Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Auto nie skreca!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Auto nie skreca!

Powiedzcie mi czemu samochody w każdej grze GT nie skręcaja? Przeciwnicy bez najmniejszego pisku wchodza w zakret i go przejerzdzaja a ja wchodze na piskach i wbijam w bande albo musze zachamaowac to mnie biora po zewnetrznej! Ta gra jest powalona! Albo opony piszszcza przy hamowaniu a koła nie sa zablokowane.Moze wie ktos jak sie skreca w Gran Turismo 4 autem bo ja nie umiem i nie moge przejsc W PRoffesional Events Tuning Car bo auta przecieników skrecaja a mój Skyline i wszystko inne nie skreca.
    Lukas i dredy to pedały xD HAHAAAHA

Re: Auto nie skreca!

Zamieszczone przez DLX
    Powiedzcie mi czemu samochody w każdej grze GT nie skręcaja?
    A podłączyłeś pada ?
    Zamieszczone przez DLX
    Przeciwnicy bez najmniejszego pisku wchodza w zakret i go przejerzdzaja a ja wchodze na piskach i wbijam w bande albo musze zachamaowac to mnie biora po zewnetrznej!
    A słownika przeciwnicy nie mają ?
    Zamieszczone przez DLX
    Ta gra jest powalona!
    NFS jest dla Ciebie
    Zamieszczone przez DLX
    Albo opony piszszcza przy hamowaniu a koła nie sa zablokowane.
    Najpierw dowiedz się czegoś o układach hamulcowych, i trakcji samochodu :wink:
    Zamieszczone przez DLX
    Moze wie ktos jak sie skreca w Gran Turismo 4
    Przyciskami po lewej stronie pada, lub lewą gałką analogową.

Pozdrawiam

Komentarz

hamuj PRZED zakrętem, nie W zakręcie
      narancs alternativa

Komentarz

Dodam, że na ekranie przed pokonaniem zakrętu masz taką czerwoną cyfrę, która oznacza bieg na którym możesz to... bezpiecznie zrobić.

Komentarz

Hamuje przed zakretem i czekam az zmieni na bieg który jest napisany na czerwono i jak wyhamuje do tekiej predkosci ze czerwony bieg za chwile znika to oni mnie wyprzedzają.Faktycznie uwielbiam NFS.A ta gra to jedne oszustwo przeciwnicy mają "klej" na oponach.A chyba normalne ze jak wcisne cały hamulec to koła sie blokują wiec mi Lukas nie mów ze tak nie jest.To bani te skręcanie.Aha i chciałbym powiedziec ze jezeli zmieniam bieg i obroty są na 6 tys to silnik nie ryczy bo jechałem dzisiaj autem i na 6 tys to jest ryk jak ch.. a w GT chodzi jakby było na 2 tys obr.

Ta gra jest smieszna i oszukuje.

Komentarz

Kup G25, bedziesz wymiatał.
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
              Faktycznie uwielbiam NFS.A ta gra to jedne oszustwo przeciwnicy majÄ… "klej" na oponach.
              Więc po co tu jesteś ?
              Zamieszczone przez DLX
              A chyba normalne ze jak wcisne cały hamulec to koła sie blokują wiec mi Lukas nie mów ze tak nie jest.
              Bo w GT nie hamuje się "do końca" ! Przecież w realnym świecie po torze, też byś nie hamował do końca. Myśl !
              Zamieszczone przez DLX
              Aha i chciałbym powiedziec ze jezeli zmieniam bieg i obroty są na 6 tys to silnik nie ryczy
              To użyj pilota, i zrób sobie Volume + :wink:
              Zamieszczone przez DLX
              Ta gra jest smieszna i oszukuje.
              Ty jesteś śmieszny. Nie wiem po co w nią grasz skoro jest taka zła....przecież nikt Cię siłą nie zmusza

Pozdrawiam

Komentarz

Tak sie zastanawiam... kolejna prowokacja czy on ma jakieÅ› kompleksy?
                keep calm & carry on
                digart - lastfm
                ---
                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
                  - Nie umiem jeździć
                  - Kup sobie R34, na pewno pójdzie Ci lepiej.

Tu nie chodzi o kontroler, jedynie o łącznik pomiędzy konsolą a fotelem
                  narancs alternativa

Komentarz

O jaaaa Kup cyfraka (lub telefon) ktory ma wiecej MPix, bedziesz robil lepsze zdjecia

Mozliwe, ze wybrales zle opony i stad te problemy (kupiles jakies czy ciagle uzywasz SPORTS MEDIUM), ale czytajac jak opisujesz problem, to jest tez prawdopodobienstwo, ze po prostu nie wiesz, jak sie zabrac za zakret (bo przeciez w NFS sie nie nauczysz tego). Szybkie pokonanie zakretu nie konczy sie na skreceniu kierownicy. Powiedzialbym ze to chyba najmniej istotny detal
                    http://www.technikajazdy.info/nauka-jaz ... tor-jazdy/

Kola w GT4 sie nie blokuja, ale jest pewien efekt utraty przyczepnosci gdy hamujemy maksymalnie caly czas (wchodzac juz w zakret).
                    Jak przy 6tys obrotow GT4 jest za ciche to moze zrob sobie glosniej telewizor?
                    maruda
                    A-spec 17,839 km

Komentarz

Hmm opon nie zmieniałem własnie.Dzieki za podpowiedz ale przeszedłem tą trase bo zrobiłem taką rozwałke an trasie ze przeciewnikom urwało tyłki .Wszyscy byli na bandzie a ja finischowałem.Teraz dostałem 780konnyego Nissana 350Z i on skreca troche lepiej.

PS. nie mam kompleksów tylko wybłem tak wkurzony ze musiałem cos napsiac o tej grze.

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
                        Zamieszczone przez Witek Enzo
                        - Nie umiem jeździć
                        - Kup sobie R34, na pewno pójdzie Ci lepiej.

Tu nie chodzi o kontroler, jedynie o łącznik pomiędzy konsolą a fotelem
                        Wiem, to były tylko taka moja ironia (nieudana? ) z mojej strony, ale o tym pewnie też wiesz

DLX, ja bym się zbytnio nie szczycił taką postawą w wyścigu...Nie przystoi
                        keep calm & carry on
                        digart - lastfm
                        ---
                        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Teraz juz jezdze normalnie bo wygrywam.

Komentarz

Zamieszczone przez DLX
                            Teraz juz jezdze normalnie bo wygrywam.
                            Ponad 700 konnym nissanem w Beginner Hall? I wygrywasz. Dla chcÄ…cego nic trudnego.

-------------------------------------------------------------

Komentarz

Najpierw spradz czy nie masz przerwano w kturys miescu yopada albo masz nie doscisniete wejscie pada pod ps2 mialem tak samo denerwowalem sie i myslalem ze pada popsulem docislem i po klopocie

Dobra a teraz spadam grac w gt4
                              Sorki jesli nie uzywam polskich znakow klaiwatura szwankuje...

Komentarz

PracujÄ™...
                              X