Jaką mieliście najbardziej satysfakcjonującą wygraną w Gran Turismo 4 ? Ja jeszcze nie miałem jakoś bardzo szczęśliwej chwili z tego że wygrałem jakiś wyścig czy coś
Re: Wasza najbardziej satysfakcjonujÄ…ca wygrana ?
Najbardziej satysfakcjonujący moment...? Hmm, nie wiem...może moment w którym wyprzedziłem przed Bremskurve Gull-Wing'a 300SL w Driving Missions 34.
Wyprzedzenie tego Nissana o 0:00:001 sekundy w misji bodajże 25 xD Już wtedy myślałem że się nie wyrobię a tu proszę jedna tysięczna.... :mrgreen:
Hmm... ja jeszce takiej NAPRAWDE satysfakcjonującej wygranej nie miałem. No może niektóre licencje mnie bardzo, bardzo denerwowały, ale radość przechodziła po chwili. Zobaczymy, co bedzie jak sie wezme za Driving Missions
ASUS Maximus II FormulalGainward Radeon HD4850 GoldenSamplelPentium Dual Core E5200@3.14GhzlOCZ 4GB 1066Mhz CL5 HeatpipelCreative 5.1 + SupremeFX X-FilPlextor-PX820SAliiyama prolite jakaśtamlPlayStation 2
Driving mission nr.8, wygrana o 0,06 sek. za jakimś dziesiątym razem no i ostatni wyścig w GT World Championship i ta satysfakcja (no i potarte i pocięte paluchy ) ze swojej niezłej jazdy i dobrego setupu auta (rzadko kiedy mi wychodzi).To tak szczególnie ale z każdego wygranego wyścigu A-Spec się cieszę, bo nie czuję się wtedy takim beznadziejnym kierowcą
Komentarz