Ile procent gry ukończyliście?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gdzie jesteście?
Zwiń
X
-
Czemu autor ankiety założył, że nikt nie ma więcej niż 50% progresu gry?
U mnie siakieś 76 procent z lekkim grosikiem...
Komentarz
-
Trzeba zrobić drugą ankietę - od 50 procent w górę!
Swoją drogą zaznaczyłem 0-5%))))
Komentarz
-
Już naprawiłem sąde. Ja ukończyłem jakies 8% i wszystkie prawka ale po dwóch dniach musiałem oddać moje PS2 aby wyjeli mi modchip ProDuo2 SE na Ripper 3.2 - bo to chciałem na samym początku. Nie mieli schematu do mojego modelu V3 N10, więc nie byli wsatnie go zainstalować. W nic sobie nie pogram, ale wkrótce będe miał PSP.
Komentarz
-
-
Oj ja nie wiem czy tak można to ująć. Być może mam dobrze ale przez prace bo rodzice mi nic nie sponsorują.
GT to mój hobby ale wznowie go najprawdopodobniej na PSP - mam nadzieję że DFP będzie chodziło na wejściu USB. Z PSP również dostane 1GB Sony Memory Stick Pro Duo, no i oczywiście ten 32MB co przychodzi standardowo z konsolą. Ale I tak sobie kupię orginalną wersję GT4 Portable.
Ta gra dopiero się zmieści na karcie 2GB skoro płyta UMD może pomieścić aż 1.8GB.
Komentarz
-
Ja mam 99,4%
Do wygrania jeszcze 24 godzinny na de la Sarthe i dwa wyścigi w Formula GT.
A propo Formula GT: ten wyścig na Nurburgring jest piekielnie ciężki, mój gościu (B spec = 7026pkt), ledwo daje rade, a u mnie zazwyczaj opony nie wytrzymują. Dzisiaj chciałem to przejechać ale dostałem nerwicy ja mój driver zrobił bączka i stracił chyba ze 20 sekund próbując nieudolnie wyjechać z piasku. Masakra.
No ale do początku roku mam jeszcze troszkę czasu więc raczej 100% osiągnę.Nurburgring:
Audi R8 - czas: 5:24,660
Nissan GT-R Concept - czas: 5:42,231
BMW M3 GT-R Race Car - czas: 5:54,537
Mazda RX-7 LM Race Car - czas: 5:52,764
400m ET:
Audi RS4 - czas: 9,027
Komentarz
Komentarz