Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem - Formuła

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem - Formuła

witam wszystkich i odrazu przechodze do meritum. dwa dni temu zdobyłem polyphony formula gt1 na początku jeździło sie wyśmienicie zakrety bajka przyśpieszenie niczym diabeł tasmański ale... minęły 2 dni i mój młodszy braciszek pogrzebał w ustawieniach... nie wiem co tam sie stało aaale samochód jeździ jakby chciał a nie mógł. wiem wiem pewnie zaraz odpiszecie żebym wcisnął opcje default w poszczególnych ustawieniah lecz już to robiłem i nic... z tego co dobrze pamiętam są dwie rzeczy które które mozna zmieniać lecz nie posiadają opcji default tzn powrotu do stanu pierwotnego. prosiłbym o pomoc-tj. o napisanie standardowych ustawień formuly. moze to pomoze boo myśle że samochód nie jest jeszcze zajeżdżony i powinien ładnie jeździć a tu buba...;]

Re: problem z ,,formułką,,

w GT4 możesz ustawic 3 'warianty' ustawień, np. jeden na szybkie tory, drugi na wolne itd.
    Są one oznaczone A, B i C.
    W nowym samochodzie wszystkie 3 konfiguracje są identyczne, wszystko możesz zmieniac sam. W dodatku jeśli zmieniasz ustawienia A są one nie zależne od B.

Czyli jeśli brat popsuł Ci ustawienia A to wybierz po prostu wariant B lub C
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

a jeśli popsuł mi wariant jak to określiłeś a; b lub c?

Komentarz

Zamieszczone przez Albinos
        a jeśli popsuł mi wariant jak to określiłeś a; b lub c?
        Nie kminie Jaśniej prosze
        http://najalternatywniej.blogspot.com/
        keep calm & carry on
        digart - lastfm
        ---
        REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

On się pyta, co się stanie jeśli brat popsuł mu wszystkie trzy SET'y ?

Pozdrawiam

Komentarz

dokładnie tak;] no aaaale moja przenikliwość nie zna granic i po wypróbowaniu miliona kombinacji jest ok tak ze temacik mozna zamknąc;]

Komentarz

Pracuję...
            X