Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

O co chodzi?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• O co chodzi?

http://www.youtube.com/watch?v=evdB74DD ... re=related

To prawdopodobnie jakiś wczesny trailer GT4, podpisany jako GT5 ale jak byk widać że to GT4.
    Tyle że...
    W jednym momencie pojawia sie widok z kokpitu, a kilka razy widać kilkanaście samochodów na torze, a jak wiadomo w GT4 nie ma tych rzeczy.

Wie ktoś może, o co chodzi?
    ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Re: O co chodzi?

To jest GT5... Skąd to wiem? Po pierwsze sekunda 52-53... Ściągają sie 2 samochody na La Sahate (czy jakoś tak :wink: ) Jeden, owszem w GT4 jest ale tego drugiego nie ma Po drugie koniec filmu - pit stop jest bardzo krótki... W GT4 jest on troszke dłuższy i jest mniej osób przy samochodzie (po jednej na koło + tankujący)

Komentarz

No ale grafika to zdecydowanie poziom GT4...
      ASUS Maximus II Formula l Gainward Radeon HD4850 GoldenSample l Pentium Dual Core E5200@3.14Ghz l OCZ 4GB 1066Mhz CL5 Heatpipe l Creative 5.1 + SupremeFX X-Fi l Plextor-PX820SA l iiyama prolite jakaśtam l PlayStation 2

Komentarz

GT4 HD?

Komentarz

A to takie jest? Ja słyszałem o GT HD ale o GT4 HD już nie

Komentarz

Pardon...

...może GT HD. Które, poniekąd, jest GT4 HD...

Komentarz

To czemu niby GT HD jestr w dziale GT5 na naszym forum?

Komentarz

Pracuję...
              X