Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

moj pierwszy wóz :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• moj pierwszy wóz :)

mam pytanie a propo mitsubishi fto. czy był to trafny wybór jeśli chodzi o początek gry? co muszę zrobić z tym autem aby było bardziej efektywne?

Re: moj pierwszy wóz

Witam

Mitsubishi FTO już seryjnie jest całkiem niezłym samochodem jak na początek gry Bez żadnych modyfikacji powinieneś dawać radę w Beiggner Hall :wink: Jeśli chcesz go modyfikować, poczytaj ABC Tuningu znajdujące się na naszym forum KLIK a większość pytań zamieni się w odpowiedzi

Pozdrawiam

Komentarz

Ogarnąć?
      Czy jest dobry, to zależy od "kierowcy". Jeden lubi FWD, drugi RWD a trzeci jak mu śmierdzą nogi
      Na początek powinien Ci wystarczyć, później może już nie dawać rady, nawet po tuningu.
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
        Witam

Mitsubishi FTO już seryjnie jest całkiem niezłym samochodem jak na początek gry Bez żadnych modyfikacji powinieneś dawać radę w Beiggner Hall :wink: Jeśli chcesz go modyfikować, poczytaj ABC Tuningu znajdujące się na naszym forum KLIK a większość pytań zamieni się w odpowiedzi

Pozdrawiam
        Podzielam zdanie na pierwsze wyścigi jak znalazł ale daleko poza Beginner tym nie zajedziesz a dużo kucyków w niego nie wpakujesz.
        Moim pierwszym autem był Lupo i po wymianie sprzęgła,koła zamachowego,wydechu i CHipu w Beginner świetnie dawał rade :mrgreen:

Komentarz

Według mnie najlepiej na początku nic nie kupowac tylko przejść wszystkie licensje. W przedostatniej dostajemy takie fajne Nismo którym możemy pojechać drugi rajd w special conditions i wygrać tą rajdową Toyotkę. Spieniężenie jej da nam 265.000 cr z kawałkiem. I możemy kupić sobie jakis porządniejszy wóz na początek.
          "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
            Według mnie najlepiej na początku nic nie kupowac tylko przejść wszystkie licensje. W przedostatniej dostajemy takie fajne Nismo którym możemy pojechać drugi rajd w special conditions i wygrać tą rajdową Toyotkę. Spieniężenie jej da nam 265.000 cr z kawałkiem. I możemy kupić sobie jakis porządniejszy wóz na początek.
            Hmm....W sumie to też jest jakiś sposób :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

Dziękuje wszystkim za pomoc

Komentarz

Skorpion witaj w klubie ja też kupiłem fto na początek gry i uważam że to dobre auto spokojnie dasz se nim rade na beginer hall

Komentarz

a ja sie meczylem lupo 1.4 zdobytym na licencji

Komentarz

Gratz stracliscie kase na tuning cadillaca ciena (poprawcie mnie jak źle napisalem.
                    Ale można to nadrobić teraz wczytać się.
                    Po pierwsze zdać 2 licencje
                    pierwsza B spokojnie zakończycie na silver więc macie mazde Kusabi i Lupo.
                    druga A Potiac Sunfire GXP lub z silverem Honda Dualnote.
                    Polecam wziąć Sunfire i pojeździć na wyścigu Specjal condition Hall(easy) Rally d' Capri Najłatwiejszy i najszybszy wyścig
                    dla wtajemniczonych oczywiście .
                    Wygrywasz Toyotke zostawiasz bierzesz ją i jedziesz ten sam wyścig jeszcze raz tak samo i sprzedajesz za 250K nie pamiętam dokładnie...Później tak samo aż ilość Cr. cię zadowoli. później wyścig Rally d' Umbira wygrywasz Ciena i tun i masz w garażu swoje pierwsze 1000 HP ;]

dziękuje za uwage i powodzenia

Komentarz

Luposem daleko nie zajedziesz

Lupo to podróbka arosy :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez pagani56
                        Luposem daleko nie zajedziesz
                        To ja wiem Te czasy juz minely. Wspominalem jedynie poczatki gry

Komentarz

Lupo to podróbka arosy :mrgreen:
                          Volkswagen sam od siebie zaj..bał cały projekt. Już to co się działo w PRL było bardziej logiczne
                          narancs alternativa

Komentarz

Teraz to ja jeżdze escudo,zonda itp

Komentarz

Zamieszczone przez pagani56
                              Teraz to ja jeżdze escudo,zonda itp
                              To było pytanie o "pierwszy wóz" a nie czym Ty teraz jeździsz.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X