Mam pytanie do doświadczonych graczy ponieważ nie wiem jaki wóz wybrać do poszczególnych wyścigów w European Events proszę was o pomoc. Niech to będa samochody które łatwo się prowadzi i które mają w miarę dużo kucy. Pozdrawiam
"Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."
ja nie chce zakładać tematu wiec pisze tutaj.Otóż mam jaguara(nie pamiętam nazwy ale to ten poniżej lat 70)i próbuję nim zrobić event 1000 miles i nie wiem jak nim to robić.
PS robiÄ™ to na b spec
konkretnie chodzi mi o to jak wy to zrobiliście i na jakich osiągach
jeszcze jedno jakimi samochodami zrobiliście ten event co tam jeżdżą same tuningowane wozy z Niemiec??PS tam może jeździć alfa romeo 155
Otóż mam jaguara(nie pamiętam nazwy ale to ten poniżej lat 70)i próbuję nim zrobić event 1000 miles i nie wiem jak nim to robić.
PS robiÄ™ to na b spec
Hmmm....nie każdy jechał to tym Jaguarem :wink: Ale myślę, że trzeba bardzo szybko tam jechać
Zamieszczone przez Mariusz.Mag
jeszcze jedno jakimi samochodami zrobiliście ten event co tam jeżdżą same tuningowane wozy z Niemiec??PS tam może jeździć alfa romeo 155
Mariusz.Mag napisał(a):Otóż mam jaguara(nie pamiętam nazwy ale to ten poniżej lat 70)i próbuję nim zrobić event 1000 miles i nie wiem jak nim to robić.
PS robiÄ™ to na b spec
Hmmm....nie każdy jechał to tym Jaguarem :wink: Ale myślę, że trzeba bardzo szybko tam jechać
obawiam się że muszę na a spec jechać
Zamieszczone przez Lukas
Mariusz.Mag napisał(a):jeszcze jedno jakimi samochodami zrobiliście ten event co tam jeżdżą same tuningowane wozy z Niemiec??PS tam może jeździć alfa romeo 155
Ale ty Witek jestes chyba bardziej doświadczonym graczem niż ja...
to tak przy okazji witek masz 100%???ja mam 68 z hakiem i stoję nie mam co robić bo ostatni w professional nie zrobiłem mam tylko połowę,mam trochę producentów do końca ale nie chce mi się robić producentów,nudy i nudy w grze dlatego robie se kasę!!mam 30milionów 500tysięcy z hakiem!! :mrgreen: a tak przy okazji zarabiam tak bez męczenia się!!biorę endurance hall i el capitan 200 mil czyszczę tablice i jadę salenem s7 później jak zrobię ten wyścig 5 razy to biorę garaż i sprzedaje minolty.proste!!
Komentarz