Tylko kabriolety, czyli takie samochodziki bez dachu
Pozdrawiam
Dokładnie. A tak w ogóle to mógłbyś sobie kolego założyć jeden swój temat zbiorczy z pytaniami do nas. A nie co 2 godziny jak czegoś nie możesz przejść albo Ci się przypomni zakładać nowy temat.
Taka moja sugestia.
Boze co wam sie tak nie podoba..gram w ta gre dopiero 3 dni i nie wiem o co biega i nie jestem jakims maniakiem co o samochodach wie wszystko..
Dziekuje
DOBRZE BEDZIE SIE NAZYWAL : PYTANIA DO LUKASA I Dreadlocka89
zadowoleni?
Boze co wam sie tak nie podoba..gram w ta gre dopiero 3 dni i nie wiem o co biega i nie jestem jakims maniakiem co o samochodach wie wszystko..
Dziekuje
DOBRZE BEDZIE SIE NAZYWAL : PYTANIA DO LUKASA I Dreadlocka89
zadowoleni?
My Cię rozumiemy tak zwane "trudne początki" ale to nie znaczy żeby zakładać 10 nowych topiców z jednym pytaniem na które jest jednozdaniowa odpowiedź. Nie łatwiej zrobić sobie jeden temat i tam o wszystko nas pytać? Zamiast się bulwersować to pomyśl troszkę
Proponuję "Pytania od nowicjusza" lub coś w tym stylu,tam pytasz-my próbujemy pomóc.
alberto94 - Nie chodzi o nasze zadowolenie, tylko o to, że zakładasz tematy które na naszym forum już są w wielu kopiach pod różnymi nazwami zamiast używać opcji "Szukaj" :wink: Załóż temat "Kilka pytań od nowicjusza" i tam się pytaj o co chcesz, osobiście chętnie Ci pomogę
Convertibles only - Oznacza, że w tym wyścigu musisz jechać samochodem bez dachu, czyli kabrioletem :wink:
Komentarz