A ja mam bardzo poważne pytanie. W piątek zaczynam z kolegą drugi w karierze wyścig 24h, tym razem na Nurburgring. Oczywiście na A-spec'u. Mamy mały kłopot, bo nie wiemy jaki wybrać samochód, żeby nie mieć zbyt łatwej przeprawy. Na samym początku padło na BMW GTR Race Car, ale jak kumpel, który nie grał parę miesięcy w GT spróbował, żeby sprawdzić swoje umiejętności, to na pierwszym okrążeniu pod koniec miał gruubo ponad 20 sekund przewagi nad pozostałymi. Moje skille nie są najwyższych lotów: Na Free Ride, BMW GTR Race Car na RSH/RH wykręciłem czas 6.38.848. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym wyścigiem i wie czym można się "pobawić" z pozostałą piątką, to proszę o pomoc (jeśli dodatkowo opisze optymalne ustawienia auta będę bardzo wdzięczny).
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wyścig 24h
Zwiń
X
-
-
???
Mi został juz tylko Motegi 8h....
I pytanko mam jedno. Wkurza mnie jedna rzecz. Na La Sarthe 24H jednym jak i w drugim jak jest b-spec to kierowca czasem wpada w poslizg a potem jedzie z kołami skereconymi w bande (na prostej tej długiej z szykanami jak i bez)....jak temu zapobiec??? dzieje sie to na pace 4. Na pace 3 nie,ale wtedy przeciwnicy sa szybsi.Wydaje mi sie ze to powodowane jest tym,ze auto podbija na drodze, albo sztywne zawieszenie...)....Wkurzajaca ta sytuacja
Komentarz
Komentarz