Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Corrupted Data

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Corrupted Data

Po prostu karta jest do wymiany. Ja mam kartę 8mb, na której nie zapiszę GT4. A kupiłem sobie 64mb i zapisuje bez problemu. Tak, jak wspomiałem na początku, jedynym wyjściem jest nowa karta.

Komentarz

Mi nie potrzebna taa wielka karta, wystarcz, że będę miał drugą 8 MB i tam będę sobie zapisywał dane z GT4 i kopiował na pierwszą kartę.
      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Chyba że. Ja akurat znalazłem 64mb za 60 zł. A dla porównania 8mb kupiłem za 10 zł mniej .

Komentarz

Bo te 8MB pewnie było oryginalne :wink:
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Dokładnie, oryginalne. 64mb niby też jest, ale napis "Playstation 2", jest narysowany tak rzywo jak cholera . Zrobię fotki, to pokażę.

Komentarz

Zamieszczone przez Olo699
              Dokładnie, oryginalne. 64mb niby też jest, ale napis "Playstation 2", jest narysowany tak rzywo jak cholera . Zrobię fotki, to pokażę.
              Nieoryginalne karty pamięci 64mb kosztują 20 złotych, a ty kupiłeś za 60?

Według mnie nie ma sensu kupować oryginalnych kart - dwa lata działam na nieoryginalnej 64mb i nie było z nią żadnych problemów.
              GT5 = 68% GT4 = 100% GT4 = 100% GT3 = 100% GT:C = 100% GT2 = 100% GT = 100%

Komentarz

Za 20 To gdzie to?

Komentarz

Ehh ja mam to samo, wszystko oryginalne a tutaj boom przy 96% gry utrata potem przy 83%, potem miałem jeszcze przy 31% a teraz doszedłem do 85% i dalej boje się, że się coś spieprzy mimo, że mam GT4 zgrane na obie memorki to i tak jak kopiuję tą z drugiej na pierwszą to i tak jest data corrupted, w tym samym czasie GT4 niszczy dane z obu memorek

Komentarz

Masz obie memorki włożone do PS2?
                    Ja już mam PS2 rok i miałem tylko 1 corrupted i to z mojej winy w simsach 2
                    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Dobra, myślę, że tutaj mogę napisać. Otóz mam problem z zapisem z GT4. Mój siostrzeniec, jak mnie nie było, pewnie uszkodził zapis, bo teraz, kiedy sprawdzam zapis, pokazuje mi się takie coś...

I teraz nie wiem co robić, bo nie mogę tego ani usunąć, a nadpisać też nie mogę, bo gra próbuje usunąć zapis, ale bezskutecznie. Mam jeszcze dwa takie pliki z rozmiarem "?", których też nie da się usunąć. Narazie myślę, że muszę kupić nową kartę, bo na tej nie mogę zapisać GT4. Może wie ktoś jak na to zaradzić. Z góry dzięki .

Komentarz

Pierwsze to save jest już do wywalenia. A drugie że da się to zrobić, potrzebna Ci będzie płyta, programik i przerobiona konsola. Jeśli chcesz możemy z tym powalczyć

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          Pierwsze to save jest już do wywalenia.
                          Tyle, to też wiem, tymbardziej, że nie da się go usunąć ...

Zamieszczone przez Dreadlock89
                          A drugie że da się to zrobić, potrzebna Ci będzie płyta, programik i przerobiona konsola. Jeśli chcesz możemy z tym powalczyć
                          Mógłbyś więcej szczegółów na ten temat?

Komentarz

No więc jak masz przerobioną konsole to ściągniesz ULELF i nagrasz na płytę CD. To taki programik pozwalający na zarządzanie plikami na karcie z poziomu konsoli. Po odpaleniu masz zakładki tam wybierzesz MC0. I otworzy Ci karte, znajdziesz savea z Gt i go usuniesz.

Tu już masz gotowy obraz płyty. Wystarczy go wypalić na płytę i uruchomić.

Będzie podobny do MSDosa w Pc a sterowanie bardzo intuicyjne za pomocą pada. Zobacz sobie co i jak dalej spróbuję Cię dokładniej poinstruować :wink:

Komentarz

Kurcze, ciężka sprawa z tym przerabianiem konsoli, bo wolałbym mieć w stanie takim, jakim jest. Ale dzięki za fatygę i odpowiedź .

Komentarz

Nawet Swap Magica nie masz? Spróbuj pożyczyć czy coś. Bo innego sposobu nie znam.

Komentarz

Pracuję...
                                X