Witam, grałem w GT4 do ok. 60% i zaczęły się długie wyścigi a to już nie dla mnie i sobie odpuściłem. Ściągnąłem save'a 100% z internetu, żeby przejżeć sobie wszystkie samochody, no i są .... ale tylko w gran turismo mode. W arcade mode nie ma nawet połowy ( jest mniej niz 300), a mi zależy teraz na graniu multiplayer split screen w arcade mode, więc co należy zrobić żeby były tam wszystkie samochody ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wszystkie samochody w arcade mode?
Zwiń
X
-
Re: Wszystkie samochody w arcade mode?
Problem rozwiazany, pościągałem kilka sejwów z http://www.codejunkies.com i w jednym okazalo sie ze są dostepne 723 samochody w arcade mode, czyli wszystkie albo prawie wszystkie.
A ten sposób, żeby załadować samochód z garażu GT mode jest tylko dostepny w grze na 2 (split screen)
Komentarz
-
Przepraszam ze odkopuje temat ,ale jak będę wiedział które samochody mi jeszcze brakuje kupić żeby były w arcade mode? Musze patrzeć sam czy są jakoś odpowiednio zaznaczone że już kupione? Trochę pogmatwane , ale mam nadzieje że wiecie o co chodzi
Komentarz
-
Zamieszczone przez Naruciak14Jedyna opcja to wydrukowanie listy samochodów i skreślanie tych które się posiada.
Komentarz
Komentarz