Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Transfery z GT3 do GT4.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Transfery z GT3 do GT4.

Może mi ktoś odpowiedzieć jajk to jest z tymi transferami z trójki? Czy do GT4 przenosi się w ten sposób swój garaż, czy poprostu w nagrodę za granie w GT3 dostaję się 100,000?

Dzięki save'om z GT3 dostajesz 100.000 i przejechane bodajże 2 pierwsze licencje. Samochodów niestety nie da się przetransferować...
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

To chyab nie bylo tak jak sie zrobi transfer z gt 3 do gt 4 to tak zgadzam sie dostaje sie 100 tysiakow ale nie ma sie 2 licencji przejechanych. Licencje sie odblokowuje jak sie zrobi transfer z GT 4 prologue ;] Tak mi sie wydaje
      NSX rulezz :]

Komentarz

Tak dokładnie - Zippo22 masz rację!! Dzięki za sprostowanie! Pozdr.!
        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
        http://www.autogaleria.pl

Komentarz

A mam pytanko w takim razie. Czy save z GT3 pozostaje, np jak się bedzie chciało pograć w starszą wersje GT to będe miał jeszcze ten stary save bo w GT1 na GT2 tak nie było, wiec się tak zastanawiam...

Komentarz

Mi sie wydaje ze raczej zostanie wkoncu przenosisz tylko kase to raczej nie ma wplywu na twoj aktualny stan gry
            NSX rulezz :]

Komentarz

Najbezpieczniej mieć po prostu dwie memorki.

Komentarz

A czy da się zrobić kopie zapasową na USB memory stick z GT4 albo coś w tym stylu?

Komentarz

Re: Transfery z GT3 do GT4.

A wiecie ja mam z tym problem. Mam dwie karty w portach a najednej mam save z gt3 ale pierdziela mi, że nie ma savu z gt3... i to mnie troche przygnebilo

Komentarz

Rekordzista!

Ostatni post w tym temacie napisany został prawie 4 i pół roku temu!

Takiego odkopu Granturismo.pl jeszcze chyba nie widziało. :mrgreen:

Ps. To musiało być tak cholernie dawno, że Piotr się tutaj udzielał... :mrgreen:

Komentarz

Wkładałeś pod oba wejścia ?

Komentarz

Tak próbowałem pod oba i dalej pisze, że nie mam save z GT3 ani w pierwszym ani w drugim porcie. A save z GT3 miałem w karcie w pierwszym porcie... I taki jest mój problem. Chociaż przyznam, że gra bez transferu jest bardziej interesująca bo tak by była zbyt prosta Ale interesuje mnie jaki jest tego powód...

Komentarz

Zamieszczone przez KingOfGranTurismo
                          Więc jak wiesz coś na ten temat to mi udziel odpowedzi
                          ale Ty sam sobie jej udzieliłeś...
                          Zamieszczone przez KingOfGranTurismo
                          Mam dwie karty w portach a najednej mam save z gt3 ale pierdziela mi, że nie ma savu z gt3...
                          Skoro nie ma, to oznacza...że nie ma (magia?) - Nie wywróżę Ci tych save'ów. :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Lukas
                            Skoro nie ma, to oznacza...że nie ma (magia?) - Nie wywróżę Ci tych save'ów. :wink:
                            No i właśnie tu sie mylisz, bo na tej samej karcie gdzie mam save GT4 mam prawie 100% GT3, rozumiesz, czy dalej masz z tym problem...?

Komentarz

Pracuję...
                            X