Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Warto?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Warto?

Zamieszczone przez Overseer
    Panowie z polyphony nie grali chyba w prawdziwego sima, dlatego napisali "Real driving simulator". Gdyby odpalili sobie rFactora, LFSa, GTRa czy coś innego, to może uświadczylibyśmy trochę większego realizmu w kolejnych częściach GT :wink:
    No ciężko bym i było, bo tylko LFS miał premiere przed GT4. :mrgreen:
    Jednak nie zaprzeczam - GT4 symulatorem nie jest. Jednak myśle, że to najbardziej realistyczna samochodówka na PS2.
    Ale pytanie w temacie brzmiało, czy warto kupic GT4 i czy jest tak samo dobre lub lepsze jak GT2... no cóż, w GT2 nie grałem, ale mogę zaświadczyc, że GT4 jest lepsze. No, chyba że wolisz ten klimat PSXa. Niemniej jednak GT4 jest grą, która zabrała mi najwięcej czasu z życia. To była moja pierwsza gra na PS2, a grałem w nią jeszcze po 2 latach, gdy sprzedawałem konsolę. Imho najlepszy tytuł na PS2 i nie tylko, pozycja bardziej niż obowiązkowa. Dostarczy rozrywki na dłuuugo.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Oczywiscie, ze warto. Biorac pod uwage wszystkie wazniejsze tytuly na PS2 (wszelkiego gatunku) to jak najbardziej warto zatrzymac sie na dluzej przy GT4. Wg mnie to najlepsza gra na "stara" platforme.

The Real Driving Simulator, jasne. TOCA to tez symulator pelna geba (ironia). Nie mozna wierzyc we wszystko, co nam napisza na pudelku. Widzialem sporo gier i komentarzy ich tworcow, jaka to ich gra jest idealna pod kazdym wzgledem, a wystarczy odpalic na 5min i okazuje sie, ze to jakis totalny chlam i absurd. Oczywiscie tworcy serii GT nie maja czego sie wstydzic.

rF, LFS, GTR, GT Legends... to sa symulatory i nikt mi nie wmowi, ze seria GT zalicza sie do tego grona. Arcade to to nie jest. Tak jak mowili, to cos po srodku. PRAWIE sim.

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
        Jednak myśle, że to najbardziej realistyczna samochodówka na PS2.
        Jestem fanem GT i uważam że GT4 to jedna z najlepszych ścigając ever bez względu na platformę ale jeśli chodzi o realia to przewyższą ją Enthusia.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
          Zamieszczone przez Witek Enzo
          Jednak myśle, że to najbardziej realistyczna samochodówka na PS2.
          Jestem fanem GT i uważam że GT4 to jedna z najlepszych ścigając ever bez względu na platformę ale jeśli chodzi o realia to przewyższą ją Enthusia.
          a może, przyznam że nie grałem ; P
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Grałem w GT2, GT3, GTConcept, GT4 Prologue i oczywisćie GT4 i każda część powodowała pełene zadowolenie i czekanie z niecierpliwością na kolejną część. Więc WARTO!!!!!

Komentarz

Pracuję...
            X