Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jakie wozy w European Events

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jakie wozy w European Events

Mam pytanie do doświadczonych graczy ponieważ nie wiem jaki wóz wybrać do poszczególnych wyścigów w European Events proszę was o pomoc. Niech to będa samochody które łatwo się prowadzi i które mają w miarę dużo kucy. Pozdrawiam
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Re: Jakie wozy w European Events

Daj spokój, European Events nie są trudne... nawet ja je bez problemu pokonałem.

Napisz mi z jakimi eventami dokładnie masz problem, bo nie pamiętam jakie tam są
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

ja nie chce zakładać tematu wiec pisze tutaj.Otóż mam jaguara(nie pamiętam nazwy ale to ten poniżej lat 70)i próbuję nim zrobić event 1000 miles i nie wiem jak nim to robić.
      PS robiÄ™ to na b spec
      konkretnie chodzi mi o to jak wy to zrobiliście i na jakich osiągach

jeszcze jedno jakimi samochodami zrobiliście ten event co tam jeżdżą same tuningowane wozy z Niemiec??PS tam może jeździć alfa romeo 155
      -czemu?
      -bo dasz mi dżemu.
      Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Mariusz.Mag
        Otóż mam jaguara(nie pamiętam nazwy ale to ten poniżej lat 70)i próbuję nim zrobić event 1000 miles i nie wiem jak nim to robić.
        PS robiÄ™ to na b spec
        Hmmm....nie każdy jechał to tym Jaguarem :wink: Ale myślę, że trzeba bardzo szybko tam jechać
        Zamieszczone przez Mariusz.Mag
        jeszcze jedno jakimi samochodami zrobiliście ten event co tam jeżdżą same tuningowane wozy z Niemiec??PS tam może jeździć alfa romeo 155
        Dowolne auto DTM :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
          Mariusz.Mag napisał(a):Otóż mam jaguara(nie pamiętam nazwy ale to ten poniżej lat 70)i próbuję nim zrobić event 1000 miles i nie wiem jak nim to robić.
          PS robiÄ™ to na b spec

Hmmm....nie każdy jechał to tym Jaguarem :wink: Ale myślę, że trzeba bardzo szybko tam jechać
          obawiam się że muszę na a spec jechać
          Zamieszczone przez Lukas
          Mariusz.Mag napisał(a):jeszcze jedno jakimi samochodami zrobiliście ten event co tam jeżdżą same tuningowane wozy z Niemiec??PS tam może jeździć alfa romeo 155
          Zamieszczone przez Lukas
          Dowolne auto DTM :wink:

Pozdrawiam
          no więc muszę kombinować
          -czemu?
          -bo dasz mi dżemu.
          Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
            Daj spokój, European Events nie są trudne... nawet ja je bez problemu pokonałem.

Napisz mi z jakimi eventami dokładnie masz problem, bo nie pamiętam jakie tam są
            Ale ty Witek jestes chyba bardziej doświadczonym graczem niż ja...
            "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
              Ale ty Witek jestes chyba bardziej doświadczonym graczem niż ja...
              to tak przy okazji witek masz 100%???ja mam 68 z hakiem i stoję nie mam co robić bo ostatni w professional nie zrobiłem mam tylko połowę,mam trochę producentów do końca ale nie chce mi się robić producentów,nudy i nudy w grze dlatego robie se kasę!!mam 30milionów 500tysięcy z hakiem!! :mrgreen: a tak przy okazji zarabiam tak bez męczenia się!!biorę endurance hall i el capitan 200 mil czyszczę tablice i jadę salenem s7 później jak zrobię ten wyścig 5 razy to biorę garaż i sprzedaje minolty.proste!!
              -czemu?
              -bo dasz mi dżemu.
              Pozdrawiam.

Komentarz

PracujÄ™...
              X