Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

24H Nurburgring <<>> Endurance

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: 24H Nurburgring &lt;&lt;&gt;&gt; Endurance

Od kiedy trzeba wymieniać olej w F1 w Gran Turismo 4?
    Chyba Ci się coś pomyliło z Gran Turismo 3, gdzie normalnie można było wejść do GT Auto i zmienić olej.
    W Gran Turismo 4 ikonka z olejem w formule się po prostu nie zaświeca.
    GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

No tak ale u mnie też nie można wejść formuła do GT auto a i tak jeździ bardzo dobrze bez zmiany mocy

Komentarz

Witam wszystkich.
        Mam pytanko odnośnie 24h Nordschleife. Jakich rywali napotkam w tym wyścigu? Tylko samochody turystyczne z serii DTM czy jeszcze jakieś inne? Pytam, bo chcę ten wyścig przejść, nie używając b-speca, sam nie będę jechał 24 godziny, dlatego zatrudniłem dwóch kierowców do pomocy Jeden trochę ze mną jeździł, drugi musi jeszcze kilka godzin potestować, bo nie grał w GT4. Chcę na ten wyścig wziąć Minoltę albo Jaguara XJR-9. Niestety ostatnio jeden z moich kierowców stwierdził, że na Ringu nie jest w stanie opanować tych maszyn(jeździł tylko na wyścigowych softach, super twardych gum mu nie dawałem, a wiecie jaka jest miazga na tych oponach...), drugi, który w ogóle nie jeździł pewnie też nie da rady i w związku z tym moje pytanie jest takie: Czy jak wezmę jakiegoś touring cara(nie biorę pod uwagę Calibry i E190) czy to z DTM czy z JGTC to dam radę jakoś wygrać z tymi moimi maruderami?

Komentarz

Pojadą tam tylko i wyłącznie wozy z szeregu DTM.

Co do samochodu to dajcie se spokój z takimi potworami żadnej frajdy z jazdy nikt nie będzie miał będziecie walczyć z maszyną a nie z czasem.

ProponujÄ™ Audi nie A4 tylko to drugie ABT chyba TT.
          nim przejechałem wyścig i ubawiłem się jak dziki^^
          Jak podrasujecie nawet na maxa ten wóz nie będziecie z nim walczyć ^^ założycie super Hardy i jazda.
          ja jechałem dokładnie 18,5 h zaś musialem klepnąć sie do wyra i ostatnie 4 h dokończyłem^^

czasy są na poziomie 6:30 na okrążeniu ja najlepszy miałem 6:23 jak dobrze pamiętam.

Więc jeśli nie musicie to nie bierzcie takich szybkich wozów bo koledzy którzy mało jeździli nie dazą rady pojechać płynnie^^

Komentarz

Największa zabawa jak jedziesz autem seryjnym xD
            GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
            Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
              Pojadą tam tylko i wyłącznie wozy z szeregu DTM.

Co do samochodu to dajcie se spokój z takimi potworami żadnej frajdy z jazdy nikt nie będzie miał będziecie walczyć z maszyną a nie z czasem.

ProponujÄ™ Audi nie A4 tylko to drugie ABT chyba TT.
              nim przejechałem wyścig i ubawiłem się jak dziki^^
              Jak podrasujecie nawet na maxa ten wóz nie będziecie z nim walczyć ^^ założycie super Hardy i jazda.
              ja jechałem dokładnie 18,5 h zaś musialem klepnąć sie do wyra i ostatnie 4 h dokończyłem^^

czasy są na poziomie 6:30 na okrążeniu ja najlepszy miałem 6:23 jak dobrze pamiętam.

Więc jeśli nie musicie to nie bierzcie takich szybkich wozów bo koledzy którzy mało jeździli nie dazą rady pojechać płynnie^^
              Dzięki za rady Weźmiemy zapewne Opla Astrę, bo ten kumpel co nie chciał śmigać Minoltą i Jaguarem, czuje się akurat dobrze w tym autku, miał parę razy okazję testować na Ringu. Poza tym Opel wg moich testów samochodów DTM jest najszybszy(na Nordschleife), więc nie będę go jakoś ekstremalnie ulepszał, tylko NOS-a strzelę i super twardą mieszankę zakupię. A drugi driver(nowicjusz) na pewno szybciej załapie o co chodzi w turing carze, niż miałby się męczyć przykładowo Minoltą. Mam tylko nadzieję, że wygramy ten wyścig!
              Jak jechałeś 18,5h to szacun Ja dzisiaj sobie odpaliłem 1000km Suzukę, zrobiłem Minoltą w ponad 5 h, ale momentami usypiałem Gdyby nie fakt, że musiałem trochę walczyć z tym autem i na końcu zachciało mi się porobić trochę hot lapów na średniej mieszance, to pewnie bym nie dojechał tego

Komentarz

El Capitan endurance Mercedesem CLK-GTR race car? Na sportowych oponach chyba... Niezły wyczyn. O ile pamiętam ja zrobiłem to Suprą RZ z upgradowanym wydechem, chipem na silniku i wymianą oleju. Oponki sports hard. Ścigałem się tylko z Zondą C12. Nagroda za wyścig-Toyota Minolta posłużyła mi jedynie do wygrania Le Sarthre 24 h II. Po przejechaniu 5300 kilometrów Minolta dostała nowy olej i już nigdy nie wyjechała z garażu. Nie wyobrażam sobie jazdy Minoltą po krętym i wyboistym Nurburgringu, no ale są ludzie, którzy udowodnią, że wszystko jest możliwe.
                Teraz proponuję przejechać wyścig 1000 mil (European Events) czymś w rodzaju Alfy Romeo Giulia GTA na oponach standard road. To jest dopiero wyzwanie :mrgreen:

Komentarz

PracujÄ™...
                X