Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wszystkie samochody w arcade mode?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wszystkie samochody w arcade mode?

Witam, grałem w GT4 do ok. 60% i zaczęły się długie wyścigi a to już nie dla mnie i sobie odpuściłem. Ściągnąłem save'a 100% z internetu, żeby przejżeć sobie wszystkie samochody, no i są .... ale tylko w gran turismo mode. W arcade mode nie ma nawet połowy ( jest mniej niz 300), a mi zależy teraz na graniu multiplayer split screen w arcade mode, więc co należy zrobić żeby były tam wszystkie samochody ?

Re: Wszystkie samochody w arcade mode?

hmm.. te brakujące w arcade musisz zdobyć w gt mode, i pozniej w arcade masz mozliwosc wybrania samochodu z garazu - zarowno z memorki #1, jak i #2, wiec kazdy moze sie swoimi brykami scigac.

Komentarz

w arcade mode z memorki sobie weź i będziesz miał wszystkie.
      "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Problem rozwiazany, pościągałem kilka sejwów z http://www.codejunkies.com i w jednym okazalo sie ze są dostepne 723 samochody w arcade mode, czyli wszystkie albo prawie wszystkie.
        A ten sposób, żeby załadować samochód z garażu GT mode jest tylko dostepny w grze na 2 (split screen)

Komentarz

Przepraszam ze odkopuje temat ,ale jak będę wiedział które samochody mi jeszcze brakuje kupić żeby były w arcade mode? Musze patrzeć sam czy są jakoś odpowiednio zaznaczone że już kupione? Trochę pogmatwane , ale mam nadzieje że wiecie o co chodzi

Komentarz

Jedyna opcja to wydrukowanie listy samochodów i skreślanie tych które się posiada.

Komentarz

Zamieszczone przez Naruciak14
              Jedyna opcja to wydrukowanie listy samochodów i skreślanie tych które się posiada.
              Podobnie robiłem kupując używane auta - jedynie 30% gry, a już ponad 400 aut w Arcade

Komentarz

PracujÄ™...
              X