ??
        Bo aktualnie forum ustawione jest tak, że w zależności od ilości postów mamy określoną licencję, nie ma to związku z tym co masz rzeczywiście w grze i po osiągnięciu danej ilości postów masz status kolejnej licencji :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

AAaa...no to teraz już wszystko wiem. Dziękuję serdecznie za odpowiedź. A tak na marginesie - w grze mam licencję iA

Nasunęło mi się jeszcze jedno pytanie (nie wiem, czy już ktoś na to nie odpowiadał - nie gmerałem aż tak dokładnie po forumie) - czy punkty A-Spec otrzymywane po każdym wygranym wyścigu dają coś poza satysfakcją z ich zdobycia (w jak największej liczbie oczywiście) ??

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez sunny
            czy punkty A-Spec otrzymywane po każdym wygranym wyścigu dają coś poza satysfakcją z ich zdobycia
            Nie, nic

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              W mistrzostwach masz w menu przed wyścigiem opcję Practice, tzw. czasówka i im lepszy czas wykręcisz tym masz lepsze pole startowe.
              Ale tego to ja też nie wiedziałem.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

niezle... zawsze z konca to tak glupio bylo.
                jakos przedchwila przejechalem practice i wystartowalem wyscig z 1 i wygralem go a jak wczesniej z ostatniego to ciagle bylem 3 dziena mistrzu

Komentarz

Zamykam

Moderator Serwer

Komentarz

PracujÄ™...
                  X