Forum dyskusyjne na temat serii Gran Turismo na konsole Sony Playstation. Jeżeli jesteś właścicielem PlayStation 4 (PS4) i posiadasz Gran Turismo Sport (GT Sport) to poczujesz się tutaj jak domu.
Spoko ale jak możesz podaj mi jakim autem ty osobiście zaczynałeś grę to może mi coś pomoże bo jak narazie zdobyłem VW polo jakiegoś pontiaca i mitshubishi galanta. A tak na marginesie to mam pytanko: czy ty wygrywałeś wyścigi za pierwszym razem czy np.: przejechałeś na 3 miejscu i później do nich wracałeś?
"Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."
Spoko ale jak możesz podaj mi jakim autem ty osobiście zaczynałeś grę to może mi coś pomoże bo jak narazie zdobyłem VW polo jakiegoś pontiaca i mitshubishi galanta. A tak na marginesie to mam pytanko: czy ty wygrywałeś wyścigi za pierwszym razem czy np.: przejechałeś na 3 miejscu i później do nich wracałeś?
Ja osobiście zaczynałem VW polo ;p a dostępne na początku pieniądze przeznaczyłem na mały tuning,ukł.wydechowy,komputer,sprzęgło,koło zamachowe itp. nie był to demon prędkości ale dało się tym wygrać kilka pierwszych wyścigów. Napisałem Ci jak ja to zrobiłem co nie znaczy że musisz tak samo ;D To jest takie od 0 do bohatera :mrgreen: :mrgreen:
Wiesz pierwsze wyścigi to raczej na pierwszym zawsze,zależy jak leży he he
Zaskoczyłeś mnie nie spodziewałem się takiej rady dla kolegi... (yhy akurat he he) :mrgreen: :mrgreen:
Za około 8k Cr. masz samochód który dobrze prowadzony wyprzedza samochody znacznie mocniejsze :wink: Polecam !
Pozdrawiam
Nie zaprzeczam ale pamiętaj "dobrze prowadzony" a nie każdy ma taką wprawę w prowadzeniu Galanta jak Ty :wink: :mrgreen:
No ale już bez OT :mrgreen: :mrgreen:
Bez ćwiczenia żadnym samochodem nie daje się jeździć efektownie :wink: A Galant jest raczej łatwy w prowadzeniu...
Pozdrawiam
Chciałem bez ot ale nie da rady :wink: otóż masz racje bez ćwiczenia niema nic, a Galantem bryknąłem się z ciekawości kilka razy,demon prędkości to on nie jest i po tuningu też nie osiaga zawrotnej liczby koni ale muszę przyznać że jeździ się całkiem fajnie i przyjemnie.(widziałem filmik na Youtubie jak koleś dowalał w realu Galantem ustrojstwo daje rade :mrgreen: ) Jednak w wyścigach na wielką skalę to go nie widzę :wink: Ja ostatnio męczę Tommy Kaira ZII po jakimś czasie można nieźle tym wywijać, przejedź się.
W necie jest wiele filmów z "ustrojstwem" - Ale samochód faktycznie daje radę
A co do wyścigów, to nie mówimy tu o jakimś "LeMans" od razu, tylko o początku gry, bo właśnie o tym jest ten wątek :wink:
A Galant ? No cóż.....wiesz co ja do niego czuję :wink: Powiem szczerze, że gdybym miał jeszcze raz zaczynać GT4 to właśnie Galant'em Oczywiście tak jak już ustaliliśmy, bez treningu nie ma nic - Ja na moment obecny uważam, że potrafię nim jeździć. Najczęściej jeżdżę seryjnym w Arcade Mode, bez modyfikacji Quick Tune, i na "Ringu" - Wygrywam tam wyścigi za 130-150 A-Spec pts. i to wciąż jeszcze nie jest max Galant'a....chciałbym dojść do poziomu w którym przechodzę wyścigi za maksymalną ilość punktów ! Ogólnie polecam Galant'a, łatwy w prowadzeniu, cztero-łap, w niskiej cenie (około 8k Cr.)
No i co najważniejsze - Przyjemność z jazdy
A co do Twojej propozycji, na pewno spróbuję - Jak tylko będę miał dostęp do konsoli :wink:
W necie jest wiele filmów z "ustrojstwem" - Ale samochód faktycznie daje radę
A co do wyścigów, to nie mówimy tu o jakimś "LeMans" od razu, tylko o początku gry, bo właśnie o tym jest ten wątek :wink:
A Galant ? No cóż.....wiesz co ja do niego czuję :wink: Powiem szczerze, że gdybym miał jeszcze raz zaczynać GT4 to właśnie Galant'em Oczywiście tak jak już ustaliliśmy, bez treningu nie ma nic - Ja na moment obecny uważam, że potrafię nim jeździć. Najczęściej jeżdżę seryjnym w Arcade Mode, bez modyfikacji Quick Tune, i na "Ringu" - Wygrywam tam wyścigi za 130-150 A-Spec pts. i to wciąż jeszcze nie jest max Galant'a....chciałbym dojść do poziomu w którym przechodzę wyścigi za maksymalną ilość punktów ! Ogólnie polecam Galant'a, łatwy w prowadzeniu, cztero-łap, w niskiej cenie (około 8k Cr.)
No i co najważniejsze - Przyjemność z jazdy
A co do Twojej propozycji, na pewno spróbuję - Jak tylko będę miał dostęp do konsoli :wink:
Pozdrawiam
Nie złość się za to ustrojstwo to było żartobliwie. :mrgreen: UUU 130-150pts to już nie są żarty musiałeś dojść do niezłej wprawy ;D
No ja tym Kairą jeszcze nie "latam" ale seryjnym wygrywam z niektórymi Race carami.Trzeba bardzo chcieć i uprzeć się by dojść do poziomu o którym mówisz :wink:
PS:widziałem ostatnio Galanta na żywca,przód miał identyczny ale z tyłu miał światła u góry połączone i na tym połączeniu pisało "Galant".W realu lepiej się prezentuje niż w grze. :wink: I to nie jest wazelina. (tylko że właściciel zbytnio o niego widać nie dbał)
A żeby nie robić OT playstatman to może rozejrzyj się za jakimś starszym skylinem albo Civic '93. Też spoko auta na początek.
Komentarz