Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT4 online

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT4 online

Witajcie

pierwszy mój post. Będzie dotyczył gt online.

jest taki programik Xlink za pomocą którego można sobie pograć z innymi osobami po necie.

jeśli są chętni to link z tutorialem:

http://www.teamxlink.co.uk/wiki/doku.ph ... ual_config

trzeba sobie zainstalować programik i zebrać ekipę
    no i zacząć grać

pozdro

Re: GT4 online

hej pio to moje gg jak byś mugłmi pomóc bym byłwdzieczny 6859960 gdyż ja anglika tak znam jak japoński dzieki z góry
    Dupa .... Jasiu.... Karuzela

Komentarz

Zamieszczone przez Karaluch
      hej pio to moje gg jak byś mugłmi pomóc bym byłwdzieczny 6859960 gdyż ja anglika tak znam jak japoński dzieki z góry
      spoko jak będę miał chwilkę to pomogę Ci na gg z konfiguracją tego

z chęcią bym pograł online :mrgreen:

tylko teraz mam trochę innych spraw. Nieudany długi weekend
      wczoraj jakaś łajza (niedzielny kierowca) chciał przejechać przez skrzyżowanie na czerwonym i...
      nie udało mu się to zatrzymał się na moim autku

a dzisiaj po tym jak napisałem tego posta moje 42' odmówiły posłuszeństwa
      naprawa gwarancyjna mnie czeka i 2 tygodnie bez tv

Komentarz

ja przede wszystkim chciałbym zobaczyj jak to sie gra online, i z miłą chęcią bym sobie pograł. nie chce sam kombinować coś żle zrobie i bede wsciekły... a czy na kopi można ? i czy od sony trzeba nieć ten dysk?

którą wersje pobrać? bete czy zwykłą ? wydaje sie latwe z tutorialu co ps natomiast nie wiem co to na pc i ważne dla mnie pytana we wcześniejszym poscie czyli o te płyty.

i jeszcze dwa pytania co z modchipem i prędkością netu
        Dupa .... Jasiu.... Karuzela

Komentarz

ja zainstalowałem tą wersję: XLinkKai-7.3.1.7-win32

manuala jak już pisałem niedługo zrobię.
          Jak mi zrobią tv (w piątek będzie u mnie serwis) to (?? w sobotę )odezwę się na gg to Ci Karaluch pomogę to odpalić

pozdro

Komentarz

Zamieszczone przez Karaluch
            Polski też ci nie najlepiej idzie.

Komentarz

Witam założyciela tematu jak i uczestników.Mam zainst. X-linka i za cholerę nie chce mi działać.Gadałem z różnymi obcokrajowcami i ... dupa.Chętnie pogadam na gg.Moje to 13368078.

Komentarz

Cześć.

Chciałem spróbować zagrać w GT4 przez XLink Kai'a jednak ja mam takiego pechowego neta że chyba się nie da u mnie grać. Zakupiłem dodatkową kartę sieciową oraz kabel krosowany, ładnie zainstalowałem program XLink Kai, skonfigurowałem go, odpalam XLink Kai'a niby wszystko OK (Pisze connected). Jednak do żadnej gry nie mogłem dołączyć Kolega powiedział żebym w kompie zmienił przekierowanie portów na 30000. Tak uczyniłem, niestety od tego momentu nie miałem dostępu do internetu Zmieniłem porty na takie jakie były na początku i internet był, ale XLink Kai nadal nie działał.

Co muszę zrobić by pograć online w GT4?

Gadu-Gadu: 6739771
                Pozdrawiam.

Komentarz

Być hakerem.Szkoda czasu na to,mówię Ci,ja kombinowałem z wieloma ludźmi,(tylko nie z Polski).I nici z tego.

Komentarz

gra ktoś jeszcze przez tego Xlinka
                    wczoraj mi się udało to zainstalować i nawet z kimś rozegrać jednego szpila
                    ale ogólnie nie do końca wiem jak mi się to udało i jak to powtórzyć

Komentarz

Spoko,że grałeś więc jest nadzieja a teraz powiedz z kim (Polakiem?) czy obcokrajowcem.Jeśli nie kłamiesz mogę na nowo to wszystko porobić tylko czy na pewno będziesz próbował czy tylko tak piszesz,żeby ktoś spróbował. Moje GG-1336 8078

Komentarz

Pracuję...
                      X