Orginalna i najlepsza gra na Konsole z symulatorów [129zł]
Pozdrawiam!
W pierwszym poście pisze o przerabianiu konsoli też bym konsoli nie przerobił, mój kolega przerobił sobie PS2 Slim i pochodziła (po przerobieniu) może ze 4 miesiące i padła...
PS. Jakie macie konsole do gier slimy czy te grube? Ja posiadam najładniejszą Grubą
Ja mam czarną slim bez przeróbki i dwie gry (GT4 i TT). Kupiłem konsolę jakieś 10 miesięcy temu tylko dla GT4. Do tego mojego maniakalno-motoryzacyjnego zestawu dołączy w poniedziałek kierownica Driving Force GT (o ile firma kurierska się nie spóźni).
tylko gdzies mi sie zawieruszyla pierwsza ogslona gt.Rowniez kupowalem ps2[slim] glownie dla gt 4 xD
zatem wychodzi na to ze jestesmy motoryzacyjnymi maniakami i napewno nie tylko my na tym forum
Oryginał na nieprzerobionym ps2 slim (dostałem na wigilię). Mam 7 gier w ciągu 2 lat, bo nie mam w przeciwieństwie do Was kasy. I tak muszę iść specjalnie do biblioteki, żeby z neta korzystać.
:wink: :wink:
ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.
Posiadam slim'ke bez przeróbki,a gt4 to była premiera 229zl śliczne białe pudełeczko, 4 lata a ona nadal jest no.1 w stanie bez ryski. Pozdrawiam wszystkich maniaków 4 i więcej kółek.
Komentarz