Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ile aut za licencje?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ile aut za licencje?

Witam... Mam takie jedno, głupie (jeśli nie bardzo ;P) pytanie:
    Załóżmy, że zrobiłem 15 testów za złoto... Jeśli zrobie test 16 i będę miał na nim brąz to dostane samochód jak by było wszystko pozdawane na brąz... No i dostałem już ten samochód... Ale czy jeśli poprawie wynik na srebro to dostane znów samochód tyle, że taki jak bym zdał wszystko na srebro? Aha... I czy jak od razu wszystko zrobie na złoto to ile dostane aut? jedno czy trzy? Wiem, że może wydawać się to głupie...

Aha i przypomniało mi się... Co oznacza jeśli zamiast białego kółka pojawi się czerwone podczas ładowania?

PS. Nie zamykajcie zbyt szybko ;P

Re: Ile aut za licencje?

Jeśli od razu zdasz na złoto - dostaniesz 3 auta.
    Jeśli poprawisz srebro na złoto - oprócz tych dwóch samochodów które dostałeś wcześniej za brąz i srebro otrzymasz jeszcze 1 za złoto.

A ten czerwony symbol oznacza... nic dobrego. Chyba jakiś problem z odczytaniem płyty.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

To mi powiedz jak je rozwiązać Bo miałem 5,7% gry i... I po wyjścu z dowolnego wyścigu, w dowolnym momencie odrazu podczas ładowania wyskakiwało coś takiego... No i jak raz zresetowałem konsole to mi sie save... No i teraz gram od nowa... I już ten błąd się nie pojawia (i oby się nie pojawił ;P)

Komentarz

Mi ostatnio też się pojawił czerwony "znak" ale zamiast resetować konsole można spróbować wyjąć i wyczyścić płytkę i włożyć spowrotem i mi przynajmniej zaskoczyło

Komentarz

Pracuję...
        X