Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co gdzie i za ile...? Pytania i odpowiedźi.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co gdzie i za ile...? Pytania i odpowiedźi.

W tym temacie zadajemy pytania dotyczące kupna samochodu za daną ilość gotówki w grze.

Np. Jaki najlepszy samochód typu Touring Car dostanę za 550.000 Cr. ?

Proszę odsyłać do tego tematu osoby zadające podobne pytania w innych/nowych tematach. :wink:

Dzięki.

Proszę moderatora o podklejenie tematu.

Re: Co gdzie i za ile...? Pytania i odpowiedźi.

Mam pytanie. Które auto jest najlepsze, które można kupić. Widziałem kilka za 4 500 000 cr ale nie wiem które z nich wybrać.

Proszę o podpowiedź.

Komentarz

Najlepiej to wygrać Minoltę w El Capitan 200 - Nic nie kosztuje.

Komentarz

Jeżeli już chcesz kupić to Audi R8 bardzo dobre na endurance :wink:

Komentarz

A nie Pescarolo ? Hmm.. kupiłem i jestem zadowolony

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
            Hmmm?? No nie wiem kupiłem, i jak na tą cenę to jestem troche zawiedziony. Max speed miało mniej niż mój maclaren czy AMG Mercedes co wygrałem...
            Nie wiem czy dam sobie nim rade w ostatnim wyścigu w professional events... Tam mercedesem zostawałem w tyle a ma podobne osiagi.

Komentarz

Zamieszczone przez Samer
              Zamieszczone przez Kamil210
              Hmmm?? No nie wiem kupiłem, i jak na tą cenę to jestem troche zawiedziony. Max speed miało mniej niż mój maclaren czy AMG Mercedes co wygrałem...
              Nie wiem czy dam sobie nim rade w ostatnim wyścigu w professional events... Tam mercedesem zostawałem w tyle a ma podobne osiagi.
              Kolego endurance masz odblokowane? Jeśli tak to przenieś się na liste samochodów do zdobycia (dostępna na naszym zacnym forum) i zobacz w którym wyścigu do wygrania jest Toyota Minolta. Wygraj event zakup turbo i ostatni event w professional nawet na B-Specu oblecisz...

Komentarz

Mi R8 świetnie się jezdzi Endurance ponieważ jest to jeden z bolidów który najmniej zużywa oponki co do Pescarolo to jakoś mi nie pasuje nie dobrze mi się nim jezdzi no ale faktycznie świetną alternatywą jest Minolta i pózniej kiedy wygrasz formułkę Polyphony to ten Mercedes Sauber jest jeszcze lepszy :wink:

Komentarz

Nie mam odblokowanego endurance. Mam 25 % gry nie całe.

Komentarz

Mam pytanie. Czy tym autem:"Chevrolet Camaro lm race car " mogę wystartowac w Nurburing 24h?

Komentarz

Możesz :wink:
                      ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

Dzięki za info.

Komentarz

mam pytanie gdzie moge zdobyc citroena 2ch czy hc do wyscigu w mistrzostwach citroena. to takie stare padlo ale tylko to mi zostalo do wygrania . za info na gg:7959072 moge wyslac ustawienia na toyote gt1 co wyciaga 540 km/h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. w gt3 ustawialem na 1100km/h tam stawala deba i licznik wariowal a auto prawie odlatywalo w gy4 ciezej...... .pozatym jesli by ktos chcial porywalizowac w jaki kolwiek sposob to nie mam nic przeciwko pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez seru1981@o2.pl
                            mam pytanie gdzie moge zdobyc citroena 2ch czy hc do wyscigu w mistrzostwach citroena. to takie stare padlo ale tylko to mi zostalo do wygrania . za info na gg:7959072 moge wyslac ustawienia na toyote gt1 co wyciaga 540 km/h !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. w gt3 ustawialem na 1100km/h tam stawala deba i licznik wariowal a auto prawie odlatywalo w gy4 ciezej...... .pozatym jesli by ktos chcial porywalizowac w jaki kolwiek sposob to nie mam nic przeciwko pozdrawiam
                            Szukaj, a znajdziesz. Temat z listą nagród jest nawet przyklejony.
                            http://najalternatywniej.blogspot.com/
                            keep calm & carry on
                            digart - lastfm
                            ---
                            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Słuchajcie. Mam takie pytanie. Jakimi autami mogę wystartować w "Light-weight K-Car Cup". Dotychczas brałem te co były na obrazku, ale chciałbym wiedzieć jakimi jeszcze można W grze pisze że muszę spełniać jakieś 3000mm ale nie wiem o co chodzi zbytnio

Komentarz

Pracuję...
                              X