ciezko byloby przejechac w a-specu ale dla prawdziwych fanów nie ma zeczy nie mozliwych.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyścig 24h
Zwiń
X
-
Po przeczytaniu wszystkich postów nabrałem ochoty na wyścig Niurimburg
mam już połowe jadę Toyotą Minoltą .
1 okrążenie robie w 6:09(minoltą)
a przeciwnilów dubluje co 4 okrążenia
Proszę zaczynać zdanie wielką literą. Marki oraz modele samochodów rownież pisz dużą literą.
Moderator Serwer
Komentarz
-
W końcu przejechałem ten wyścig
Nareszcie mam moją upragnioną F1
Zacząłem wyscig o 9:32-do 20:11
Jechałem Toyotą Minoltą
Przejechałem 196 okrążeń z czego aż 116 razy odwiedzałem pit stop
Zdanie zaczynaj wielką literą! Pisz poprawnie. Marki i modele samochodów pisz wielką literą!
Moderator Serwer
Komentarz
-
Mnie to zajęło ok 9h, bo trzeba doliczyć godzinę na wszystkie zjazdy do boksu. Samochód sam zjeżdża i sam tankuje, jak zjeżdża to czas zwalnia do rzeczywistego i jak wyjeżdża to nadal czas jest rzeczywisty i trzeba zmienić na x3. Jak zaczniecie na A-Spec i przełączycie potem na B-Spec to nie dostaniecie punktów za A-Spec. Jak auto jedzie na B-Spec to warto popatrzeć na całe okr. jak sobie radzi. U mnie Minolta jechała na "PACE 3" i "Overtake" i na ostrych zakrętach potrafiła wypaść z toru a na tej długiej prostej przed metą też miała problemy, kręciła bączki na prostej drodze ale z taką przewaga mogła se na to pozwolić. Dzięki włączonemu "Overtake" przez cały wyścig auto nie wlecze się za maruderami i szybciej wyprzedza,poza tym jak za bardzo dociśniecie spojlery (szczególnie tylny) to szybciej zużywają się opony.Wiecej szczegółów w temacie "Jaka Formuła?"Gram w GT już 15 lat
Komentarz
Komentarz