Zamieszczone przez schumi
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyścig 24h
Zwiń
X
-
A ja zrobiłem z kolegą specjalny fotel o kącie między siedzeniem a oparciem ok 130 stopni, kupiliśmy redbule i czekolady i podzieliliśmy się. Na początku zmienialiśmy się co godzinę, potem co dwie, potem zmiany w nocy (on od 0:00 do 4:00, ja od 4:00 do 8:00) i potem znów co godzinę. Redbule wypiliśmy nic nie dały. Czekolada była zajebista, poszło multum herbaty, troche ciastek, a najlepsze, że fotel był i jest tak zajebiście złożony, że ani dupa, ani plecy nic nas nie bolało, ani nie drętwiało przez całą jazdę.
A tak przy okazji jechałem 24h LeMans. Nie wiem jak na Nurburgring, ale na LeMans na starcie na niebie lecą odrzutowce z kolorowymi flarami symblizujące flagę Francji.
Komentarz
-
witam
Chłopaki może jestem chory ale planuje przejść ten wyścig z kuzynem może na święta będzie nocka 24h. Nie wiem czy wytrzymam. Uważam że jest to bez sensuale jednak satysfakcja z przejścia na a-spec będzie ogromna. Jak ktoś ma pożyczyć kamerkę z 24 godzinnym nagrywaniem to zfilmuje całe zdarzenie z 3 osoby
. fotel kierownica tv i ja z kuznem co 2h zmiana. Nie raz już jeździłem trudne wyścigi samochodem "Toyota Minolta" i też zamierzam pojechać nią. Ale na twardych oponach to trudna sztuka. Nie wiem jak zpostrzeżenia innych ale uważam że jak się jeździ na twardych oponach to asfalt niemieckiej 24h nie jest zbyt równy
często zarzuca pojazdem przy dużych prędkościach. może mi się tak wydaje??? nie wiem.
życzcie mi szczęścia
pozdrawiamPawelMitsu
GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = CoÅ› cudownego
Mitsubishi Evolution VIII
94,3% gry
Pozdrawiam
Komentarz
-
UWAGA WAŻNE!!!
Ktoś jakiś czas temu napisał na forum że na wyścigu Sarthe II 24h B-Spec samochód na długiej prostej usiłuje wjechać w szykany,które na tej wersji toru są zablokowane i wali w bandę zamiast jechać prosto tak jak inni.
WYJAÅšNIENIE:
Ja miałem kiedyś od kumpla GT4 PAL i tam właśnie tak się zachowywały auta na tym wyścigu.Aktualnie mam wersję U/C (Usa/Canada) SCEA (Sony Computer Entertainment America) i tu na torze Sarthe II na prostej NIE MA band zamykających szykany tylko są zielone pachołki.Samochód je ignoruje i jedzie prosto czyli tak jak powinien.Jest jeszcze inny wyścig z torem Sarthe II (bez szykan),mianowicie 1000 Miles lub Mille Miglia w European Events.To taka mniejsza wersja trybu Endurance,wyścigi są długie ale za to tylko 4,jest tam też Nurburgring i Cote d' Azure (Monaco).Polecam Mustanga 350R 67' ale na Nur trzeba go kontrolować (na prostej PACE 1) bo nie zawsze zjeżdża(trafia) do boksu.
Jeżeli ktoś jeszcze ma ten dylemat w wersji PAL to jest to jeden z bardziej widocznych błędów w GT4 PAL.
P.S. w wersji GT4 U/C nie działa transfer kasy i licencji z save'u GT3 PALGram w GT już 15 lat
Komentarz
-
Zamieszczone przez schumiUWAGA WAŻNE!!!
Ktoś jakiś czas temu napisał na forum że na wyścigu Sarthe II 24h B-Spec samochód na długiej prostej usiłuje wjechać w szykany,które na tej wersji toru są zablokowane i wali w bandę zamiast jechać prosto tak jak inni.
WYJAÅšNIENIE:
Ja miałem kiedyś od kumpla GT4 PAL i tam właśnie tak się zachowywały auta na tym wyścigu.Aktualnie mam wersję U/C (Usa/Canada) SCEA (Sony Computer Entertainment America) i tu na torze Sarthe II na prostej NIE MA band zamykających szykany tylko są zielone pachołki.Samochód je ignoruje i jedzie prosto czyli tak jak powinien.Jest jeszcze inny wyścig z torem Sarthe II (bez szykan),mianowicie 1000 Miles lub Mille Miglia w European Events.To taka mniejsza wersja trybu Endurance,wyścigi są długie ale za to tylko 4,jest tam też Nurburgring i Cote d' Azure (Monaco).Polecam Mustanga 350R 67' ale na Nur trzeba go kontrolować (na prostej PACE 1) bo nie zawsze zjeżdża(trafia) do boksu.
Jeżeli ktoś jeszcze ma ten dylemat w wersji PAL to jest to jeden z bardziej widocznych błędów w GT4 PAL.
P.S. w wersji GT4 U/C nie działa transfer kasy i licencji z save'u GT3 PAL
ja mam PAL i nie mam tego problemu, tam gdzie są szykany są kołki zamiast band, a mimo to samochód nie próbuje wjechać w szykanę
Komentarz
-
ja jade 24h na nurburgring Skyline R34 GT-R M-spec NUR `02...
juz mam ponad 85 okrazen, a to dopier 10 godzin... dobrze ze mam urlopa we wtorek dopiero samolot do PL...
szukalem ustawien na nurburgring ale nic nie znalazłem i musiałem jeszcze poeksperymentowac... i znalazłem... nie przepaam za tym torem ale cóz... szacuje ze bedzie jakies 200 okrazen.. jak nie wiecej...
bmw m3 gtr zdublowałem dopiero raz.. za to reszte juz ponad 8 razy... ubaw jak cholera...
zmieniam opony co 3 okrazenia na rac/super/hard
nie ma to jak naped na 4 lapySkyline GT-R; kto tego nie kocha, nigdy nie zrozumie
Komentarz
Komentarz