Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

moj pierwszy wóz :)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: moj pierwszy wóz

Nissan skyline ale za ile i ktory rok to nie pamietam

Komentarz

moim pierwszym autkiem był civic sir 2 z 93r i właściwie to wszystko co mam zaczęło się od niego , po zaliczeniu nim sundey cup znalazłem honda races gdzie były wyścigi civiców za które dostawałeś jakieś złoma civica mugena ale uwaga - był wart 95.000, bez wahania go opierdzieliłem i stuningowałem civiczka na maks, potem tym autkiem nie wiem jakim cudem(za ok 5 podejściem) udało mi się przejść rally di amfali czy coś takiego i wygrałem toyotke, byłbym czybkiem gdybym ją sprzedał bo 2 raz bym nie wygrał ,więc pojechałem toyotą ,wygrałem 2 opierdzieliłem i po pary dniach już touringami jeździłem a miałem 11,7% gry.
      PS:a wydaje się że jeszcze niedawno biłem recordy tras vectorem m12 po tuningu w gt2, pozdr.

Komentarz

Mój to Toyota Supra Mark III. Dużo ma przejechane na liczniku. Potem zostawiłem ją w garażu, po jakimś czasie (5 miesięcy - niecodziennie gram w GT4) postanowiłem stuningować pierwszy wózek, na chwile obecną ma około 650 KM. Tuningowałem w "Tuning cars".

Komentarz

Moim pierwszym wózkiem przy pierwszym podejściu do gry była mazda rx7 1generacji (89% gry i coś odj...ało save'owi). A przy drugim podejściu MIsiek evoIII gsr cudna maszynka.Polecam.

Komentarz

Ja zacząłem przechodzić wyścigi Nismo 270R, którego wygrałem w licencjach.

Komentarz

Ja zaczynałem natychmiastową jazdę z początkowo dostępnym (pierwszego dnia) Mitsubishi Lancer'em z Used Car Showroom I lub II (nie pamiętam niestety)za ok. 9,900 Cr. bodajże Ale trzeba przyznać, że nieźle się sprawowało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Toyota Supra Mk.III 2.5 Twin Turbo. Świetna maszyna, po lekkim tuningu ciągnie na zwykłych ustawieniach skrzyni 270km/h. Lecz potem, stuningowałem ją i udało mi się z wycisnąć 670KM ( czy jakoś tak ) noto po zmianach skrzyni biegów rozpędziłem się do 360km/h. Dlaczego tyle ? Bo więcej nie potrzeba
                95% of Game Complete - GT4

Komentarz

a ja zacząłem jakimś Lacerem Evo, chyba III generacji ale moge sie mylić. Po tunigu dawał rade nawet w Evolution Cup (czy jakoś tak) w salonie Mitsubishi
                  ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

III EVO jest za droga , więc przeszedłeś to Evo I

Komentarz

Bankowo, bo na początku chyba dostępna jest tylko pierwsza generacja Lancera...
                      Zamieszczone przez VSpeed
                      III EVO jest za droga , więc przeszedłeś to Evo I
                      Chyba, że kolega zrobił transfer mamonki z drugiej karty(jeśli miał na niej save z GT3 lub GT4 Prologue), ale myśle, że wtedy raczej zaczął by czymś lepszym(np.HPA Motorsport R32 - szybko i tanio)

Komentarz

Używaj opcji Edytuj, chyba że chcesz warna
                        95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Nabija posty . Pisze nawet w tematach co rok już nikt nie pisał . Lancer to dobre auto na początek ale potem już jest za słaby . Da radę w Kilku Special Events , Beginner Events ( tylko w Sunday Cup i 4x4 cup ) i w Evolution meeting czy jakoś tak ( te w salonie Mitsu ) . Z resztą tak jest z większością aut

Komentarz

fajny na początek jest seat ibiza cupra polecam

Komentarz

Ja kupiłem Subaru Lagecy B4 Nie wiem który rok. Dobrze się nim jeździo.

Komentarz

Pracuję...
                              X