Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wyścig 24h

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ciezko byloby przejechac w a-specu ale dla prawdziwych fanów nie ma zeczy nie mozliwych.

Komentarz

Właśnie jade Nurburgringu 24h mam juz 8h oczywiscie na b-spec mam nadzieje ze mi sie konsola niezawieśi po wyscigu kiedys tak miałem ... Ja chce juz formułke

Komentarz

No i mam formułke A te kolejne dwa wyscigi wartoprzejechac ? Moze nie tak te wuzki za nie sa pożadne ?

Komentarz

Może troszke glupie pytanko mam ale gdzie znajduje sie tan wyscig lol

Komentarz

Endurance

Komentarz

Nie zawsze mozna zostawić na B-Spec i pójśc sobie któregoś razu włączyłem 90 lap na Laguna Seca i poszedłem no i właże do domu a ty Escudo przegrało z NSX-ami :/ Trzeba co jakiś czas kontrolowac gre bo jest nieobliczalna
              Pzdr.

Komentarz

Ja na ten wyścig racing medium założyłem dla swojego B-speca i co 4 okrążenia musi zjechać do boksu by zmienić opony. Co za męczarnia.

Komentarz

Ja właśnie przechodzę ten wyścig
                  Moim zdaniem najlepsza na ten wyścig jest Toyota Minolta

Proszę zaczynać zdanie z wielkiej litery. Marki oraz modele samochodów również piszemy wielką literą. Proszę pisać poprawnie
                  Moderator Serwer

Komentarz

Po przeczytaniu wszystkich postów nabrałem ochoty na wyścig Niurimburg
                    mam już połowe jadę Toyotą Minoltą .
                    1 okrążenie robie w 6:09(minoltą)
                    a przeciwnilów dubluje co 4 okrążenia

Proszę zaczynać zdanie wielką literą. Marki oraz modele samochodów rownież pisz dużą literą.
                    Moderator Serwer

Komentarz

Pawel naucz sie nazwy najlepszego toru na świecie NURBURGRING

Zdanie zaczynaj wielką literą.
                      Moderator Serwer

Komentarz

Będę pamiętał to mój ulubiony tor

Zdanie zaczynaj wielką literą!
                        Moderator Serwer

Komentarz

W końcu przejechałem ten wyścig
                          Nareszcie mam moją upragnioną F1

Zacząłem wyscig o 9:32-do 20:11
                          Jechałem Toyotą Minoltą
                          Przejechałem 196 okrążeń z czego aż 116 razy odwiedzałem pit stop

Zdanie zaczynaj wielką literą! Pisz poprawnie. Marki i modele samochodów pisz wielką literą!
                          Moderator Serwer

Komentarz

Mnie to zajęło ok 9h, bo trzeba doliczyć godzinę na wszystkie zjazdy do boksu. Samochód sam zjeżdża i sam tankuje, jak zjeżdża to czas zwalnia do rzeczywistego i jak wyjeżdża to nadal czas jest rzeczywisty i trzeba zmienić na x3. Jak zaczniecie na A-Spec i przełączycie potem na B-Spec to nie dostaniecie punktów za A-Spec. Jak auto jedzie na B-Spec to warto popatrzeć na całe okr. jak sobie radzi. U mnie Minolta jechała na "PACE 3" i "Overtake" i na ostrych zakrętach potrafiła wypaść z toru a na tej długiej prostej przed metą też miała problemy, kręciła bączki na prostej drodze ale z taką przewaga mogła se na to pozwolić. Dzięki włączonemu "Overtake" przez cały wyścig auto nie wlecze się za maruderami i szybciej wyprzedza,poza tym jak za bardzo dociśniecie spojlery (szczególnie tylny) to szybciej zużywają się opony.Wiecej szczegółów w temacie "Jaka Formuła?"
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ja tak sobie myślę, żeby przejechać ten wyścig normalnie. Wziął bym jeszcze ze dwóch kumpli i zmieniali byśmy się co ileś okrążeń. Kiedyś z kuzynem w GT2 tak zaliczaliśmy większość wyścigów ''wytrzymałosciowych'' i było całkiem ciekawie. Na koniec krata browarów, kasza, dobranocka i spać.

Komentarz

Ja tak sobie myślę, żeby przejechać ten wyścig normalnie. Wziął bym jeszcze ze dwóch kumpli i zmieniali byśmy się co ileś okrążeń. Kiedyś z kuzynem w GT2 tak zaliczaliśmy większość wyścigów ''wytrzymałosciowych'' i było całkiem ciekawie. Na koniec krata browarów, kasza, dobranocka i spać.

Komentarz

Pracuję...
                                X