Powiedzcie mi czemu samochody w każdej grze GT nie skręcaja? Przeciwnicy bez najmniejszego pisku wchodza w zakret i go przejerzdzaja a ja wchodze na piskach i wbijam w bande albo musze zachamaowac to mnie biora po zewnetrznej! Ta gra jest powalona! Albo opony piszszcza przy hamowaniu a koła nie sa zablokowane.Moze wie ktos jak sie skreca w Gran Turismo 4 autem bo ja nie umiem i nie moge przejsc W PRoffesional Events Tuning Car bo auta przecieników skrecaja a mój Skyline i wszystko inne nie skreca.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Auto nie skreca!
Zwiń
X
-
Re: Auto nie skreca!
Zamieszczone przez DLXPowiedzcie mi czemu samochody w każdej grze GT nie skręcaja?
Zamieszczone przez DLXPrzeciwnicy bez najmniejszego pisku wchodza w zakret i go przejerzdzaja a ja wchodze na piskach i wbijam w bande albo musze zachamaowac to mnie biora po zewnetrznej!
Zamieszczone przez DLXTa gra jest powalona!
Zamieszczone przez DLXAlbo opony piszszcza przy hamowaniu a koła nie sa zablokowane.
Zamieszczone przez DLXMoze wie ktos jak sie skreca w Gran Turismo 4
Pozdrawiam
-
Hamuje przed zakretem i czekam az zmieni na bieg który jest napisany na czerwono i jak wyhamuje do tekiej predkosci ze czerwony bieg za chwile znika to oni mnie wyprzedzają.Faktycznie uwielbiam NFS.A ta gra to jedne oszustwo przeciwnicy mają "klej" na oponach.A chyba normalne ze jak wcisne cały hamulec to koła sie blokują wiec mi Lukas nie mów ze tak nie jest.To bani te skręcanie.Aha i chciałbym powiedziec ze jezeli zmieniam bieg i obroty są na 6 tys to silnik nie ryczy bo jechałem dzisiaj autem i na 6 tys to jest ryk jak ch.. a w GT chodzi jakby było na 2 tys obr.
Ta gra jest smieszna i oszukuje.Lukas i dredy to pedały xDHAHAAAHA
Komentarz
-
Zamieszczone przez DLXFaktycznie uwielbiam NFS.A ta gra to jedne oszustwo przeciwnicy majÄ… "klej" na oponach.
Zamieszczone przez DLXA chyba normalne ze jak wcisne cały hamulec to koła sie blokują wiec mi Lukas nie mów ze tak nie jest.
Zamieszczone przez DLXAha i chciałbym powiedziec ze jezeli zmieniam bieg i obroty są na 6 tys to silnik nie ryczy
Zamieszczone przez DLXTa gra jest smieszna i oszukuje.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Zamieszczone przez Witek EnzoKup G25, bedziesz wymiatał.
- Kup sobie R34, na pewno pójdzie Ci lepiej.
Tu nie chodzi o kontroler, jedynie o łącznik pomiędzy konsolą a fotelemnarancs alternativa
Komentarz
-
O jaaaaKup cyfraka (lub telefon) ktory ma wiecej MPix, bedziesz robil lepsze zdjecia
Mozliwe, ze wybrales zle opony i stad te problemy (kupiles jakies czy ciagle uzywasz SPORTS MEDIUM), ale czytajac jak opisujesz problem, to jest tez prawdopodobienstwo, ze po prostu nie wiesz, jak sie zabrac za zakret (bo przeciez w NFS sie nie nauczysz tego). Szybkie pokonanie zakretu nie konczy sie na skreceniu kierownicy. Powiedzialbym ze to chyba najmniej istotny detal
http://www.technikajazdy.info/nauka-jaz ... tor-jazdy/
Kola w GT4 sie nie blokuja, ale jest pewien efekt utraty przyczepnosci gdy hamujemy maksymalnie caly czas (wchodzac juz w zakret).
Jak przy 6tys obrotow GT4 jest za ciche to moze zrob sobie glosniej telewizor?maruda
A-spec 17,839 km
Komentarz
-
Hmm opon nie zmieniałem własnie.Dzieki za podpowiedz ale przeszedłem tą trase bo zrobiłem taką rozwałke an trasie ze przeciewnikom urwało tyłki.Wszyscy byli na bandzie a ja finischowałem.Teraz dostałem 780konnyego Nissana 350Z i on skreca troche lepiej.
PS. nie mam kompleksów tylko wybłem tak wkurzony ze musiałem cos napsiac o tej grze.
Lukas i dredy to pedały xDHAHAAAHA
Komentarz
-
Zamieszczone przez szymoniecZamieszczone przez Witek EnzoKup G25, bedziesz wymiatał.
- Kup sobie R34, na pewno pójdzie Ci lepiej.
Tu nie chodzi o kontroler, jedynie o łącznik pomiędzy konsolą a fotelem) z mojej strony, ale o tym pewnie też wiesz
DLX, ja bym się zbytnio nie szczycił taką postawą w wyścigu...Nie przystoi
Komentarz
-
Najpierw spradz czy nie masz przerwano w kturys miescu yopada albo masz nie doscisniete wejscie pada pod ps2 mialem tak samo denerwowalem sie i myslalem ze pada popsulem docislem i po klopocie
Dobra a teraz spadam grac w gt4Sorki jesli nie uzywam polskich znakow klaiwatura szwankuje...
Komentarz
Komentarz