Masz pytanie jakim samochodem przejść.. Napisz tutaj !
Masz pytanie jakim samochodem przejść najlepiej dany wyścig to napisz to tutaj. Jako że nie znalazłem takiego tematu to postanowiłem go zrobić. Ja mam pytanie jakimi autami przejść najlepiej te wyścigi, gdzie samochody muszą być Up to 1970.
Re: Masz pytanie jakim samochodem przejść.. Napisz tutaj !
Taka mała propozycja.
Jak ktoś jest chętny niech skopiuje prize list i obok tego napisze jakim samochodem najlepiej/najłatwiej przejść dany event. Następnie przykleić i nie będzie takich pytań.
Zamieszczone przez TomaLL
Masz pytanie jakim samochodem przejść najlepiej dany wyścig to napisz to tutaj. Jako że nie znalazłem takiego tematu to postanowiłem go zrobić. Ja mam pytanie jakimi autami przejść najlepiej te wyścigi, gdzie samochody muszą być Up to 1970.
Ogólnie? Polecam Jaguara E-Type. Jeśli japońskie to Nissan/Datsun 240Z. Ale tylko, jeśli chcesz żeby było jak najłatwiej :wink:
ASUS Maximus II FormulalGainward Radeon HD4850 GoldenSamplelPentium Dual Core E5200@3.14GhzlOCZ 4GB 1066Mhz CL5 HeatpipelCreative 5.1 + SupremeFX X-FilPlextor-PX820SAliiyama prolite jakaśtamlPlayStation 2
Witam wszystkich serdecznie
Jestem nowy na forum, ale w gt4 już troszkę śmigam i na europejskie rajdy oldimerów polecam AC Cobra, a co do old muscle car, dobrze przejść wyścig producentów w kategorii Chevrolet Corvette i wygrać wyścigowego Corvette Sting Ray.
Nom dobra rozkmina Jakbyś ktoś chciał jechać wyścig ...Wing w klasie Professional to polecam Toyote Minolte z oponkami Hard, bo wtedy tak bardzo się nie ścierają, a autko jest na tyle dobre, że da rade z palcem w rurze..xD A za 1st place na tym Test Course otrzymasz Volkswagen w12 Nardo
A jeżeli masz jakiś mocny wyścigowy wóz to możesz stanać do walki w wyścigu 24 H Nurburgring(Endurance Hall), pyknij na B-spec, 3x szybciej, pręskość auta na 5, włącząny Overtake i jeżeli trochę posiedzisz to za ok. 8h zdobędziesz Polyphony Digital F1(a przeciwników w porównaniu do reszty 24H Endurance masz naprawdę bardzo prostych)
Hehe ja tego 24H na Nordschleife grałem pierwszy raz to przechodziłem go Minoltą na A-specu xD
Co do tego wiścigu w Extreme Events : Wing przeszłem Nissanem R89C Race Car '89, opony Super/Hard, największe turbo, oraz zmiana przełożeń skrzyni ( niepamiętam na ile ) ale na tyle aby jechał z 400km/h. Bez problemu do przejechania. Opony dopiero się zdzierają do kolorku zielonego po 2,5okr.
No wiem, ale np. jakbyś jechał na troszkę miększych na B-specu to by Ci chciał zjechać do Pit Stopa po 3 czy 4 kólku jakoś. Jeden zjeżdża z Tobą a reszta w ogóle i przegrana w kieszeni...
P.S. I grałeś całe 24H? Mi się nie chciało(szkoda czasu i konsoli)
Wyobrażam sobie dwa warianty
,,1 pozycja ! jeszcze kilka okrążeń . Dawaj dawaj , OSTATNI LAP !! . Zakręt i meta ! <Bzzz> Brakło Prądu !? k**** j***** m** itd. "
,, Wygrywam . Godzina została . Nagle , błyski i grzmoty . Gram dalej , muszę to przejśc < Łup > O ***** spaliło PSa ****** *** ******** itd. "
Z pogodą to teraz różnie . Dzis było 16 stopni i deszcze ,a wczoraj ponad 30 . Mocno wieje więc czasem brakuje prądu . 24H to z kimś najlepiej przejśc we dwóch , ale u mnie nie ma takich co grają co najmniej Dobrze w GT4 ( tylko 2 osoby ze mną mają PS2 , 5 ma PS1 ,a 0 PS3 )Mój kumpel gra nieźle ale tylko nieźle . Wyścig 24H to w Zimę bym mógł przejśc , ale w lato to NIE :wink:
jakbyś jechał na troszkę miększych na B-specu to by Ci chciał zjechać do Pit Stopa po 3 czy 4 kólku jakoś. Jeden zjeżdża z Tobą a reszta w ogóle i przegrana w kieszeni...
To się nie idzie na łatwizne i jedzie się na A-specu, pozresztą kto by zabrał miększe opony ? Chyba logiczne że twardsze na dłużej stykają
Komentarz