A dlaczego? Bo się wkurzyłem i zresetowałem gre w trakcie zapisywania, jak się ze 2 tyg później okazało, ekhm datais corrupted, wtedy się dopiero zdenerwowałem
hehe...miałem to samo byłem wtedy na 69%, ale na szczęście tydzień wcześniej pożyczyłem GT4 kumplowi i przekopiowałem na jego memorke swój save, żeby nie musiał zaczynać od początku No i odzyskałem część savu i jestem na 49%
hahaha, moj kumpel mial tak samo xD byl przy 68% gry i mu sie pokazalo "files corrupted" xD naszczescie ja bylem w podobym momencie w karierze i mu dalem moj save
sluchajcie, jest jakas mozliwosc skopiowania save-a z memorki na np. pen drive-a ? bo nie chce zeby i mi sie to przytrafilo, no wiecie, 99 % gry i nagle ZONK xD
jest przy przerobionej konsoli ripperem albo Swam Magic za pomoca programu uruchamianego z konsoli, łączy sie wtedy ps2 kablem RJ45 (LAN) do karty sieciowej komputera i zrzóca odpowiednim programem na PC save z karty.
sluchajcie, jest jakas mozliwosc skopiowania save-a z memorki na np. pen drive-a ? bo nie chce zeby i mi sie to przytrafilo, no wiecie, 99 % gry i nagle ZONK xD
Ja 98,4% Gram na razie żeby przejść a potem punkty :wink:
edit:
Długo nie jezdziłem, ale troche jakoś ostatnio się wzięłem do roboty. 99.1% - jeszcze ten nurburgring w formula, i Driving Missions SLR i superbirdem
No ja mam GT4 z rok. Ale zawsze jakos nie moglem sie wziasc za to. A to mi sie save usunal, a to konsole pozyczylem, a pozniej gralem w GoW np, albo cos. Ale teraz gram odkad jestem na forum, moze kilka dni dluzej. Mam z 21% gry. A przy konsoli spedzam hmm.. to zalezy moze 3h moze wiecej. Ostatnio w niedziele gralem od rana do wieczora bo nie bylo co robic. Dzisiaj np z 2h gralem i sobie driftowalem. Teraz bym sobie pogral ale jakos spac mi sie chce he he, jutro rano pewnie zagram jak na PES'a sie zdenerwuje...
-->W innych miastach mówią o nas "TO EKIPA CO SKAKAŁA..."<--
No ja mam GT4 z rok. Ale zawsze jakos nie moglem sie wziasc za to. A to mi sie save usunal, a to konsole pozyczylem, a pozniej gralem w GoW np, albo cos. Ale teraz gram odkad jestem na forum, moze kilka dni dluzej. Mam z 21% gry. A przy konsoli spedzam hmm.. to zalezy moze 3h moze wiecej. Ostatnio w niedziele gralem od rana do wieczora bo nie bylo co robic. Dzisiaj np z 2h gralem i sobie driftowalem. Teraz bym sobie pogral ale jakos spac mi sie chce he he, jutro rano pewnie zagram jak na PES'a sie zdenerwuje...
To i tak nieźle ja też miałem zastoje w GT4 to normalne,mimo że lubię te grę to czasem mnie wkurzała i jej nie tykałem jakiś czas.
Co do GoW to przeszedłem cała i byłem pod koniec GoW2(ale coś z płytą nie tak i się zawieszała) reasumując super gierka.
Ja mam GT4 od roku i na swoim save mam 97,9% gry , a na ściągniętym z neta i wrzuconym przez Codebreakera save mam 100% gry i 4,522,506,211,531,846,439 Cr. Ten drugi save służy mi do zabawy, testowania nowych samochodów itp.
GT4 mam od nie całego roku, na chwilę obecną mam 97,8% ukończenia, do przejścia zostały mi tylko/aż 2 La Sarthe 24h, a co do drugiego pytania ? Hmm...to zależy, ale w wakacje zdarza mi się dłuuugo siedzieć, chociaż głównie to zajmuję się Fotkami i jazdą seryjnym Galantem po Ringu, bo tych 24h na razie nie chce mi się robić, a ogólnie chce je przejść na A-Spec'u :wink:
Też mam czasem okresy, w których nie mam chęci do GT, każdy z nas chyba to zna, ogólnie nic fajnego no, ale cóż...takie już jest życie
Komentarz