Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dobry start w GT4 - pierwszy samochód

witam.
    gralem we wszystkie wersje gt ale w gt 4 jeszcze nie. jaki sie oplaca kupic auto za te 10.000 i w jakich wyscigach jezdzic.
    zxl Audi RS4 - 8'836

najlepiej w uzywanych kupic jakies japonskie autolekko podrasowac i jechac jazaczolem od hondy integry

Komentarz

cze
      ja tam zaczynalem od hondy civic potem turbo .. zawiecha no i sliki ... w civic cup dostaje sie za wyscigi 5000 za zloto wiec mozna powalczyc .. w nagrode dostaejsz honde racing ktora mozna pchnac za kolo 90 tys .. hehe
      http://www.maxipower.net

Komentarz

A w ogóle to najlepiej opłaca się zrobić transfer kasy z poprzednich GT i dopiero potem kupić porządną furkę - moją pierwszą był dobrze podrasowany Mitsubishi Eclipse '06
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

po zdaniu kazdej licencji dostaje sie fure w licencji B mam wspaniałego nismo 470
          bardzo dobre autko na start
          i po co na poczatku wydawac kase jak mozna za brazy miec fajne i szybkie autko
          Nurburgring: Bentley Speed 8- 6:12

Komentarz

Podoba wam sie ten golf IV R32 ?
            zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Ja zrobiłem transfer gotówki i kupiłem Forda Mustanga '05 Gites autko i prędkości na MAX tuningu dochodzace do 325 km/h I handling spox
              Da PlayStationŽ2
              Model :SCPH-50004 / v10
              Przerobiona ?Nie
              Network Adaptor:opcja w przyszlosci
              HDD : Po co ? To nie komputer :]
              Liczba gier pirackich: 0
              Liczba gier orginalnych: 9

Komentarz

Ja proponuję:
                4WD - Mitsubishi Galant 2.0 DOHC turbo VR-4 '89
                FR - Mazda Savanna RX-7 INFINI III '90 lub Nissan Silvia K's '91
                FF - Honda Prelude SIR '96
                ...ale lepiej pomeczyc sie i zdobyc licencyjne bryki - dla kazdego cos fajnego
                "...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"

Komentarz

Ja natomiast zaczołem ścigać się Volkswagenem Lupo 0.4, którego dostałem za "B" licencję. Miałem wówczas 10.000 kredytów, kupiłem wiec: sportowe sprzęgło,NOS i odelżyłem autko (1- stopień). Pojechałem "Capri Rally" w "Specjal Conditions". Nie było lekko (200pkt), ale dałem rade wygrać Toyote RSC Rally Car. Sprzedałem Toyotę i kupiłem używaną Honde G czy jakos tak która seryjnie ma 31-34 km, nie pamiętam dokładnie. Dokupiłem do niej NOS,odlelżyłem maxymalnie (3-stopień)skrzynie biegów, ustawiłem przełożenia i w Sunday Cup zgarnołem 1000pkt. Do następnego eventu podjechałem tym samym autem tyle że do tego wszystkiego dokupiłem sprężarkę mechaniczną (1 stopień), zmieniłem nieco przełożenia na dłuższe i ponownie zgarnołem 1000pkt.
                  Kolejny wyścig-3 bodajże, gdzie ścigamy się autami FR. Wybór padł na Hondę City Turbo, którą po lekkich przeróbkach (turbosprężarka 1-stopnia) wygrałem event i kolejne 1000pkt.
                  Wiem że do tak słabych aut nie montuje się NOS-u, ale czasem żeby zgarnąć 200pkt za wyścig jest to niezbędne.

Pozdrawiam :wink:

Komentarz

Ja za kazdym razem zaczynam od czegos innego:
                    A zaczynalem od:
                    Mazda MX-5 1800 RS
                    Ford Mustang SVT Cobra R
                    Chrysler PT-Cruiser
                    A ostatnio (czyli teraz) Toyota Levin BZ-R
                    Ale najlepszym wyborem okazala sie jednak Mazda najepiej mi sie nia smigalo... Kazdy i tak wybierze co mu sie podoba

Komentarz

sebastianlodz napisał:

najlepszym wyborem okazala sie jednak Mazda najepiej mi sie nia smigalo...
                      Moim zdaniem poza Lotusem Elise, Mazda MX-5 nie ma sobie równych w swojej klasie. :wink: Pozdrawiam

Komentarz

Ja zrobiłem transfer kasy z gt3 i kupiłem golfa od HPA R32
                        Gram, bo lubię!

Komentarz

I co, nie było zbyt trudno ? :s

Bzdurą są auta za licencje...

Ja zaczynałem od Hondy City Turbo (chyba), taka biała kwadratowa, małe autko około 108 HP .

soundtropolis : To nie był czasem wyścig FF ?

A tak w ogóle, to aż nie chce mi się wierzyć w Twoje wyczyny .
                          Honda

Komentarz

Ja kupilem za 7k Subaru Impreze WRX STi z 95 r. bardzo dobre autko!

Komentarz

Ja zacząłem od Pontiac Sunfire concept z licencji...muł ale dałem radę :wink: Ja nawet nie patrzę na wyścigi gdy nie przejdę licencji, już tak mam z każdym GT w które grałem.

Komentarz

Pracuję...
                              X