Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Licencje a samochody używane...

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Licencje a samochody używane...

Witam.

Jeśli niepotrzebnie założyłem nowy dział to przepraszam, ale nie znalazłem innego który spełniłby moje oczekiwania.
    Chodzi oto że, za złote puchary w licencjach dostaje się samochody. I do tego mam pytanie, czy można znaleść w "Używanych" dany samochód, który można dostać za wymagane pucharki w jakieś licencji ? Bo widziałem że jest do wygrania w licencji na złoto Jensen Interceptor III 74' ( czy jakoś tak ). I także owy samochód był do kupienia w używanych lata 80.
    jeśli ktoś wie kiedy się on pojawia, to bardzo bym był wdzięczny za podzielenie się ową informacją :wink:
    95% of Game Complete - GT4

Re: Licencje a samochody używane...

Akurat w przypadku Jensena...można go kupić potem w używanych. Ale np. Forda T możesz wygrać tylko w licencjach...jedno auto można dorwać gdzieś w salonie, lub komisie...a inne jest dostępne tylko za pomocą pucharu z licencji...tak więc wniosek z tego, że aut za licencje lepiej nie sprzedawać. :wink:

Komentarz

Dokładnie jak pisze Lukas.
      Zamieszczone przez Lukas
      tak więc wniosek z tego, że aut za licencje lepiej nie sprzedawać.

Komentarz

Aa... Dodam też że można kupić Honde S500 i S600 i używanych latach 80. I Mazde 360 ( chyba tak to się zwie ).

Komentarz

Jeśli chodzi Ci o tą Mazdę Carol to owszem. Wiem również, że w licencjach można zdobyć też Pontiaca Solstice i Dome Zero(ford T rowniez) to są auta które można nabyć tylko w licencjach i nie ma opcji ich kupna jako "używki". Przynajmiej nic mi o tym nie wiadomo.

Komentarz

Tak to też prawda. Można również w używanych lata 80' kupić Mercury Cougar XR-7 '67. Ostatnio kupiłem Honde N360 ? Coś takiego, takie małe cuś. W salonie Hondy jest, ale kupić nią nie idzie :/

Komentarz

Sprawdziłem, że te auta(wersje uliczne), które są oznaczone w salonach jako "nie do kupienia"(głownie te stare) można nabyć w Historic Showroom.
              Pontiac Solstice,Ford T, Nissan Proto Concept, Jay Leno Tank Car i Dome Zero to auta o które niestety trzeba się pomęczyć w licencjach lub w Driving Missions

Komentarz

Historic Showroom.
                A gdzie to jest ? bo nie widziałem i nie widze tego

Fakt, naszczęście właśnie poprawiłem 4 pierwsze licencje na złota, i mam owe samochody. Teraz tylko S Licencja i gut

Komentarz

Zamieszczone przez Saleen
                  Historic Showroom.
                  A gdzie to jest ? bo nie widziałem i nie widze tego
                  U producentów.

Komentarz

Wyjaśnione dawno temu, zamykam żeby się nie ciągnął off-topic...
                    http://najalternatywniej.blogspot.com/
                    keep calm & carry on
                    digart - lastfm
                    ---
                    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
                    X