Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z B-spec

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z B-spec

Witam

Na wstepie witam wszystkich bardzo serdecznie. Probowalem znalezc taki temat, niestety bez skutkow, wiec jezeli byl juz poruszany a ja go nie znalazlem to bardzo przepraszam.
    moje pytanie brzmi nastepujaco: ostatnio zauwazylem, ze jadac na B-specu auto nie rozwija pelnych predkosci. Kupilem Pescarolo i troszke go podrasowalem. Jadac po torze Circuit de la Sarthe na A-spec na najdluzszej prostej osiagnolem bez wysilku i bez NOS 400 km/h, ten sam wyscig na B-spec na tej samej prostej moj kierowca z trudem dobil do 350 km/h.
    Jaka jest tego przyczyna, czy podrasowanie auta i zwiekszenie osiagow rowniez przeklada sie na sprawnosc auta w trybie B-spec, a moze zalezy to od ilosci wyjezdzonych godzin i zdobytych punktow w B-spec.
    Prosze pomozcie!!!

Pozdrawiam
    olass

Re: Problem z B-spec

Oczywiście że zmiany wprowadzane w aucie mają również odzwierciedlenie w trybie b-spec.
    Do tego dochodzą punkty b-spec im więcej ich maszt ym lepiej jeździ Twój virtualny kierowca.

Mam dwa pomysły:
    -Albo masz mało punktów b-spec i założyłeś twardą mieszankę opon. Przez co kierowca jeździ ostrożnie.
    lub
    -U góry podczas wyścigu masz cyferki. Im większa tym szybciej i bardziej agresywnie kierowca będzie jeździł. Jednak tutaj trzeba zmieniać z rozwagą bo auto lubi wypaść z toru.

Komentarz

Dzięki za odpowiedź, jak sterować kierowcą wiem, jechał wtedy na 5 z włączonym OVERTAKE, punktów juz trochę mam, bo na B-Specu przejechałem całe Endurance Hall, 80% Extreme i kilka innych wyscigów, możliwe, ze to ogumienie.

A tak na marginesie, ile powinienem mieć punktów B-spec, zeby mój kierowca jeździł tak jak powinien??

Komentarz

dość dużo ja dokładnie nie pamietam ale mi lepiej chodził jak miałemponad 5000 puntków a jakie są granice punktowe czy od których coraz lepiej popierdzielato nie pamietam.

Ostatni raz w gt4 grałem jakieś 3 lata temu. Ale jak pozbywałem sie gt4 a PS2 to mialem natrzepane 5000 z dużym kawałkiem :mrgreen:

Komentarz

Dzieki za pomoc, wracam do domu sprawdzać ogumienie i punkty trzaskać

Pozdrawiam i Szerokosci

Komentarz

Pracuję...
          X