Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gdzie jesteście?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

a ja mam ok. 82 % robie teraz 4h po nurburgringu nissanem r92cp, i nie moge zrobic driving missions :/
    GT4 > LIFE

Komentarz

Zamieszczone przez Helicopman
      A dlaczego? Bo się wkurzyłem i zresetowałem gre w trakcie zapisywania, jak się ze 2 tyg później okazało, ekhm datais corrupted, wtedy się dopiero zdenerwowałem
      hehe...miałem to samo byłem wtedy na 69%, ale na szczęście tydzień wcześniej pożyczyłem GT4 kumplowi i przekopiowałem na jego memorke swój save, żeby nie musiał zaczynać od początku No i odzyskałem część savu i jestem na 49%

Komentarz

hahaha, moj kumpel mial tak samo xD byl przy 68% gry i mu sie pokazalo "files corrupted" xD naszczescie ja bylem w podobym momencie w karierze i mu dalem moj save
        sluchajcie, jest jakas mozliwosc skopiowania save-a z memorki na np. pen drive-a ? bo nie chce zeby i mi sie to przytrafilo, no wiecie, 99 % gry i nagle ZONK xD
        GT4 > LIFE

Komentarz

jest przy przerobionej konsoli ripperem albo Swam Magic za pomoca programu uruchamianego z konsoli, łączy sie wtedy ps2 kablem RJ45 (LAN) do karty sieciowej komputera i zrzóca odpowiednim programem na PC save z karty.

Komentarz

Zamieszczone przez DeathLine
            sluchajcie, jest jakas mozliwosc skopiowania save-a z memorki na np. pen drive-a ? bo nie chce zeby i mi sie to przytrafilo, no wiecie, 99 % gry i nagle ZONK xD
            Poczytaj TEN temat.

Komentarz

Jadę już 3-ci i mam nadzieje że ostatni raz . . .

Jak narazie tylko 26,4% ale ponad 30000 pkt. A-Spec. Cisne wszystko po kolei za 200 A-Spec :wink:.

Komentarz

Ja 98,4% Gram na razie żeby przejść a potem punkty :wink:

edit:
                Długo nie jezdziłem, ale troche jakoś ostatnio się wzięłem do roboty. 99.1% - jeszcze ten nurburgring w formula, i Driving Missions SLR i superbirdem

Komentarz

Ja mam 16,8 % i teraz robię Profesionall events . . . . . . .

Pozdro

Komentarz

Nasze osiągnięcia.

Tu chwalimy się jak długo już gramy w GT4 i ile mamy procent

Pytanie drugie ile czasu dziennie spędzacie przy konsoli?

Ja już gram w Gt4 trochę więcej niż pół roku (nie pamiętam dokładnej daty zakupu gt4) i mam już 100% gry :wink:

Zaś przy konsoli spędzam jakieś 3do5 godzin dziennie :mrgreen:

Komentarz

Re: Nasze osiągnięcia.

No ja mam GT4 z rok. Ale zawsze jakos nie moglem sie wziasc za to. A to mi sie save usunal, a to konsole pozyczylem, a pozniej gralem w GoW np, albo cos. Ale teraz gram odkad jestem na forum, moze kilka dni dluzej. Mam z 21% gry. A przy konsoli spedzam hmm.. to zalezy moze 3h moze wiecej. Ostatnio w niedziele gralem od rana do wieczora bo nie bylo co robic. Dzisiaj np z 2h gralem i sobie driftowalem. Teraz bym sobie pogral ale jakos spac mi sie chce he he, jutro rano pewnie zagram jak na PES'a sie zdenerwuje...
                      -->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--

Komentarz

Zamieszczone przez beku_adii
                        No ja mam GT4 z rok. Ale zawsze jakos nie moglem sie wziasc za to. A to mi sie save usunal, a to konsole pozyczylem, a pozniej gralem w GoW np, albo cos. Ale teraz gram odkad jestem na forum, moze kilka dni dluzej. Mam z 21% gry. A przy konsoli spedzam hmm.. to zalezy moze 3h moze wiecej. Ostatnio w niedziele gralem od rana do wieczora bo nie bylo co robic. Dzisiaj np z 2h gralem i sobie driftowalem. Teraz bym sobie pogral ale jakos spac mi sie chce he he, jutro rano pewnie zagram jak na PES'a sie zdenerwuje...
                        To i tak nieźle ja też miałem zastoje w GT4 to normalne,mimo że lubię te grę to czasem mnie wkurzała i jej nie tykałem jakiś czas.

Co do GoW to przeszedłem cała i byłem pod koniec GoW2(ale coś z płytą nie tak i się zawieszała) reasumując super gierka.

Komentarz

Ja mam PS2 i GT4 od zeszłorocznej Wielkanocy i zrobiłem zaledwie około 90% gry
                          Ile czasu dziennie? To zależy
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Ja mam GT4 od roku i na swoim save mam 97,9% gry , a na ściągniętym z neta i wrzuconym przez Codebreakera save mam 100% gry i 4,522,506,211,531,846,439 Cr. Ten drugi save służy mi do zabawy, testowania nowych samochodów itp.

Komentarz

GT4 mam od nie całego roku, na chwilę obecną mam 97,8% ukończenia, do przejścia zostały mi tylko/aż 2 La Sarthe 24h, a co do drugiego pytania ? Hmm...to zależy, ale w wakacje zdarza mi się dłuuugo siedzieć, chociaż głównie to zajmuję się Fotkami i jazdą seryjnym Galantem po Ringu, bo tych 24h na razie nie chce mi się robić, a ogólnie chce je przejść na A-Spec'u :wink:
                              Też mam czasem okresy, w których nie mam chęci do GT, każdy z nas chyba to zna, ogólnie nic fajnego no, ale cóż...takie już jest życie

Pozdrawiam

Komentarz

Też mi zostały te Le Mansowskie 24h, poza tym sporo Driving Missions, Formula GT i te najtrudniejsze wyścigi producentów
                                http://najalternatywniej.blogspot.com/
                                keep calm & carry on
                                digart - lastfm
                                ---
                                REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                                X