Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dobre auto na poziomie Normal/Hard

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dobre auto na poziomie Normal/Hard

Zaczyna mi się w special event zawody w poziomie normal licencji ia ? i mam problem jaki wóz kupić ? ponieważ ani nsx ani suboru sti 489hp nie daje rady..

Re: Dobre auto na poziomie Normal/Hard

Ja osobiście przeszedłem to Imprezą 22b STI kupioną gdzieś w używkach, po sporym tuningu : )
    http://mwiszniewski.carbonmade.com/
    http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

Ja Special Condition Events przeszedłem Toyota RSC tą która jest do wygrania w drugim wyścigu na easy. Po tuningu ma ona ponad 500hp i daje rade . Pozdrawiam.

Komentarz

.
        Uważam, że najlepiej jest zdobyć Lancie Delte s4 w rally d'umbria w hardzie(jest bardzo szybka więc nadrobiona przewaga wystarczy aby "wypełnić" straty dokonane na zakrętach-bo ciężko się nią trochę jedzie), no ale, że trzeba jakoś zacząć to chyba od toyoty RSC w rally d'carpia w easy

Komentarz

BMW M3 GTR Race Car

Jeśli nie jesteś hardkorem i idziesz na łatwiznę...

Komentarz

Dobrze prowadzone Subaru Impreza WRC da sobie radę na wszystkich asfaltowych odcinkach (z wyjątkiem mokrej Tskuby).

Na resztę Speciali, polecam Deltę S4 bez przeróbek - Wymaga trochę treningu, ale prowadzi się całkiem przyjemnie.

Komentarz

W końcu najszybsze autko na wyścigi dirt, snow *
              *Lancia Delta S4

Komentarz

Również przychylam się do Lanci Delta S4, swietny napęd i moc która, koła wdziera w droge Na asfaltowe drogi poleciłbym Nissana Tokyo Show po tuningu 816HP, i nie ma bata na niego. Tsukuba Wet też, ale uważaj z gazem bo łatwo wywlecze cię na trawke
                95% of Game Complete - GT4

Komentarz

Audi TT te co ma 650 KM .

Komentarz

Pracuję...
                  X